BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ένα ισπανικό Goal/Goal και ένα γερμανικό Over 2,5

Ο άσος της Ντόρτμουντ Γιουσουφά Μουκόκο
Ο άσος της Ντόρτμουντ Γιουσουφά Μουκόκο © 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

To BetMarket.gr κάνει παιχνίδι με τις εμβόλιμες αγωνιστικές σε Bundesliga και La Liga.

Μπορεί το τελευταίο γεμάτο ποδοσφαιρικά μεσοβδόμαδο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ να μην έχει ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά το ενδιαφέρον παραμένει στα ύψη. Εμβόλιμες αγωνιστικές στα περισσότερα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία αλλά και την Ελληνική Σούπερ Λιγκ να έχουν φουλ πρόγραμμα.

Ξεκίνημα, στοιχηματικά, από την Bundesliga. Βόλφσμπουργκ - Ντόρτμουντ (19:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24), σε μια αναμέτρηση που μπορεί να μας δώσει αρκετά τέρματα, αν κρίνουμε από τις τελευταίες εμφανίσεις των δύο ομάδων.

Οι γηπεδούχοι έρχονται από πέντε συνεχόμενα Over, έχοντας σκοράρει σε όλα τουλάχιστον δύο φορές. Εσχάτως τρία στη Μάιντς και τέσσερα στην Μπόχουμ. Δύο παιχνίδια που ναι μεν κράτησαν το μηδέν στην άμυνα, αλλά είχαν απέναντί τους ομάδες με χαμηλές δημιουργικές ικανότητες.

Τώρα υποδέχονται την επίσης φορμαρισμένη Ντόρτμουντ, που μετά τον έναν βαθμό στα τρία πρώτα ματς του Οκτωβρίου, συνέχισε με τρεις νίκες στα επόμενα παιχνίδια της. Κοινό στοιχείο με τη σημερινή της αντίπαλο, πως σκόραρε σε όλα από δύο φορές και πάνω. Όπως άλλωστε κάνει στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος.

Τα δύο περσινά μεταξύ τους έδωσαν συνολικά 11 γκολ με το Over 2,5 να μπαίνει και σήμερα στο πινακάκι επιλογών.

Ελτσε - Ζιρόνα: Προγνωστικά και ανάλυση

Αλλη μία κακή εμφάνιση στο ενεργητικό της Έλτσε και νέα ήττα από τη Βαγιαδολίδ με 2-1. Άμεσες εξελίξεις με τον τεχνικό Αλμιρόν να απομακρύνεται από τον πάγκο. Στο ματς θα κατέβει με υπηρεσιακή λύση (20:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Η Ζιρόνα ήταν εξαιρετική απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και δίκαια κέρδισε με 2-1. Συνεχίζει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και πλέον μετρά 10 διαδοχικά Goal/Goal.

Σε καθαρό σημείο δεν προκύπτει κάτι, στα γκολ όμως μπορεί να γίνει κουβέντα. Αν η Έλτσε δεν καταφέρει να σκοράρει και απέναντι σε αυτό το… χύμα ποδόσφαιρο που παίζει η Χιρόνα, τότε δεν ξέρουμε που θα το κάνει. Από την άλλη με τις επιθετικές λύσεις που διαθέτει η ομάδα της Καταλονίας είναι δύσκολο να μην πετύχει κάποιο τέρμα. Πάμε με το Goal/Goal εδώ σε απόδοση 1.92.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βόλφσμπουργκ - Ντόρτμουντ: Over 2,5 (απόδοση 1.72), 19:30

  • Ελτσε - Ζιρόνα: Goal/Goal (απόδοση 1.92), 20:00

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις των αγωνιστικών, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση αλλά και το τι ισχύει με τα Μουντιάλ 2022 τηλεοπτικά δικαιώματα. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργάνωσεις που έμειναν στην ιστορία.

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ