TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ευρωπαϊκή τριάδα στο 8.57

Οι παίκτες του Απόλλωνα Λεμεσού πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν
Οι παίκτες του Απόλλωνα Λεμεσού πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν INTIME SPORTS

Το Match Money αναλύει το πρόγραμμα της Πέμπτης και παίζει μπάλα στο Europa League και στο Europa Conference League.

Για όλα τα γούστα το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Πέμπτης με τη 2η αγωνιστική του Europa League και του Conference League, για όλα τα γούστα και οι σημερινές επιλογές του Total Betting από το Match Money.

Κι ας ξεκινήσουμε με το… μαλακό, με τον άσο του Απόλλωνα Λεμεσού επί της Ντνίπρο (19:45 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24). Θετικό το ξεκίνημα των Κύπριων στον όμιλο με το 0-0 στη Βαντούζ και καθοριστικό το σημερινό παιχνίδι για τη συνέχεια, με δεδομένο ότι ο όμιλος (Άλκμααρ, Απόλλων, Ντνίπρο, Βαντούζ) επιτρέπει όνειρα πρόκρισης. Η Ντνίπρο στα προκριματικά αντιμετώπισε επίσης κυπριακή ομάδα, την ΑΕΚ Λάρνακας, από την οποία αποκλείστηκε πολύ εύκολα με δύο ήττες (2-1 και 3-0) και ο άσος στα όρια του 2,00 είναι απόλυτα λογική επιλογή.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ανεβαίνοντας… επίπεδο αποδόσεων, πάμε στο Ρίγας – Χαρτς (22:00 Live από το SPORT24). Φαβορί δίνουν τη Χαρτς οι εταιρείες, με το διπλό γύρω στο 2,30, αλλά η Χαρτς δεν είναι ούτε Σέλτικ ούτε Ρέιντζερς για να μπορεί να δικαιολογήσει τέτοια αντιμετώπιση, έστω κι απέναντι σε μια τελείως άσημη λετονική ομάδα. Φέτος η Χαρτς έχει μόνο ήττες στην Ευρώπη (δύο από τη Ζυρίχη στα πλέι οφ του Europa και το 0-4 από την Μπασακσεχίρ στην πρώτη αγωνιστική του ομίλου του Conference), ενώ η Ρίγας ξεκίνησε με το ηρωικό 0-0 στη Φλωρεντία με τη Φιορεντίνα. Η φετινή είναι η πρώτη φορά που η Ρίγας συμμετέχει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης και προφανώς υπάρχει ενθουσιασμός μετά το αποτέλεσμα στην Ιταλία και εν όψει του πρώτου παιχνιδιού της ιστορίας της σε επίπεδο ομίλων μπροστά στο κοινό της. Πάνω από 3,00 οι τιμές του άσου, επιτρέπουν και την κάλυψη με DNB.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Και θα κλείσουμε με μια… μπομπίτσα, Ρεν – Φενερμπαχτσέ για τον 2ο όμιλο του Europa League (22:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Και οι δύο ξεκίνησαν με νίκη (2-1 την Ντιναμό η Φενέρ στην Τουρκία και επίσης 2-1 η Ρεν την ΑΕΚ στην Κύπρο) και το σημερινό ματς φαντάζει τελικός ανάμεσα στα δύο φαβορί για την πρόκριση. Οι γαλλικές ομάδες, γενικά, συνηθίζουν να παίζουν με ροτέισον στα παιχνίδια του Europa και του Conference, όπως έκανε και η Ρεν στο πρώτο ματς στην Κύπρο και όπως πιθανότατα θα κάνει και τώρα, με δεδομένο ότι την Κυριακή την περιμένει και μεγάλο ματς για το πρωτάθλημα στη Μασσαλία με τη Μαρσέιγ. Οι Τούρκοι, από την άλλη, βλέπουν πάντα πολύ ζεστά την υπόθεση της Ευρώπης και το άνοιγμα στα σετ, τα οποία θέλουν τον άσο σε τιμές κάτω του 1,80 και το διπλό να αγγίζει το 5,00, φαντάζουν υπερβολικά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Απόλλων Λ. – Ντνίπρο: 1 (απόδοση 1.90) 19:45
  • Ρίγας – Χαρτς: 1 DNB (απόδοση 2.10) 22:00
  • Ρεν – Φενερμπαχτσέ: Χ2 (απόδοση 2.15) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από το Europa League και το Conference League μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ