BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Γαλλία: Αρκετές αφορμές να ανάψουν τα αίματα για το 1.80

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν σε αναμέτρηση κόντρα στη Μονακό στη Ligue 1
Ο Κριστόφ Γκαλτιέ στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν © 2022 AURELIEN MORISSARD/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr γράφει για τον προπονητή της Παρί, Γκαλτιέ και όσα τον κατηγορεί ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Νις, παραμονές του αγώνα των δύο ομάδων!

Έχουμε συνηθίσει να διαβάζουμε για ξένους επενδυτές στην Αγγλία. Από την Αμερική, την Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, τη Σιγκαπούρη ή και τη Ρωσία, πολλοί ήταν οι επιχειρηματίες που έμπλεξαν με τον μαγικό κόσμο της Premier League.

Σπάνια ακούμε το αντίθετο, δηλαδή Άγγλους επενδυτές να βγαίνουν εκτός χώρας. Συμβαίνει στη Νις εδώ και λίγα χρόνια, με τους Βρετανούς μάλιστα να έρχονται με φιλοδοξίες και να ρίχνουν χρήμα στη Νίκαια.

Πέρσι το καλοκαίρι έφεραν τον Κριστόφ Γκαλτιέ, που ως προπονητής της Λιλ μόλις είχα καταφέρει να εκθρονίσει την πλούσια Παρί Σεν Ζερμέν, πανηγυρίζοντας τον τίτλο του πρωταθλητή Γαλλίας.

Η μετακόμιση από τον γαλλικό Βορρά της Λιλ στον Νότο και την Κυανή Ακτή έγινε συνοδεία πολλών και ακριβών μεταγραφών. Η Νις για μεγάλο διάστημα της περσινής σεζόν ήταν πολύ ψηλά στη βαθμολογία, ενώ ήταν και εκείνη που απέκλεισε την Παρί Σεν Ζερμέν από το Κύπελλο Γαλλίας και μάλιστα σε μονό παιχνίδι μέσα στο Παρίσι!

Παρί - Νις: Προγνωστικά και ανάλυση

Κάπου στη συνέχεια το μπέρδεψε το πράγμα, έπεσε στην 5η θέση της βαθμολογίας και το Conference League, ενώ έχασε τον τελικό Κυπέλλου από τη Ναντ. Ο Γκαλτιέ δέχτηκε πρόταση για να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν, η διοίκηση δεν ήταν και πλήρως ευχαριστημένη και οι δρόμοι τους χώρισαν.

Η ιστορία όμως, μάλλον, έχει και πολύ παρασκήνιο. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τις πρόσφατες δηλώσεις του Φουρνιέ, που συνεργάστηκε με τον Γκαλτιέ ως τεχνικός διευθυντής της Νις. "Αν ανοίξω το στόμα μου ο Γκαλτιέ δεν θα μπορέσει να μπει ξανά σε αποδυτήρια όχι μόνο στη Γαλλία, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη" δήλωσε για τον Γκαλτιέ ο Φουρνιέ, κάτι που δείχνει πως στα αποδυτήρια της περσινής Νις κάτι συνέβαινε!

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Γκαλτιέ βρίσκει τη Νις απόψε (22:00 NOVASPORTS 2, LIVE από το SPORT24) μπροστά του για πρώτη φορά, ενώ Εμπαμπέ - Νεϊμάρ και Μέσι θα συναντήσουν την ομάδα που τους απέκλεισε πέρσι από το Κύπελλο και μοναδική που δεν κατάφεραν να κερδίσουν στα δύο ματς πρωταθλήματος.

Στη Νις οι Άγγλοι ιδιοκτήτες φέτος αποφάσισαν να φέρουν ποδοσφαιριστές από τη νησί, όπως ο Ράμσεϊ και ο Σμάιχελ, θέλοντας να φτιάξουν μια πιο βρετανική, και… τσαμπουκαλεμένη ομάδα.

Παρί και Νις έχουν μέσο όρο καρτών κοντά στις 2 ανά ματς και το 1.80 για τις Over 3,5 κίτρινες κάρτες δεν είναι κακή επιλογή σε ένα ζευγάρι που έχουμε μπόλικες αφορμές για να ανάψουν τα αίματα!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παρί Σεν Ζερμέν - Νις: Οver 3,5 φάουλ κίτρινες κάρτες (απόδοση 1.80), 22:00

Το ανανεωμένο BetMarket.gr είναι στον «αέρα»! Διάβασε ψαγμένα ειδικά στοιχήματα, πλούσιες ποδοσφαιρικές αναλύσεις, καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ