ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Με το combo του Παναθηναϊκού στο 1.80

Ο άσος του Παναθηναϊκού Γιώργος Παπαγιάννης κόντρα στην ΤΣΣΚΑ
Ο Γιώργος Παπαγιάννης κόντρα στην ΤΣΣΚΑ INTIME

Πρώτο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ μέσα στο 2022, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη, συνδυαστικό στοίχημα στο 1.80.

Ποδαρικό στο 2022 κάνει απόψε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (4-13), που υποδέχεται (21:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24) στο ΟΑΚΑ την ΤΣΣΚΑ (10-7), στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Οι δύο ομάδες έχουν να αγωνιστούν στη διοργάνωση από τις 23 Δεκεμβρίου, λόγω των αναβολών που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού. Στα τελευταία τους παιχνίδια στη EuroLeague, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ηττήθηκε εντός έδρας από τον Ολυμπιακό στο αιώνιο ντέρμπι, ενώ η ΤΣΣΚΑ γνώρισε ήττα σοκ στη Μαδρίτη από την ελλιπέστατη Ρεάλ.

Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στον πρώτο γύρο, η ΤΣΣΚΑ είχε επικρατήσει εύκολα στη Μόσχα των "πράσινων" 97-77, παρότι σε εκείνο το ματς, ο Οκάρο Γουάιτ είχε κάνει την καλύτερή του εμφάνιση με 19 πόντους.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, μπορεί να μην έχει χειροπιαστούς στόχους στη διοργάνωση, παρόλα αυτά θέλει να ξεκινήσει θετικά το 2022 και σίγουρα θα επιδιώξει να έχει πολύ πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στη "ρωσική αρκούδα" συγκριτικά με ό,τι συνέβη στις αρχές Δεκεμβρίου.

Φυσικά, υπάρχουν ερωτηματικά για την ετοιμότητα των "πράσινων", διότι πολλοί παίκτες ταλαιπωρήθηκαν από τον κορονοϊό τις προηγούμενες ημέρες. Στο ΟΑΚΑ πάντως, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είθισται να είναι περισσότερο μαχητικός και έχει ρεκόρ φέτος 4-4. Αντίστοιχα, η ΤΣΣΚΑ έχει ρεκόρ εκτός έδρας 4-5, έχοντας χάσει σε Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Μιλάνο, Λυών-Βιλερμπάν και Μονακό.

Σοβαρή απώλεια ο Κλάιμπερν

Την προηγούμενη τετραετία, η ΤΣΣΚΑ έχει κάνει τρεις νίκες στο ΟΑΚΑ και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μία, εκείνη με τον Ρικ Πιτίνο στον πάγκο του, τον Δεκέμβριο του 2018.

Για το αποψινό ματς, ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γουίλ Κλάιμπερν, τον κορυφαίο δηλαδή σκόρερ (15 πόντοι) της ομάδας του. Αυτό σημαίνει ότι αναμένεται να πάρει περισσότερες επιθετικές αρμοδιότητες ο Αλεξέι Σβεντ, που στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, είχε κάνει season-high σε πόντους (17) και ασίστ (13).

Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ: Στοιχηματική Πρόταση

Το "τριφύλλι" σε οχτώ εντός έδρας παιχνίδια μέχρι στιγμής, έχει υποστεί δύο φορές διψήφιες ήττες, η μία από τον Ολυμπιακό και η άλλη από τη Βιλερμπάν. Και στα δύο αυτά ματς, το σκορ ήταν κλειστό μέχρι την τρίτη περίοδο, με τους "πράσινους" τελικά να καταρρέουν στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Αντίθετα, στις ήττες από Μπαρτσελόνα και Ούνικς, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ λύγισε πραγματικά στις λεπτομέρειες χάνοντας με τρεις και δύο πόντους διαφορά αντίστοιχα.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη είναι αρκετά πιο παραγωγική όταν παίζει εντός συνόρων. Είναι χαρακτηριστικό πως στο ΟΑΚΑ σημειώνει πάνω από 78 πόντους κατά μέσο όρο, την ώρα που η ΤΣΣΚΑ δέχεται πάνω από 79 όταν παίζει εκτός έδρας.

Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, ότι η ΤΣΣΚΑ έχει μία από τις χειρότερες περιφερειακές άμυνες στη διοργάνωση, επιτρέποντας στους αντιπάλους να εκτελούν με 38% από το τρίποντο. Αν λοιπόν ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καταφέρει να χτυπήσει αυτήν τη αδυναμία της ρωσικής ομάδας και κινηθεί κοντά στους επιθετικούς του μέσους όρους εντός έδρας, τότε δεν αποκλείεται να βάλει δύσκολα στην ΤΣΣΚΑ.

Σε κάθε περίπτωση, πάμε με το ενδεχόμενο ότι οι "πράσινοι" δεν θα ηττηθούν με διψήφια διαφορά και θα σημειώσουν 70+ πόντους, κάτι που έχουν κάνει 7/8 φορές φέτος στο ΟΑΚΑ (απέτυχαν μόνο με τον Ολυμπιακό). Στο 1.80 το combo άσος με +9,5 και over 69,5 ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - ΤΣΣΚΑ: 1 +9,5 & Over 69,5 Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (απόδοση 1.80)
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ