ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Η παράδοση της Μπάγερν και το 1.90 της Χέρτα

Ο Ερίκ Μαξίμ Τσούπο Μότινγκ της Μπάγερν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Χέρτα για την Bundesliga 2022-2023 στο Ολυμπιακό Στάδιο, Βερολίνο | Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022
Ο Ερίκ Μαξίμ Τσούπο Μότινγκ της Μπάγερν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Χέρτα για την Bundesliga 2022-2023 στο Ολυμπιακό Στάδιο, Βερολίνο | Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 © 2022 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Μπάγερν - Βέρντερ και Στουτγάρδη - Χέρτα από την Bundesliga.

Δύο ακόμη αγωνιστικές απέμειναν για το γερμανικό πρωτάθλημα μέχρι τη διακοπή για το Μουντιάλ. Απόψε το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Στο Μόναχο, η πρωτοπόρος πλέον Μπάγερν, φιλοξενεί τη Βέρντερ σε έναν αγώνα που ασφαλώς είναι γκράντε φαβορί, με τον άσο σε τιμές ακόμη και κάτω από το 1.20 (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Η Μπάγερν, η οποία χθες έμαθε ότι θα παίξει με την Παρί Σεν Ζερμέν στους “16” του Champions League, είναι αυτή τη στιγμή η πιο φορμαρισμένη ομάδα της χώρας. Έχει απολογισμό 10-1-0 στα τελευταία 11 επίσημα παιχνίδια της και γκολ 41-10.

Το Σάββατο, προηγήθηκε με 3-0 στο Βερολίνο. Η Χέρτα μείωσε σε 3-2 πριν βγει το ημίχρονο, όμως στο δεύτερο μέρος δεν κουνήθηκε φύλλο και τελικά οι πρωταθλητές έφτασαν σε ένα ακόμη τρίποντο χωρίς δράματα.

Εντυπωσιακός ξανά ο Τσούπο-Μοτίνγκ, σκόραρε δις και συμπλήρωσε επτά σερί ματς που βρίσκει δίχτυα. Ανάλογη επίδοση στο παρελθόν έχουν πετύχει μόνο ιερά τέρατα της Μπάγερν, όπως ο Γκερντ Μίλερ, ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο Μάριο Γκόμεζ, ο Ρόι Μακάι και ο Κάρτσεν Γιάνκερ. Σε σούπερ φόρμα και ο Τζαμάλ Μουσιάλα, έφτασε τα οκτώ γκολ και είναι ο πρώτος σκόρερ των Βαυαρών στο πρωτάθλημα.

Γενικά, η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελζμαν είναι καλά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα απέναντι στη Βέρντερ. Άλλωστε, απέναντι στους “πράσινους” η Μπάγερν είναι αήττητη από το 2008, τρέχοντας ένα απίστευτο σερί 25-4-0!

Η Βέρντερ, που πέρυσι είχε τη δυσάρεστη περιπέτεια της Τσβάιτε, επέστρεψε δριμύτερη στη μεγάλη κατηγορία και φέτος δεν υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύσει. Αντ' αυτού δεν αποκλείεται να διεκδικήσει ακόμη και ευρωπαϊκό εισιτήριο, αφού μετά και το 2-1 επί της Σάλκε, βρίσκεται μόλις στο -1 από την εξάδα.

Το κακό πάντως για τη Βρέμη είναι ότι στο αποψινό ματς θα στερηθεί τον κορυφαίο της φορ και σκόρερ. Ο Νίκλας Φίλκρουγκ τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου και δεν θα είναι διαθέσιμος κόντρα στην Μπάγερν. Ο Γερμανός στράικερ έχει πετύχει φέτος 10 γκολ και είναι ο δεύτερος σκόρερ της Bundesliga. Φυσικά, μιλάμε για μία πολύ σοβαρή απώλεια, διότι αν λάβουμε υπόψιν μας και τις δύο ασίστ, που έχει δώσει, τότε ο 29χρονος φορ έχει άμεση συμμετοχή στα 12 από τα 23 φετινά γκολ της Βέρντερ.

Χωρίς τον Φίλκρουγκ η ομάδα του Όλε Βέρνερ δεν θα είναι τόσο απειλητική για την άμυνα της Μπάγερν, επομένως μπορούμε να ζητήσουμε τον άσο σε combo με το No/Goal για να ανέβουμε στο 2.45. Άλλωστε, η Μπάγερν έχει ήδη πέντε καθαρές εστίες φέτος στο πρωτάθλημα και ειδικά εντός έδρας έχει κρατήσει το μηδέν κόντρα σε Βόλφσμπουργκ, Μπαρτσελόνα, Λεβερκούζεν, Πλζεν, Φράιμπουργκ και Ιντερ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Την ίδια ώρα, η Στουτγάρδη αντιμετωπίζει τη Χέρτα σε ένα πολύ κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ως στόχο την παραμονή (21:30 Novasports 6HD, Live από το SPORT24).

Η Στουτγάρδη συνεχίζει με τον υπηρεσιακό Μίχαελ Βίμερ στον πάγκο της. Μετά την απόλυση του Πελεγκρίνο Ματαράτσο, οι Σουηβοί κέρδισαν εντός έδρας τις Μπόχουμ, Αουγκσμπουργκ και Αρμίνια (για το κύπελλο) και έχασαν εκτός από την Ντόρτμουντ και την Γκλάντμπαχ.

Αυτό που παρατηρείται έντονα στα τελευταία ματς της Στουτγάρδης είναι ότι δέχεται σταθερά γκολ στα πρώτα λεπτά. Στο βαρύ 5-0 από την Ντόρτμουντ δέχθηκε το 1-0 στο 2'. Κόντρα στην Αουγκσμπουργκ κυνηγούσε το σκορ από το 4'. Στο 4' έμεινε πίσω στο σκορ και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της με την Γκλάντμπαχ.

Επίσης, η Στουτγάρδη δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ εδώ και 28 εντός έδρας παιχνίδια σε επίπεδο Bundesliga. Εν ολίγοις δεν μπορεί με τίποτα να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Η Χέρτα μπορεί να μην έχει εντυπωσιακή συγκομιδή, είναι όμως εμφανώς βελτιωμένη συγκριτικά με πέρυσι, που σώθηκε στο μπαράζ. Στα τελευταία τέσσερα ματς υπέστη τρεις ήττες, ωστόσο οι δύο εξ αυτών ήρθαν από τις σούπερ φορμαρισμένες Λειψία και Μπάγερν. Και στα δύο αυτά παιχνίδια, παρότι έμεινε πίσω στο σκορ με 3-0, δεν τα παράτησε. Μείωσε σε 3-2 και ειδικά κόντρα στη Λειψία, λίγο έλειψε στο τέλος να κάνει και το 3-3.

Σε κάθε περίπτωση, το σετ με το διπλό στο 3.75 αδικεί κατάφωρα τους Βερολινέζους δεδομένου ότι μιλάμε για δύο ισόβαθμες ομάδες και για ένα ματς που έχει χαρακτήρα “εξάποντου” για τη μάχη της σωτηρίας. Η Χέρτα κατάφερε να πάρει ισοπαλία πέρυσι και πρόπερσι στη Στουτγάρδη, που ήταν σαφώς σε χειρότερη αγωνιστική μοίρα. Στο 1.90 να μην ηττηθούν οι πρωτευουσιάνοι του Ντόντι Λουκεμπάκιο (6 γκολ φέτος) και του τεχνικού Σάντρο Σβαρτς, ο οποίος μετράει τέσσερις σερί νίκες κόντρα στη Στουτγάρδη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν – Βέρντερ: 1 & No/Goal (απόδοση 2.45), 21:30
  • Στουτγάρδη – Χέρτα: Χ2 (απόδοση 1.90), 21:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ