ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Europa League: Τα Goal/Goal της Ναντ και το σερί της Μπόντο

Προγνωστικά Europa League: Τα Goal/Goal της Ναντ και το σερί της Μπόντο
@2022 JEREMIAS GONZALEZ/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Κάραμπαχ - Ναντ, Ρόμα - Ελσίνκι και Μπόντο Γκλιμτ - Ζυρίχη, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Europa League. Τριάδα στο 4.89.

Στον έβδομο όμιλο του Europa League, όπου μετέχει και ο Ολυμπιακός, η Κάραμπαχ φιλοξενεί στο Μπακού τη Ναντ, σε μία αναμέτρηση όπου οι Αζέροι είναι φαβορί σε τιμές κοντά στο 2.50 (19:45 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24).

Κάραμπαχ - Ναντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ομάδα του Γκούρμπαν Γκουρμπάνοφ ηττήθηκε στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League με 2-1 από τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία. Στο πρώτο τέταρτο δέχθηκε την απόλυτη ψυχρολουσία, αφού βρέθηκε πίσω με δύο γκολ. Αντέδρασε μειώνοντας στο 39' με μακρινό σουτ του Βέσοβιτς και στο β' μέρος κυνήγησε την ισοφάριση, χωρίς πάντως να βρει καθαρές φάσεις για το 2-2.

Σε κάθε περίπτωση, η Κάραμπαχ έχει κερδίσει το σεβασμό των μπουκ και παρότι παίζει απέναντι σε μία ομάδα από το Τοπ5 των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, προσφέρεται φαβορί. Αυτό οφείλεται ασφαλώς στις μεγάλες προκρίσεις που πέτυχαν φέτος οι πρωταθλητές Αζερμπαϊτζάν στα προκριματικά του Champions League απέναντι σε Λεχ Πόζναν, Ζυρίχη και Φερεντσβάρος.

Από την άλλη, η Ναντ ήταν ανώτερη σχεδόν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό και παρότι βρήκε το νικητήριο γκολ στο 93' με τον Γκεσάν, η επικράτησή της κρίνεται δίκαια.

Η αναμέτρηση πάντως με τον Ολυμπιακό είχε αντίκτυπο στο επόμενο ματς του πρωταθλήματος, αφού ο Κομπουαρέ αναγκάστηκε να αφήσει ορισμένους βασικούς στον πάγκο, όπως ο Μπλας και ο Μοχάμεντ, με συνέπεια να το πληρώσει. Η Ναντ ηττήθηκε με 3-2 στη Λοριάν και συμπλήρωσε επτά αγωνιστικές με μόνο μία νίκη.

Απόψε, ο τεχνικός της Ναντ σκοπεύει να επαναφέρει στην ενδεκάδα τον κορυφαίο του μεσοεπιθετικό Μπλας και τον φορμαρισμένο φορ Μοχάμεντ. Επίσης, όλα δείχνουν ότι θα διατηρήσει τον εξτρέμ Σάιμον, τον ταλαντούχο Γκεσάν και τον πολύπειρο Σισοκό. Εν ολίγοις τα "καναρίνια" αναμένεται να κατέβουν με την κορυφαία τους μεσοεπιθετική πεντάδα για να χτυπήσουν στα ίσα το ματς κι ας ακολουθεί ζόρικη αποστολή με τη Λανς.

Εξαιρετική μεσοεπιθετικά είναι και η Κάραμπαχ με την τετράδα Κάντι, Ζουμπίρ, Σεϊντάγιεφ και Όζομπιτς. Μάλιστα, οι πρώτοι τρεις ξεκίνησαν από τον πάγκο στο τελευταία ματς για το εγχώριο πρωτάθλημα, προκειμένου να πάρουν ανάσες εν όψει Ναντ.

Η Κάραμπαχ σκόραρε στα έξι από τα οκτώ ευρωπαϊκά της παιχνίδια φέτος και εντός έδρας είναι εξαιρετικά δυνατή, αφού στα τελευταία 11 έχασε μόνο από τη Μαρσέιγ (5-5-1). Επίσης, η Ναντ μετράει 6/7 αμφίσκορα στα τελευταία ματς. Στο μόνο που δεν επιβεβαιώθηκε ήταν το 3-0 από την Παρί για τη Ligue 1. Αποδεκτό το 1.80 για το Goal/Goal.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ρόμα - Ελσίνκι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Ολίμπικο, η Ρόμα φιλοξενεί την Ελσίνκι (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) για τον τρίτο όμιλο του Europa League και θα προσπαθήσει να ρεφάρει τη δραματική ήττα που υπέστη στην πρεμιέρα από τη Λουντογκόρετς, με 2-1.

Ο Ζοσε Μουρίνιο δεν αποκλείεται να ξεκουράσει ορισμένα βασικά του στελέχη όπως ο Ντιμπάλα και ο Εϊμπραχαμ, παρόλα αυτά έχει ποιοτικές επιλογές για να φρεσκάρει την ενδεκάδα του, όπως οι Μπελότι, Τζανιόλο και Σομουρόντοφ, που ήταν στον πάγκο στο τελευταίο παιχνίδι με την Έμπολι, όπου οι "τζιαλορόσι" επικράτησαν εκτός έδρας με 2-1.

Για τους Φινλανδούς και μόνο η παρουσία τους στον όμιλο αποτελεί επιτυχία. Φάνηκε αυτό και στην πρεμιέρα με την Μπέτις, όπου ηττήθηκαν 0-2 σε ματς με xGoals 0,47-3,05 και 5-20 τελικές. Το πιθανότερο είναι πως η Ελσίνκι θα είναι εξίσου ακίνδυνη και στο Ολίμπικο. Ο άσος προφανώς είναι χαμηλά, αλλά το win to nil ανεβαίνει στο αξιοπρεπές 1.70.

Μπόντο Γκλιμτ - Ζυρίχη: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο πρώτο γκρουπ, η Μπόντο Γκλιμτ μοιάζει να έχει το ξεκάθαρο προβάδισμα απέναντι στη Ζυρίχη (22:00 Live από το SPORT24). Οι πρωταθλητές Νορβηγίας βρίσκονται πλέον στο -13 από την κορυφή της νορβηγικής λίγκας, εκ των πραγμάτων λοιπόν θα ρίξουν όλο το βάρος στην Ευρώπη.

Στην πρεμιέρα των ομίλων ήταν εξαιρετικοί μέσα στο Φίλιπς Στάντιον και απέσπασαν ισοπαλία 1-1 από την Αϊντχόφεν, δείχνοντας αποφασισμένοι να κυνηγήσουν ακόμη μία ευρωπαϊκή διάκριση, μετά την περσινή τους πορεία ως την οκτάδα του Conference League.

Στον αντίποδα, η χρονιά της Ζυρίχης εξελίσσεται καταστροφικά. Οι πρωταθλητές Ελβετίας έχουν μόλις δύο βαθμούς σε οκτώ παιχνίδια στην ελβετική λίγκα (0-2-6) και βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας μαζί με τη νεοφώτιστη Βιντερτούρ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η Ευρώπη δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητες της Ζυρίχης, η οποία στην πρώτη αγωνιστική γνώρισε φυσιολογική ήττα με 2-1 από την Άρσεναλ. Κόντρα στους Λονδρέζους, πέρα από το πέναλτι, με το οποίο ισοφάρισε προσωρινά, δεν έκανε άλλη φάση.

Απολύτως νορμάλ λοιπόν το 1.60 της Μπόντο Γκλιμτ, η οποία μετράει 13 σερί νίκες εντός έδρας στην Ευρώπη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κάραμπαχ – Ναντ: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 19:45
  • Ρόμα – Ελσίνκι: 1 & No/Goal (απόδοση 1.70), 22:00
  • Μπόντο Γκλιμτ – Ζυρίχη: 1 (απόδοση 1.60), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ