ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Δυάδα με Μπάγερν και Μπαρτσελόνα στο 3.27

Ο Νίκολα Μίροτιτς σε ματς της Μπαρτσελόνα
Ο Νίκολα Μίροτιτς σε ματς της Μπαρτσελόνα PHOTO CREDITS: FC BARCELONA

Η Μπαρτσελόνα που ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα στη Βιτόρια και η Μπάγερν που οφείλει να κερδίσει στην έδρα της την ουραγό Ζαλγκίρις, η οποία μετράει 8/8 ήττες εκτός Λιθουανίας.

Μετά από δύο δύσκολες εβδομάδες, όπου οι περισσότερες ομάδες αντιμετώπισαν θέματα με τον κορονοϊό και υπήρξαν απανωτές αναβολές, η δράση στη EuroLeague επιστρέφει. Απόψε, πέρα από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρ, θα διεξαχθούν ακόμη δύο αναμετρήσεις.

Μπάγερν - Ζαλγκίρις: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Audi Dome (11/01 21:30 Novasports 6HD, Live από το SPORT24) η Μπάγερν (7-10) υποδέχεται τη Ζαλγκίρις (3-13). Η μεν Μπάγερν έχει να αγωνιστεί στη EuroLeague από τις 23 Δεκεμβρίου, η δε Ζαλγκίρις από τις 17. Το θετικό και για τις δύο ομάδες, είναι ότι δεν χτυπήθηκαν από τον κορονοϊό και οι αναβολές των αγώνων τους, οφείλονταν σε κρούσματα στις τάξεις των αντιπάλων.

Η Μπάγερν, η οποία συνεχίζει να έχει εκτός τον πρώτο της σκόρερ Νταρούν Χίλιαρντ, γνώρισε τρεις διαδοχικές ήττες πριν τα Χριστούγεννα και παρέμεινε εκτός οχτάδας. Εκ των πραγμάτων λοιπόν, το αποψινό ματς με την ουραγό Ζαλγκίρις, είναι must win για την ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι.

Η Ζαλγκίρις από την πλευρά της, έδωσε τέσσερα ματς για τη EuroLeague μέσα στον Δεκέμβριο, κερδίζοντας μόνο το ένα από αυτά. Εμφάνισε πάντως σαφή σημάδια προόδου στο αμυντικό κομμάτι, αφού με εξαίρεση το παιχνίδι κόντρα στη run n gun Μονακό, δέχθηκε 66 πόντους από τη φορμαρισμένη Ούνιξ, 73 από την ΤΣΣΚΑ και 68 από την Μπασκόνια.

Το βασικό πρόβλημα για την ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς παραμένει η επίθεση. Οι πρωταθλητές Λιθουανίας έχουν τη χειρότερη της διοργάνωσης με 70,38 πόντους κατά μέσο όρο και μάλιστα η επίδοσή τους πέφτει ακόμη περισσότερο εκτός έδρας, όπου μετρούν 8/8 ήττες και σκοράρουν ανά αγώνα μόλις 66,88.

Μπάγερν - Ζαλγκίρις: Προγνωστικά EuroLeague

Με δεδομένο ότι και η Μπάγερν δεν βρίσκεται στην καλύτερή της κατάσταση, το σκορ δύσκολα θα πάει ψηλά. Την Κυριακή οι Βαυαροί σημείωσαν μόλις 63 πόντους κόντρα στην Κέμνιτς για το γερμανικό πρωτάθλημα, με συνέπεια να ηττηθούν, ενώ στη EuroLeague, ξεπέρασαν τους 80 μόνο μία φορά στα τελευταία έξι ματς. Εξάλλου, η Μπάγερν σημειώνει κάτω από 77 πόντους κατά μέσο όρο στα εντός έδρας παιχνίδια της στην Ευρώπη.

Υπενθυμίζεται, ότι στον πρώτο γύρο η Μπάγερν είχε κερδίσει 75-73 στη Ζαλγκίριο Αρένα και ότι πέρυσι, οι Βαυαροί είχαν επικρατήσει εντός έδρας με 71-70 και είχαν χάσει στη Λιθουανία με 74-73. Οι τρεις τελευταίες συναντήσεις τους λοιπόν πήγαν κάτω από τους 150 πόντους.

Εμείς μπορούμε να πάμε το όριο στους 155 πόντους και να ανεβάσουμε τον φαβορί άσο από το 1.30 στο 1.80 σε κόμπο με το under 155,5.

Μπαρτσελόνα - Αρμάνι Μιλάνο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στη Βαρκελώνη, η Μπαρτσελόνα (15-3) φιλοξενεί την Αρμάνι Μιλάνο (10-6) στο rematch του περσινού ημιτελικού στο Final-4 (11/01 22:00 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Και οι δύο ομάδες ταλαιπωρήθηκαν από πολλά κρούσματα κορονοϊού το προηγούμενο διάστημα. Σε ό,τι αφορά στη EuroLeague, αναβλήθηκε μόνο ένα ματς της Μπαρτσελόνα, σε αντίθεση με το Μιλάνο, που είχε τρεις αναβολές.

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετρούσε εννιά σερί νίκες στη διοργάνωση, πριν χάσει εμφατικά στη Βιτόρια από την Μπασκόνια. Το σύνολο του Ετορε Μεσίνα από την πλευρά του, έχει να παίξει από τις 16 Δεκεμβρίου και την εντός έδρας ήττα με 73-75 από τη Ρεάλ.

Και οι δύο ομάδες έχουν απουσίες, μόνο που αυτές των Ιταλών κρίνονται πιο σημαντικές, δεδομένου άλλωστε ότι η Μπαρτσελόνα έχει και πιο βαθύ ρόστερ. Οι Καταλανοί παίζουν εδώ και αρκετό καιρό χωρίς τον Καλάθη και από την αρχή της σεζόν δίχως τον Αμπρίνες. Από την άλλη, ο Μεσίνα προσπαθεί να καλύψει τα κενά του πρώτου σκόρερ της ομάδας του, Σαβόν Σιλντς, του πολύτιμου Ντίνου Μήτογλου και του πολύπειρου Ντατόμε.

Μπαρτσελόνα - Αρμάνι Μιλάνο: Προγνωστικά EuroLeague

Η Μπαρτσελόνα λογικά θα αντιδράσει μετά τις δύο κολλητές ήττες από Μπασκόνια για EuroLeague και Μανρέσα για το ισπανικό πρωτάθλημα, ζητώντας παράλληλα εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου στο Μιλάνο.

Η ομάδα του Σάρας έχει την κορυφαία επίθεση στη διοργάνωση και σκοράρει 91,63 πόντους κατά μέσο όρο εντός έδρας. Από το το 2014 και μετά, σε επτά ματς κόντρα στο Μιλάνο στο Παλάου Μπλαουγκράνα, η Μπαρτσελόνα δεν έχει πέσει ποτέ κάτω από τους 80 πόντους.

Στο 1.82 ο άσος σε combo με το over 75,5 των Καταλανών, όριο που έχουν υπερβεί 15 φορές φέτος σε 18 ματς στη EuroLeague.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν – Ζαλγκίρις: 1 & Under 155,5 (απόδοση 1.80), 21:30
  • Μπαρτσελόνα: 1 & Οver 75,5 (απόδοση 1.82), 22:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ