ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Η εντός έδρας δυναμική της Μονακό και ο Ουόλτερς που κάνει τη διαφορά στο 1.70

Ο Μάικ Τζέιμς σε αγώνα της Μονακό στην EuroLeague
Ο Μάικ Τζέιμς σε αγώνα της Μονακό στην EuroLeague PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Η επιστροφή του Νέιτ Ουόλτερς που κάνει τη διαφορά για τον Ερυθρό Αστέρα και η Μονακό που "δαγκώνει" εντός έδρας.

Ο Ερυθρός Αστέρας (4-7) υποδέχεται στο Βελιγράδι (20:00 Novasports 5HD, Live από το SPORT24) την Ούνικς (6-5) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της EuroLeague με τον άσο να είναι φαβορί στο 1.72 κατά μέσο όρο και τη νίκη των Ρώσων να παίζει στο 2.15.

Η Ούνικς είναι από τις φορμαρισμένες ομάδες της διοργάνωσης μετρώντας τέσσερις νίκες (Αλμπα, Μιλάνο, Παναθηναϊκός, Ρεάλ) στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, που την έφεραν στην πρώτη οχτάδα της κατάταξης.

Αντίθετα, ο Ερυθρός Αστέρας προέρχεται από δύο σερί ήττες στην Ισπανία. Οι "ερυθρόλευκοι" έπαιξαν με Μπασκόνια και Ρεάλ χωρίς τον τραυματία Νέιτ Ουόλτερς και μοιραία έχασαν με διψήφιες διαφορές. Ο Αμερικανός πόιντ-γκαρντ επιστρέφει απόψε και αυτόματα η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς αναμένεται πολύ πιο ανταγωνιστική, παίζοντας μάλιστα στην έδρα της, όπου έχει ρεκόρ 3-1.

Ο Ουόλτερς είναι από τους πλέον κομβικούς παίκτες στο ροτέισον του Ερυθρού Αστέρα, αφού σημειώνει κατά μέσο όρο 12 πόντους και μοιράζει 4,3 ασίστ. Το line του στο άθροισμα πόντων και ασίστ έχει βγει στο 13,5, ένα όριο που ο 30χρονος άσος έχει υπερβεί στα έξι από τα εννιά παιχνίδια που έχει αγωνιστεί φέτος. Στο 1.70 να το "καλύψει" και για έβδομη φορά την τρέχουσα σεζόν.

Μονακό - Βιλερμπάν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ενδιαφέρουσα ασφαλώς είναι και η γαλλική μονομαχία (21:00 Live από το SPORT24) ανάμεσα στη Μονακό (5-6) και τη Βιλερμπάν (6-5). Οι δύο ομάδες θα παίξουν για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση από το κύπελλο Κόρατς το 1975!

Η Βιλερμπάν ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, όμως οι πολλές απουσίες την έχουν επηρεάσει και στα τελευταία τρία ματς γνώρισε ισάριθμες ήττες. Μάλιστα στα εντός έδρας με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ έχασε με διψήφιες διαφορές. Απογοητευτική ήταν η εμφάνισή της και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι για το γαλλικό πρωτάθλημα, όπου συνετρίβη με 85-64 εντός έδρας από τη Λεβαλουά!

Σημαντικότερη απουσία για την ASVEL είναι αυτή του Λάιτι (10 πόντοι, 3,3 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ), θα λείψουν ωστόσο και οι Ουενμπανιάμα, Οσετκόφσκι, Λακόμπ, Νάιτ, Ντιό, κάτι που σημαίνει ότι το ροτέισον του Τι Τζέι Πάρκερ θα είναι ξανά "στενό".

Η Μονακό δεν κατάφερε στη διαβολοβδομάδα να φανεί ανταγωνιστική στα δύο εκτός έδρας ματς με Μακάμπι και Εφές, χάνοντας με 11 και 21 πόντους διαφορά αντίστοιχα. Εντός έδρας ωστόσο, η ομάδα του Σβέζνταν Μίτροβιτς μεταμορφώνεται και έχει ρεκόρ 4-1. Είναι ενδεικτικό ότι σε αυτά τα πέντε ματς έχει χάσει μόνο από την Μπαρτσελόνα στην παράταση και έχει κερδίσει με διαφορά άνω των δέκα πόντων τον Παναθηναϊκό, την ΤΣΣΚΑ και την Μπάγερν.

Με βάση τη δυναμική της Μονακό εντός έδρας και το φανερό ντεφορμάρισμα της Βιλερμπάν, ο άσος στο -4,5 σε απόδοση 1.65 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ερυθρός Αστέρας – Ούνικς: Ουόλτερς Over 13,5 πόντοι και ασίστ (απόδοση 1.70), 20:00
  • Μονακό – Βιλερμπάν: 1 -4,5 (απόδοση 1.65), 21:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.


TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ