ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Στο 1.95 να σταματήσει το τρίποντο της Αρμάνι ο Ολυμπιακός

Οι Τόμας Γουόκαπ, Μουστάφα Φαλ και Σάσα Βεζένκοβ σε αγώνα του Ολυμπιακού
Οι Τόμας Γουόκαπ, Μουστάφα Φαλ και Σάσα Βεζένκοβ σε αγώνα του Ολυμπιακού INTIME

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ψάχνει αντίδραση στο Μιλάνο και κλειδί θα είναι να ελέγξει τα τρίποντα της Αρμάνι στο 1.95.

Η Αρμάνι Μιλάνο (8-3) υποδέχεται (21:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24) τον Ολυμπιακό (7-4) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της EuroLeague και σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις είναι φαβορί για τη νίκη στο 1.45, με το διπλό των "ερυθρόλευκων" να παίζει σε τιμές άνω του 2.80.

Η ομάδα του Ετορε Μεσίνα πέρασε μία δύσκολη διαβολοβδομάδα με δύο ήττες στη Ρωσία από την Ούνικς και τη Ζενίτ. Ειδικά, στο Καζάν η εμφάνισή της ήταν απογοητευτική με συνέπεια να γνωρίσει τη συντριβή με 26 πόντους διαφορά. Εντός έδρας ωστόσο, η Αρμάνι είναι αλάνθαστη αφού μετράει 6/6 νίκες.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έχει να διαχειριστεί τη σκληρή ήττα στο ΣΕΦ από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για το ελληνικό πρωτάθλημα. Μία ήττα που φρέναρε τον ενθουσιασμό του κόσμου του και μάλλον μουτζούρωσε τις θετικές εντυπώσεις που έχει αφήσει μέχρι στιγμής στη EuroLeague. Θεωρητικά πάντως, είναι θετικό ότι απόψε οι "ερυθρόλευκοι" παίζουν εκτός έδρας, μακριά δηλαδή από τη βαριά περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιουργεί πάντα μία ήττα σε ένα αιώνιο ντέρμπι.

Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός: Προγνωστικά και Ανάλυση

Σε ό,τι αφορά στη EuroLeague, ο Ολυμπιακός αξιοποιώντας στο απόλυτο την έδρα του βρίσκεται σταθερά σε τροχιά οχτάδας. Μακριά από το ΣΕΦ έχει σε τέσσερα ματς ισάριθμες ήττες, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχασε στις έδρες των τριών (Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ, Εφές) από τις τέσσερις ομάδες, που ήταν πέρυσι φιναλίστ στο Final-4, καθώς επίσης και στην Αγία Πετρούπολη, από τη Ζενίτ, η οποία φιγουράρει στην πρώτη τετράδα της φετινής κατάταξης.

Στις δύο τελευταίες επισκέψεις του στο Μιλάνο, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε, ωστόσο αν πιάσουμε τα ματς από το 2015 και μετά, ο απολογισμός των δύο ομάδων επί ιταλικού εδάφους είναι ισορροπημένος, αφού αμφότερες μετρούν από τρεις νίκες.

Το θετικό για τον κόουτς Μπαρτζώκα είναι ότι η ομάδα του παραμένει υγιής, σε αντίθεση με την Αρμάνι, που έχασε με τραυματισμό τον Ντίνο Μήτογλου. Τουλάχιστον, ο Ετορε Μεσίνα μπορεί απόψε να υπολογίζει στην επιστροφή του Μάλκολμ Ντιλέινι.

Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός: Στοιχηματική Πρόταση

Το Μιλάνο είναι από τις κορυφαίες άμυνες της διοργάνωσης. Για την ακρίβεια η δεύτερη καλύτερη, αφού δέχεται μόλις 71,1 πόντους ανά ματς και επιτρέπει στους αντιπάλους της τις λιγότερες ασίστ (13,4) και το δεύτερο χειρότερο ποσοστό στα τρίποντα (30,1%). Υμνους για την άμυνά του έχει ακούσει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει κρατήσει πέντε φορές φέτος τους αντιπάλους του κάτω από τους 70 πόντους.

Για τον Ολυμπιακό θα είναι κρίσιμο, προκειμένου να διεκδικήσει τη νίκη, να βάλει στοπ στο τρίποντο των Ιταλών. Η Αρμάνι είναι η ομάδα με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στη διοργάνωση (9,5 ανά ματς) και έχει το τέταρτο καλύτερο ποσοστό ευστοχίας (36,2%). Αν βρει αυτοπεποίθηση έξω από τη γραμμή των 6.75 δεν θα είναι εύκολο να συγκρατηθεί.

Είναι χαρακτηριστικό πως το Μιλάνο, στα τρία ματς που ηττήθηκε (Μπάγερν, Ζενίτ, Ούνικς), δεν έπιασε τον μέσο όρο του στα τρίποντα, βάζοντας τρία, επτά και οχτώ αντίστοιχα. Το under 9,5 τρίποντα της Αρμάνι προσφέρεται στο 1.95 και λογικά μπορεί να το κρατήσει η άμυνα του πεισμωμένου από την ήττα στο αιώνιο ντέρμπι, Ολυμπιακού. Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι στο μοναδικό από τα τέσσερα ματς εκτός έδρας που οι "ερυθρόλευκοι" άγγιξαν τη νίκη, είχαν κρατήσει την Μπαρτσελόνα μόλις στα πέντε τρίποντα (μαζί με την παράταση)

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός: Μιλάνο Under 9,5 τρίποντα (απόδοση 1.95), 21:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ