ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Μιλάει ξανά το επιθετικό ταλέντου του Κέντρικ Ναν

EUROLEAGUE 2023 - 2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023 - 2024 / - ( / EUROKINISSI) ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του κόντρα στην Παρτίζαν και με σπουδαία ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο επικράτησε με 74-69. Στη μάχη απόψε ρίχνεται ο Παναθηναϊκός AKTOR, ο οποίος θέλει τη νίκη στην Ιταλία επί της Βίρτους, προκειμένου να κρατάει στα δικά του χέρια, τόσο το πλεονέκτημα έδρας, όσο και την δεύτερη θέση.

Πολύ μεγάλο παιχνίδι στην Ιταλία με τη Βίρτους Μπολόνια να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό AKTOR. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι είναι σε ελεύθερη πτώση στο β' γύρο της EuroLeague. Από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας κινδυνεύει πια να μείνει εκτός οχτάδας.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR βγάζει πια μεγάλη δυναμική και εξαργυρώνει με τον καλύτερο τρόπο τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού. Είναι άλλωστε ενδεικτικό ότι έχει κάνει φέτος ρεκόρ νικών εκτός έδρας, από τότε που άλλαξε το φορμάτ της διοργάνωσης, μετρώντας ήδη επτά διπλά σε 15 αναμετρήσεις μακριά από το ΟΑΚΑ.

Επιθετικά οι δύο ομάδες βαδίζουν στα ίδια μονοπάτια. Η Βίρτους σημειώνει κατά μέσο όρο 80,1 πόντους, ενώ το "τριφύλλι" 80.8. Αμυντικά η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είναι αρκετά καλύτερη. Δέχεται κατά μέσο όρο 75.8 πόντους, ενώ το σύνολο του Μπάνκι σχεδόν 82. Οι "πράσινοι" έχουν πίσω τους την καταπληκτική εμφάνιση του β’ ημιχρόνου με την Μπαρτσελόνα (επιμέρους 55-35). Γενικά, οι "πράσινοι" έχουν συνεπέστατη εικόνα το τελευταίο διάστημα.

Στα σημαντικά παιχνίδια, μιλούν και οι μεγάλες προσωπικότητες. Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετές στο φετινό του ρόστερ. Την διαφορά επιιθετικά βέβαια, κάνει ο Κέντρικ Ναν. Στα τελευταία τρία κρίσιμα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Ερυθρό Αστέρα και Μπαρτσελόνα έχει αγωνιστεί πάνω από 30 λεπτά και έχει σκοράρει 17, 15 και 22 πόντους αντίστοιχα. Αναμένουμε και σήμερα να βγει μπροστά και να ξεπεράσει το line των 16,5 πόντων, αφού για τα δικά του δεδομένα δεν είναι και πολύ μεγάλο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Ναν over 16,5 πόντοι (απόδοση 1.93), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ