TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Κάστρο η έδρα της Ουνιόν, χωρίς 5 βασικούς η Γκλάντμπαχ

Ο άσος της Ουνιόν Βερολίνου, Σεράλντο Μπέκερ, πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.
Ο άσος της Ουνιόν Βερολίνου, Σεράλντο Μπέκερ, πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. © 2022 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Ουνιόν με την Γκλάντμπαχ από την Bundesliga.

Η Ουνιόν Βερολίνου υποδέχεται την Γκλάντμπαχ (16:00 Novasports 3HD, Live από το SPORT24) για τη 12η αγωνιστική της Bundesliga με στόχο τη νίκη που θα την επαναφέρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι πρωτευουσιάνοι πραγματοποιούν φέτος την κορυφαία σεζόν της ιστορίας τους. Μπορεί το ποδόσφαιρο που παίζουν να μην είναι ευχαριστεί το μάτι του ουδέτερου φιλάθλου, κανείς όμως δεν μπορεί να διαφωνήσει ότι η Ουνιόν είναι ο ορισμός της αποτελεσματικής και σκληρής ομάδας. Το σύνολο του Ουρς Φίσερ με μισή ευκαιρία μπορεί να σου κάνει γκολ (8/11 ματς στο πρωτάθλημα έχει σκοράρει πρώτη) και με όπλο την εξαιρετική αμυντική λειτουργία έχει πανηγυρίσει οκτώ νίκες στα τελευταία 11 επίσημα ματς (8-0-3).

Την Πέμπτη, οι Βερολινέζοι λύγισαν με 1-0 την Μπράγκα εντός έδρας, χάρη σε εύστοχο πέναλτι του στόπερ Κνόχε και πήραν κεφάλι για τη δεύτερη θέση στον όμιλο του Europa League.

Το Αλτεν Φερστεράι είναι αναντίρρητα μία από τις πιο δύσκολες έδρες στη Γερμανία. Εκεί έχουν χάσει φέτος η Λειψία και η Ντόρτμουντ και έχει κολλήσει στην ισοπαλία (1-1) η Μπάγερν. Η Ουνιόν μπροστά στο κοινό της έχει απολογισμό φέτος 7-1-1, με μοναδική ήττα από τη Σεντ Ζιλουά στην Ευρώπη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Φυσικά, το εντός έδρας ρεκόρ σε επίπεδο Bundesliga είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό, με τους “σιδερένιους” να είναι αήττητοι 11 διαδοχικά παιχνίδια (8-3-0). Για την ακρίβεια η Ουνιόν, στα τελευταία 38 ματς στο Αλτεν Φερστεράι για το πρωτάθλημα έχει χάσει μόνο δύο φορές, η μία από την Ντόρτμουντ και η άλλη από την Μπάγερν.

Στον αντίποδα, η Γκλάντμπαχ ξεκίνησε θετικά τη σεζόν, όμως στην πορεία το πράγμα έχει στραβώσει λόγω των πολλών σοβαρών απουσιών. Τα "πουλάρια" ταξίδεψαν στο Βερολίνο χωρίς πέντε βασικούς. Δίπλα στις γνωστές απουσίες του κορυφαίου γκολκίπερ Ζόμερ, του διεθνούς μεσοεπιθετικού Χόφμαν, του κοντρολαρισμένου στόπερ Ιτακούρα και του ποιοτικού χαφ Νοϊχάους, ήρθε να προστεθεί και η απώλεια του δυναμικού χαφ Κονέ, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.

Οι επιλογές του Ντάνιελ Φάρκε για το σημερινό ματς είναι μετρημένες κι αν το ματς στραβώσει, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να επέμβει αποτελεσματικά από τον πάγκο. Απολύτως φυσιολογικά λοιπόν ο άσος έχει πιεστεί σημαντικά και από τα αρχικά 2.10+ υποχώρησε σε πολλές εταιρίες ακόμη και κάτω από το 2.00. Κατά περιπτώσεις πάντως, μπορεί ακόμη να εντοπιστεί στο 2.05 και να αποτελέσει επιλογή, δεδομένου ότι η Γκλάντμπαχ εκτός από απουσίες έχει και μέτρια παράδοση (1-3-3) κόντρα στην Ουνιόν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουνιόν Βερολίνου – Γκλάντμπαχ: 1 (απόδοση 2.05), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ TIPSTERS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ