TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με τη λογική επιλογή

Οι Σλούκας και Βεζένκοφ πανηγυρίζουν μέσα στο ΟΑΚΑ
Οι Σλούκας και Βεζένκοφ πανηγυρίζουν μέσα στο ΟΑΚΑ EUROKINISSI SPORTS

To Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Τρίτης και παίζει στην πρώτη μέρα της διαβολοβδομάδας της Euroleague.

Σπουδαίο παιχνίδι απόψε (11/01 19:45 Novasports Prime, Live από το SPORT24) στην Κωνσταντινούπολη, Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός για τη 20η αγωνιστική της EuroLeague. Από τα λίγα παιχνίδια που… επιβίωσαν στην πρώτη διαβολοβδομάδα του 2022, με το πρόγραμμα φυσικά να είναι ανάστατο από την έξαρση της covid-19 σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Προγνωστικά EuroLeague: Φενερμπαχτσέ - Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος ήταν ασταμάτητος και έκλεισε το 2021 με εντυπωσιακό τρόπο, ταλαιπωρήθηκε στα τέλη του προηγούμενου μήνα από πολλά κρούσματα κορονοϊού, πλέον όμως είναι πάνοπλος και όλοι όσοι νόσησαν έχουν μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Κοντά στο 20ήμερο έχει να παίξει στη EuroLeague και η Φενερμπαχτσέ, η οποία μπορεί να μην είχε σοβαρά θέματα με τον κορονοϊό, έχει όμως να αντιμετωπίσει σημαντικότατα προβλήματα από τραυματισμούς. Στο ιατρικό δελτίο βρίσκονται οι Ντε Κολό και Βέσελι, οι δύο πρώτοι σκόρερ της δηλαδή και τα μεγάλα της αστέρια. Επίσης, τέθηκε νοκ άουτ ο Μάριαλ Σάγιοκ, ενώ πάγια απών είναι ο Μπαρτέλ.

Επίσης, απουσίασε από τις υποχρεώσεις της Φενέρ, σχεδόν έναν μήνα, ο πολύτιμος Ντέβιν Μπούκερ. Ο Αμερικανός πάουερ-φόργουορντ επέστρεψε στις προπονήσεις, ωστόσο είναι αμφίβολο σε τι κατάσταση θα βρίσκεται απόψε κι αν θα μπορέσει να βοηθήσει καταλυτικά την τουρκική ομάδα.

Με τα προβλήματα λοιπόν που αντιμετωπίζει η Φενέρ, ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη ευκαιρία να παίξει στην Πόλη. Ναι μεν προέρχεται από σημαντικό διάστημα αγωνιστικής απραξίας, ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει στη διάθεσή του ένα γεμάτο οπλοστάσιο, κι αν ο Ολυμπιακός βρει γρήγορα το ρυθμό του μπορεί να φτάσει στην τέταρτη νίκη του εκτός έδρας στη φετινή EuroLeague.

Το σετ προφανώς έχει προσαρμοστεί και οι "ερυθρόλευκοι" προσφέρονται σε τιμές φαβορί. Με βάση πάντως τις απουσίες της Φενέρ, υπάρχει λογική να στο -4,5 του Ολυμπιακού σε απόδοση 1.93.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φενερμπαχτσέ - Ολυμπιακός: 2 -4,5 (απόδοση: 1.93), 19:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ