ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Europa League: Μιλούν τα φαβορί στον 5ο όμιλο, δυάδα στο 2.64

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο παιχνίδι της Γιουνάιτεντ με τη Σοσιεδάδ για το Europa League
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο παιχνίδι της Γιουνάιτεντ με τη Σοσιεδάδ για το Europa League © 2022 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Σέριφ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σοσιεδάδ - Ομόνοια, στο πλαίσιο του πέμπτου ομίλου του Europa League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της στο φετινό Europa League χάνοντας από τη Σοσιεδάδ με 1-0, μέσα στο Ολντ Τράφορντ.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" καλούνται απόψε να... διορθώσουν το λάθος της πρεμιέρας, κερδίζοντας μέσα στη Μολδαβία τη Σέριφ. Το συγκεκριμένο ματς, για τη δεύτερη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου της διοργάνωσης, θα διεξαχθεί στο Κισινάου και όχι στη φυσική έδρα της Σέριφ το Τίρασπολ (19:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Σέριφ - Μάντσεστερ Γ.: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στην πρεμιέρα, ο Τεν Χαχ είχε προχωρήσει σε ροτέισον έξι παικτών στην ενδεκάδα, χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά βασικό τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά τις 13 Αυγούστου. Απόψε πάντως, ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να κατεβάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα, άρα θα πρέπει να περιμένουμε την επιστροφή των Βαράν, Μαρτίνες, Σάντσο και Μπρούνο Φερνάντες.

Σημειώνεται, ότι λόγω του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ η Γιουνάιτεντ δεν αγωνίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Επίσης, δεν έχει αγώνα μπροστά της για το πρωτάθλημα, πριν τη διακοπή των εθνικών, συνεπώς όλο το βάρος θα πέσει στο σημερινό παιχνίδι.

Η Σέριφ έκανε ιδανική εκκίνηση, επικρατώντας με 3-0 στην Κύπρο της Ομόνοιας, συνολικά ωστόσο έχει σκοράρει μόλις επτά γκολ σε επτά συνολικά ευρωπαϊκά παιχνίδια της φέτος. Υπενθυμίζεται, ότι στα προκριματικά του Champions League πέρασε οριακά τις Ζρίνσκι (Βοσνία) και Μάριμπορ (Σλοβενία), πριν αποκλειστεί με δύο ήττες από την Πλζεν.

Απολύτως φυσιολογικά το διπλό δεν ξεπερνάει το 1.25. Μπορεί ωστόσο να ανέβει στο 1.60 με Under 4,5, στη λογική ότι η Σέριφ θα παίξει κλειστά με πρώτο στόχο να μην εκτεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σοσιεδάδ - Ομόνοια: Προγνωστικά και Ανάλυση

Για τον ίδιο όμιλο, η Σοσιεδάδ υποδέχεται την Ομόνοια και έχει τον πρώτο λόγο, όπως μαρτυρούν και τα 1.20 του άσου (19:45 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24).

Οι Βάσκοι πέτυχαν ιστορική νίκη την περασμένη Πέμπτη στο Ολντ Τράφορντ, χάρη σε ένα πέναλτι του Μπράις Μέντεθ (1-0, 59'). Ακολούθησε η ήττα με 2-1 από τη Χετάφε για τη La Liga, σε ματς που δεν άξιζε να χάσει, αλλά περισσότερο την πλήγωσε ο σοβαρός τραυματισμός του φορ Σαντίκ, που αποκτήθηκε για αντικαταστάτης του Ισάκ (μεταγράφηκε στη Νιούκαστλ).

Στον αντίποδα, η Ομόνοια γνώρισε οδυνηρή ήττα με 3-0 από τη Σέριφ. Το κλίμα βάρυνε ακόμη περισσότερο μετά το 2-1 από τον Απόλλωνα Λεμεσού για την τρίτη αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος. Το "τριφύλλι" μετράει πλέον τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και ταξίδεψε στην Ισπανία με στόχο μία αξιοπρεπή εμφάνιση.

Παρότι ο Αλγκουαθίλ ετοιμάζει ροτέισον και έχει εκτός τους Σαντίκ, Μπαρενετσέα και Οϊαρθάμπαλ, είναι δεδομένο πως υπάρχει σοβαρή ποιοτική απόσταση μεταξύ των δύο ομάδων. Μέχρι στιγμής η Σοσιεδάδ έχει κάνεις τρεις νίκες στη σεζόν, όλες με 1-0. Στο 1.65 να συνεχίσει το σερί της και να κερδίσει και την Ομόνοια με καθαρή εστία, στη λογική ότι οι Κύπριοι θα αναγκαστούν να παίξουν σε χαμηλά μέτρα και δεν θα έχουν περιορισμένο ποσοστό κατοχής μπάλας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σέριφ – Μάντσεστερ Γ.: 2 & Under 4,5 (απόδοση 1.60), 19:45
  • Σοσιεδάδ – Ομόνοια: 1 & No/Goal (απόδοση 1.65), 19:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ