TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με ένα διπλό κι ένα combo

Ο Κρίστοφ Μπαουμγκάρτνερ της Χοφενχάιμ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπάγερν σε παιχνίδι της Bundesliga για τη σεζόν 2021/22
Ο Κρίστοφ Μπαουμγκάρτνερ της Χοφενχάιμ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπάγερν © 2022 MICHAEL PROBST/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής (30/10) και καταλήγει σε μία δυάδα από Γερμανία και Γαλλία.

Με μια βραδινή δυάδα θα δώσει τη σημερινή μάχη το Total Betting του Match Money. Ένα διπλό στη Γερμανία και ένα combo στη Γαλλία.

Κολωνία – Χοφενχάιμ (20:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Αν παρακολουθείς την τάση των αποδόσεων θα έχεις δει ότι το διπλό έχει ακολουθήσει πτωτική πορεία: Από το 2.70-2.80 στο άνοιγμα, στο 2.20-2.30 πλέον.

Ο λόγος πολύ απλός, καθώς η Κολωνία ταλαιπωρήθηκε πολύ μεσοβδόμαδα στο Conference League. Η Κολωνία έπαιζε στην Τσεχία με τη Σλοβάτσκο, όμως το ματς την Πέμπτη διακόπηκε μόλις στο 7’ λόγω ομίχλης και τελικά έγινε την Παρασκευή το μεσημέρι. Με λίγα λόγια, οι "τράγοι" δίνουν δεύτερο ματς μέσα σε λίγο παραπάνω από 48 ώρες. Βάλε και στον λογαριασμό ότι στο πρωτάθλημα έρχονται από τη συντριβή 5-0 από τη Μάιντς, πρόσθεσε και ότι η Χοφενχάιμ έχει τέσσερα σερί διπλά στην Κολωνία (οχτώ σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας και 9-3-0 στα 12 τελευταία για το πρωτάθλημα) και την έχεις όλη την εικόνα.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Λιόν – Λιλ (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Εδώ μπορούν να υπάρξουν δύο επιλογές. Η πρώτη το διπλό, καθώς η φετινή Λιλ έχει πειστική εικόνα, προέρχεται από τρεις σερί νίκες και απέναντι στη Λιόν διατηρεί πελατειακές σχέσεις (5 νίκες και 2 ισοπαλίες στις τελευταίες της πέντε επισκέψεις) και οι τιμές (στο 3,30-3,35 η νίκη της) την αδικούν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επειδή πάντως στη Λιόν, που βολοδέρνει από την αρχή της σεζόν, είχαμε πρόσφατα αλλαγή προπονητή, με τον Λοράν Μπλαν να αναλαμβάνει πλέον τα ηνία, ίσως είναι προτιμότερο να πάμε στην εναλλακτική του G/G & Over 2,5. O Πορτογάλος Πάουλο Φονσέκα, που ανέλαβε τη Λιλ το καλοκαίρι, υποσχέθηκε με το καλημέρα φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο και όντως έχει παρουσιάσει μια πολύ αλέγκρα ομάδα: 4-3 νίκησε, για παράδειγμα, στο τελευταίο της τη Μονακό, ενώ συνολικά τα τέρματά της είναι 25-21, δεύτερη επίθεση πίσω μόνο από την Παρί αλλά και 7η χειρότερη άμυνα.

Και τα ίδια δείγματα δείχνει στα πρώτα του παιχνίδια και ο Μπλαν, που αφήνει πιο ελεύθερη την ομάδα του: Στο πρώτο του ματς έχασε 3-2 από τη Ρεν, στο δεύτερο νίκησε 2-1 στο Μονπελιέ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κολωνία – Χοφενχάιμ: 2 (απόδοση 2.30) 20:30
  • Λιόν – Λιλ: G/G & Over 2,5 (απόδοση 1.83) 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League μέχρι τη La Liga αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα από τη Νορβηγία μέχρι και την Ιαπωνία, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ