TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Η επιστροφή Σετιέν και η Αταλάντα των εκτός έδρας

Τσάρλυ Προγνωστικά: Η επιστροφή Σετιέν και η Αταλάντα των εκτός έδρας
@2022 ALBERTO SAIZ/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το πρόγραμμα της Κυριακής (30/10) και ποντάρει σε τρία σημεία από Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία.

Το πρόγραμμα ξεκινά στην Έμπολι (13:30 Cosmpote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Η Αταλάντα όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έχει πολύ καλύτερο ρεκόρ εκτός έδρας, σε σχέση με τα εντός.

Προγνωστικά Ιταλία: Της ταιριάζουν τα εκτός έδρας

Συνήθως όταν υπάρχει τέτοιο άνοιγμα, η λογική λέει πως στην πορεία θα έρθει η ισορροπία, όχι όμως όταν μιλάμε για την Αταλάντα, που τα τελευταία χρόνια, έχει μόνιμα καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ, από εντός έδρας. Έχει περάσει δίχως να δεχτεί γκολ από την έδρα της Σαμπντόρια, της Μόντσα, της Βερόνα και της Ρόμα και έχει φέρει ισοπαλία 2-2 στο Φρίουλι, σε ένα διάστημα που η Ουντινέζε πέταγε. Από το Έμπολι, έχουν περάσει με διπλό, η Ρόμα και η Μίλαν.

Ο Γκασπερίνι διαθέτει επιθετικά ποιότητα και ταχύτητα, για να χτυπήσει την άμυνα της Έμπολι. Συνολικά, η Έμπολι βρίσκεται πιο ψηλά από τις δυνατότητες της, στην 12η θέση με διαφορά στα xgoals για να βρίσκεται στη 19η. Το διπλό στο 1.80 στο μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Γαλλία: Συνεχίζει το σερί της η Ρεν

Στην Γαλλία, σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Ρεν (16:00 Live από το SPORT24). Η ομάδα της Βρετάνης τρέχει ένα ρεκόρ 6-2-0 στο πρωτάθλημα. Κάνει εντυπωσιακή δουλειά ο Ζενεσιό, παρουσιάζει μία γρήγορη ομάδα με επιθετικό ταλέντο που είναι ανταγωνιστική σε υψηλό επίπεδο.

Την περασμένη Πέμπτη, έφθασε κοντά στο να εξασφαλίσει μετά την πρόκριση και την πρώτη θέση στον όμιλο του Europa League. Προηγήθηκε με 0-3, όμως ισοφαρίστηκε από την εξίσου ποιοτική ομάδα του Ζέσους, τη Φενέρμπαχτσε. Οι δύο ομάδες τους λογαριασμούς τους, θα τους κλείσουν την προσεχή Πέμπτη, με τη Ρεν να υποδέχεται την ΑΕΚ Λάρνακας και να χρειάζεται νίκη με ένα τέρμα περισσότερο απ' ότι θα κερδίσει η Φενέρ, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ντινάμο, ή καλύτερο αποτέλεσμα.

Αυτά όμως είναι για τη συνέχεια, η Ρεν κάνει κούρσα για Champions League στο γαλλικό πρωτάθλημα και η φετινή Μονπελιέ είναι πολύ σοφτ για τα δόντια της. Άλλαξε προπονητή η Μονπελιέ, όμως όχι την εικόνα της. Το ντεμπούτο του Πίτο συνοδεύτηκε με εντός έδρας ήττα στο τέλος 1-2 από την Λιόν, τυχερή ήταν η Μονπελιέ που έφθασε τόσο μακριά στο παιχνίδι. Ο άσος της Ρεν, στο 1.40.

Προγνωστικά Ισπανία: Επιστροφή Σετιέν στους πάγκους

Απίθανη ανατροπή πέτυχε την περασμένη αγωνιστική η Βιγιαρεάλ (19:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Δεν έχω ξαναδεί κάτι αντίστοιχο. Έχανε με 0-1 από την Αλμερία, ισοφάρισε στο 56ο λεπτό, έμεινε με παίκτη λιγότερο αμέσως και με εννέα παίκτες στο 58o λεπτό. Παίζοντας με δύο παίκτες λιγότερους για 35 λεπτά, όχι μόνο δεν απειλήθηκε, αλλά κατάφερε να κερδίσει και το παιχνίδι με γκολ στην τελευταία φάση.

Την επόμενη ημέρα ήρθε το απόλυτο σοκ, ο Ουνάι Έμερι που είχε δεχτεί πολλές προτάσεις από την περσινή σεζόν και πάντοτε δήλωνε πιστός στη Βιγιαρεάλ, συμφώνησε με την Άστον Βίλα. Η διοίκηση επανέφερε στους πάγκους τον Κίκε Σετιέν. Προπονητής με επιθετική φιλοσοφία, με εντυπωσιακή δουλειά σε Λας Πάλμας και Μπέτις, που τσαλακώθηκε σημαντικά από το πέρασμα του από την Μπαρτσελόνα και από την οκτάρα από την Μπάγερν.

Μετά από 27 μήνες επιστρέφει στους πάγκους, αναλαμβάνοντας μία πραγματικά καλή ομάδα. Η Βιγιαρεάλ έχει σαν στόχο να αξιοποιήσει το άσχημο ξεκίνημα της Σεβίλλης και να πάρει την τέταρτη θέση στη La Liga, επιστρέφοντας στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση, το Champions League.

Ίδιους πάνω-κάτω στόχους έχει και η Μπιλμπάο, που έκανε ένα καλό ξεκίνημα, όμως βρίσκεται σε φανερή πτώση. Τέσσερα στη σειρά παιχνίδια χωρίς νίκη και καθαρή ήττα την περασμένη αγωνιστική με 4-0 από την Μπαρτσελόνα. Πιο σκληρή ομάδα η Βιγιαρεάλ, πιστεύω πως θα φύγει με αποτέλεσμα από τον Σαν Μαμές. Το Χ2Δ ανάμεσα στο 1.70-1.75 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έμπολι - Αταλάντα: 2 (απόδοση 1.80), 13:30
  • Ρεν - Μονπελιέ: 1 (απόδοση 1.40), 16:00
  • Μπιλμπάο - Βιγιαρεάλ: Χ2Δ (απόδοση 1.70-1.75), 19:30
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ