ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Με τη φόρα του Ερυθρού Αστέρα για το 1.72

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Βιλερμπάν με τον Ερυθρό Αστέρα, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Πλούσιο πρόγραμμα στο μενού της EuroLeague απόψε. Εκτός από τη σπουδαία αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην Εφές, διεξάγονται ακόμη έξι παιχνίδια με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ένα από αυτά το Βιλερμπάν - Ερυθρός Αστέρας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει κάνει μέχρι στιγμής φανταστική δουλειά στον Ερυθρό Αστέρα και σταδιακά περνάει τη δική του φιλοσοφία στους παίκτες. Στην προηγούμενη διπλή αγωνιστική οι ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν σπουδαίες νίκες κόντρα σε Φενέρμπαχτσε εκτός έδρας (76-85) και Παρτίζαν εντός έδρας (88-72). Ακολούθησε βέβαια η ήττα από την Τσεντεβίτα στην ABA League, ωστόσο για τον Ερυθρό Αστέρα το αποψινό ματς είναι σαφώς πιο κρίσιμο, αφού προσπαθεί να κλείσει την ψαλίδα από την πρώτη δεκάδα.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Η Βιλερμπάν από την αρχή της σεζόν έχει ρόλο κομπάρσου στη φετινή λίγκα και έχει φτάσει ήδη σε σημείο να απολύσει δύο τεχνικούς. Η απόλυση μάλιστα του Τζιανμάρκο Ποτσέκο ήρθε παραδόξως μετά τη νίκη επί της Ζάλγκιρις. Η φιλοσοφία του Ιταλού προφανώς δεν ταίριαξε ποτέ με το γαλλικό κλαμπ. με την φιλοσοφία και το πνεύμα του Ιταλού τεχνικού.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ερυθρός Αστέρας αν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει για τη δεκάδα, τέτοια ματς οφείλει να τα παίρνει. Ειδικά, τώρα που βρίσκεται σε τέτοιο μομέντουμ. Η Βιλερμπάν άλλωστε, μετράει μία νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια εντός έδρας. Το διπλό με τουλάχιστον 2 πόντους θα είναι η επιλογή μας στο 1.72. Η απόδοση με βάση τη φόρμα των δύο ομάδων θα μπορούσε να είναι και χαμηλότερη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βιλερμπάν - Ερυθρός Αστέρας: 2 – 1,5 (απόδοση 1.72), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ