ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Τρεις επιλογές από το ματς του Παναθηναϊκού

Προγνωστικά EuroLeague: Τρεις επιλογές από το ματς του Παναθηναϊκού
EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τα παιχνίδια Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν, Μονακό - Μπάγερν και Μπολόνια - Εφές, που διεξάγονται στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία πολύ σημαντική νίκη για την ψυχολογία του την Τετάρτη, επικρατώντας στην παράταση της Βίρτους Μπολόνια και απόψε οφείλει να την κεφαλαιοποιήσει, επικρατώντας και της Βιλερμπάν (21:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Παρά την απουσία του Μάριους Γκριγκόνις και το γεγονός ότι ο Ντουέιν Μπέικον ήταν άστοχος (4/16 σουτ), ο Παναθηναϊκός βρήκε την άκρη με πρωταγωνιστή τον Ντέρικ Γουίλιαμς. Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε 26 πόντους με 5/8 τρίποντα. Ανάμεσα σε αυτά και το καθοριστικό στο φινάλε της παράτασης, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 88-85. Σημαντική εξάλλου, ήταν η συνεισφορά των Νέιτ Γουόλτερς και Πάρις Λι, οι οποίοι αγωνίστηκαν 30 λεπτά και πρόσφεραν 18 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Η Βιλερμπάν έχει το ίδιο ρεκόρ (3-6) με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο βρίσκεται σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση, μετρώντας τέσσερις διαδοχικές ήττες σε πρωτάθλημα και EuroLeague. Την Τετάρτη έχασε στο Αστρομπάλ 75-74 από την Μπάγερν. Είχαν προηγηθεί οι ήττες από Ερυθρό Αστέρα και Ζάλγκιρις. Σε αυτά τα τρία ματς, η γαλλική ομάδα σημείωσε κατά μέσο όρο μόλις 72,3 πόντους.

Γενικά, η Βιλερμπάν αντιμετωπίζει επιθετικό πρόβλημα, αφού έχει το δεύτερο χειρότερο επιθετικό rating (103,8) στη διοργάνωση. Είναι καλύτερη μόνο από το Μιλάνο, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός, αν θέλει να αλλάξει στόχους και να αρχίσει να κοιτάει ψηλότερα, οφείλει παιχνίδια, όπως αυτό με τη Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ, να τα παίρνει. Ο άσος είναι λογικό φαβορί στο 1.40 και μπορεί να αποτελέσει ένα καλό στήριγμα σε κάποιο παρολί. Ενδιαφέρουσα περίπτωση αποτελεί και το combo με το Over 0,5 εύστοχο τρίποντο του πολύπειρου Ντέιβιντ Λάιτι, που ανεβάζει τον άσο στο 2.15.

Ο Αμερικανός άσος της Βιλερμπάν έχει ευστοχήσει σε τουλάχιστον ένα τρίποντο στα πέντε από τα τελευταία έξι ματς στη EuroLeague. Επίσης, έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στον Παναθηναϊκό, αφού σε έξι αναμετρήσεις εναντίον του, μόνο μία φορά απέτυχε να βρει το στόχο έξω από τα 6.75. Συνολικά, ο Λάιτι έχει 9/18 τρίποντα στην καριέρα του απέναντι στο "τριφύλλι", ποσοστό δηλαδή 50%!

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στα υπόψιν μπορεί να μπει και το Over 10,5 πόντοι του Γιουσουφά Φαλ σε απόδοση 1.90. Ο θηριώδης σέντερ της ASVEL έχει 10,7 πόντους φέτος κατά μέσο όρο και έχει σκοράρει διψήφιο αριθμό στα επτά από τα εννιά ματς της EuroLeague. Ο Παναθηναϊκός από το ξεκίνημα της σεζόν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην άμυνα μέσα στη ρακέτα. Αν πάρουμε ένα-ένα τα ματς των "πράσινων" την τρέχουσα σεζόν, θα διαπιστώσουμε ότι σε όλα πληγώθηκε από τους αντίπαλους σέντερ.

Προχθές με την Μπολόνια ο Τζαϊτέχ σημείωσε 20 πόντους. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φενέρ ο Μότλι είχε 10 σε μόλις 13 λεπτά συμμετοχής. Στην άνετη νίκη επί της Μπασκόνια ο Κότσαρ σταμάτησε στους 14. Στην ήττα από την Παρτίζαν ο Λεσόρ είχε 15. Στο παιχνίδι με τη Μακάμπι ο Νίμπο έβαλε 13. Στην αναμέτρηση με τη Μονακό δέχθηκε 10 από τον Χολ. Στη βαριά ήττα από την Άλμπα στο Βερολίνο, ο Κουμάντζε έγραψε επίσης 10 πόντους. Στο διπλό, που έκανε στο Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα δέχθηκε 12 από τον Χασάν Μάρτιν, ενώ στην πρεμιέρα με τη Ρεάλ, ο Ταβάρες είχε βάλει 14.

Τέλος, μπορούμε να ποντάρουμε και στο Over 7,5 δίποντα του Μπέικον σε απόδοση 1.87. Ο Αμερικανός άσος έχει το ένστικτο του σκόρερ και ανεξαρτήτως αν του πάει ή όχι το ματς, δεν υπάρχει περίπτωση να κρυφτεί επιθετικά. Επίσης, είναι εκεί για να παίρνει σχεδόν όλες τις μπάλες όταν κολλάει η επίθεση. Έτσι λοιπόν εξηγείται, γιατί ορισμένες φορές θα μοιάζει πολύ άστοχος, όπως για παράδειγμα κόντρα στη Βίρτους.

Συνολικά, έχει εκτελέσει 34 δίποντα σε τέσσερις συμμετοχές, 8,5 δηλαδή ανά αγώνα. Το line είναι λίγο πιο χαμηλά από τον μέσο όρο του και με δεδομένο ότι θα θελήσει να δώσει απαντήσεις για την όχι και τόσο γεμάτη εμφάνιση της Τετάρτης, πάμε με το ενδεχόμενο να πάρει και απόψε μίνιμουμ οκτώ δίποντα. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι ούτε σήμερα θα παίξει ο Γκριγκόνις, άρα εκ των πραγμάτων του αναλογούν περισσότερες προσπάθειες.

Προγνωστικά EuroLeague

Η Μονακό πήγε να κάνει μία επική ανατροπή την Τετάρτη κόντρα στη Φενέρ. Τελικά, δεν απέφυγε την ήττα με 96-93 και συμπλήρωσε τέσσερις στα τελευταία πέντε επίσημα παιχνίδια της. Το αποψινό ματς λοιπόν με την Μπάγερν έχει χαρακτήρα must win για την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς (21:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Οι Βαυαροί πέρασαν νικηφόρα από το Αστρομπάλ και έφτασαν τις τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς στη EuroLeague. Σε αυτό το διάστημα κέρδισαν επίσης την Εφές και την Άλμπα κι έχασαν μόνο από τον Ολυμπιακό. Δύσκολα θα συνεχιστεί και απόψε το θετικό σερί των Βαυαρών, κόντρα σε έναν αντίπαλο με σαφώς πιο ποιοτικό ρόστερ και μεγάλο "πρέπει" νίκης.

Οι Μονεγάσκοι σκοράρουν φέτος 88 πόντους κατά μέσο όρο στο Gaston Medecin και την περσινή σεζόν είχαν συντρίψει εντός έδρας με 94-71 την Μπάγερν. Συνολικά, στη διοργάνωση η Μονακό έχει την τέταρτη καλύτερη επίθεση με 83,7 πόντους. Στο 1.75 να καλύψει η Μονακό ένα βατό χάντικαπ 3,5 πόντων, σκοράροντας παράλληλα πάνω από 78 πόντους.

Η Εφές έκανε περίπατο την Τετάρτη στο Μιλάνο και παρέμεινε στην Ιταλία για να αντιμετωπίσει απόψε τη Βίρτους. Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν αρχίσει να βελτιώνουν το ρεκόρ τους, αφού μετά τις διαδοχικές ήττες από Φενέρ, Μπάγερν και Ρεάλ, απάντησαν κερδίζοντας την Μπαρτσελόνα και την Αρμάνι. Και στα δύο αυτά παιχνίδια, ο Γουίλ Κλάιμπερν έκανε τη διαφορά σημειώνοντας από 24 πόντους!

Η Μπολόνια έχασε στις λεπτομέρειες από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς που φαινόταν ότι μπορούσε να το πάρει στην κανονική διάρκεια. Έσπασε έτσι ένα σερί τεσσάρων νικών σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Η ομάδα του Σκαριόλο πάντως, έχει βελτιώσει την εικόνα της και τον τελευταίο μήνα έχει ρεκόρ 7-2, με μοναδική ανορθογραφία την εντός έδρας ήττα από τη Βιλερμπάν.

Εδώ μπορούμε να ψάξουμε ένα combo με δύο ειδικά παικτών. Ο Γουίλ Κλάιμπερν είναι ο κορυφαίος σκόρερ της λίγκας με 20,3 πόντους και στις τέσσερις πιο πρόσφατες αγωνιστικές σκοράρει σταθερά πάνω από 20 με σπουδαία ποσοστά. Στα παιχνίδια με Μπάγερν, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Μιλάνο, ο Κλάιμπερν εκτέλεσε με 61,1% από το δίποντο και με 46,4% από το τρίποντο! Το line του απόψε είναι στο 18,5 και μοιάζει βατό για να βγάλει το Over για έβδομη φορά φέτος.

Αν πάρουμε και το Under 11,5 του Μίλος Τεόντοσιτς χτίζουμε ένα bet builder πάνω από το 2.75. Το ταλέντο του 35χρονου Σέρβου το γνωρίζουν όλοι. Όμως είναι πλέον φανερό πως το κορμί του δεν το βοηθά και ειδικά οι διαβολοβδομάδες είναι πολύ ζόρικες για τον άλλοτε άσο του Ολυμπιακού.

Ο Σκαριόλο ουσιαστικά ζητάει από τον Τεόντοσιτς λίγα ποιοτικά λεπτά και τον χρησιμοποιεί κάτω από 15 κατά μέσο όρο στη EuroLeague. Άλλωστε, η Μπολόνια είναι μία ομάδα με γεμάτη περιφέρεια (Λούντμπεργκ, Κοορντινιέ, Χάκετ, Παγιόλα). Οι μπουκ έχουν βγάλει το line στο 11,5, ενώ ο Τεόντοσιτς σκοράρει 8,9 και έχει μείνει κάτω από τους 11 τέσσερις φορές σε οκτώ ευρωπαϊκά ματς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μονακό – Μπάγερν, 20:00

  • 1 -3,5 & Over 78,5 Μονακό (απόδοση 1.75)

Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν, 21:00

  • 1 & Λάιτι Over 0,5 εύστοχα τρίποντα (απόδοση 2.15)
  • Φαλ Over 10,5 πόντοι (απόδοση 1.90)
  • Μπέικον Over 7,5 προσπάθειες σε δίποντα (απόδοση 1.87)

Μπολόνια – Εφές, 21:30

  • Κλάιμπερν Over 18,5 & Τεόντοσιτς Under 11,5 (απόδοση 2.77)
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ