ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Με τον εγωισμό του Λάσο στο 2.15

Ο Πάμπλο Λάσο
Ο Πάμπλο Λάσο EUROKINISSI SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τη μονομαχία της Μπάγερν με τη Ρεάλ, όπου ο Πάμπλο Λάσο θα τεθεί ξανά αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

Γεμάτη μπασκετικά μέρα με επτά συνολικά παιχνίδια στη EuroLeague και πολύ δυνατές μάχες. Από τα πιο ενδιαφέροντα σταυρώματα είναι αυτό στο Μόναχο ανάμεσα στην Μπάγερν και τη Ρεάλ, με κεντρικό πρόσωπο ασφαλώς τον Πάμπλο Λάσο (21:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24).

Ο Λάσο αντιμετώπισε για πρώτη φορά τη Ρεάλ, μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο των μερένγκες τον περασμένο Δεκέμβριο. Η πρώτη του επιστροφή στο WiZink Center ως αντίπαλος των Μαδριλένων ήταν αναμφίβολα έντονα φορτισμένη. Η Μπάγερν κατάφερε να σταθεί για μεγάλο διάστημα με αξιοπρέπεια, αλλά στο τέλος δεν απέφυγε την ήττα με 88-73.

Οι Βαυαροί φιλοδοξούν απόψε να είναι πολύ πιο ανταγωνιστικοί κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης και ειδικά ο Λάσο αναμένεται να έχει έξτρα κίνητρο, δεδομένου ότι θα αντιμετωπίσει το κλαμπ με το οποίο μεγαλούργησε σε Ισπανία και Ευρώπη.

Η Ρεάλ βέβαια είναι κυριολεκτικά ασταμάτητη. Μετά την ήττα στο clasico από την Μπαρτσελόνα, απάντησε κερδίζοντας την Εφές ίσως στο πιο επικό ματς για τη regular season στην ιστορία της διοργάνωσης, το οποίο κρίθηκε στην 4η παράταση (130-126). Δύο μέρες μετά, η "βασίλισσα" κέρδισε και στη Βιτόρια την Μπασκόνια για την ACB και συμπλήρωσε 13 νίκες στα τελευταία 14 επίσημα παιχνίδια της.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Είναι προφανές πως στην κατάσταση που βρίσκεται η Ρεάλ δεν είναι καθόλου απλό να της πας κόντρα. Το αποψινό παιχνίδι ωστόσο, είναι πολύ ιδιαίτερο λόγω της παρουσίας του Λάσο στον βαυαρικό πάγκο. Για την Μπάγερν άλλωστε, που βρίσκεται δύο νίκες μακριά από τη δεκάδα, το ματς έχει πολύ μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οχι ότι η Ρεάλ υπάρχει περίπτωση να χαριστεί, αλλά με ρεκόρ 17-2 είναι ξεκάθαρο ότι πολύ δύσκολα θα βρεθεί φέτος ομάδα να αμφιβητήσει τα πρωτεία της στην κανονική περίοδο.

Το ενδεχόμενο η Μπάγερν να υπερασπιστεί ένα χάντικαπ 10,5 πόντων προσφέρεται στο 1.50. Οι Βαυαροί στο Μόναχο μετρούν έξι νίκες σε οκτώ ματς στη διοργάνωση και κατά κανόνα είναι πολύ πιο μαχητικοί. Αν ταυτόχρονα ζητήσουμε και 11+ πόντους από τον Κάρσεν Εντουαρντς χτίζουμε ένα combo σε απόδοση 2.15.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να κοντράρει η Μπάγερν τη Ρεάλ είναι να τραβήξει αρκετά στο σκορ ο πρώην άσος της Φενέρ. Ο εκρηκτικός Αμερικανός γκαρντ σκοράρει 12 πόντους κατά μέσο όρο στη EuroLeague και στα τελευταία εννιά ματς έχει σταθερά διψήφιο αριθμό. Μάλιστα στα δύο παιχνίδια της προηγούμενης εβδομάδας με Βίρτους και Μιλάνο στην Ιταλία, ο Εντουαρντς πήρε συνολικά 25 σουτ εντός παιδιάς!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν – Ρεάλ: 1 +10,5 & Εντουαρντς 11+ πόντοι (απόδοση 2.15), 21:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ