DAILY BET

Προγνωστικά EuroLeague: Με σκόρερ Ναν στο 2.67 απέναντι στη Μονακό ο Παναθηναϊκός

Ο Κέντρικ Ναν
Ο Κέντρικ Ναν INTIME SPORTS

Σε τροχιά 4άδας και με τον Ναν σε Super Ενισχυμένη Απόδοση ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μονακό στο ΟΑΚΑ.

Πρόκειται αναμφίβολα για ένα από τα πιο σημαντικά ματς των πρασίνων μέχρι τώρα στη σεζόν. Με νίκη αφήνουν δύο παιχνίδια (στην πραγματικότητα τρία καθώς θα είναι από πάνω και σε περίπτωση ισοβαθμίας) πίσω έναν βασικό ανταγωνιστή στη μάχη για μια θέση στα playoffs. Τόσο Παναθηναϊκός όσο και η Μονακό έρχονται από εντός έδρας νίκες σε παιχνίδια που χρειάστηκε να αναχαιτίσουν την επιθετικότητα των αντιπάλων τους.

Οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν την καθημερινότητα τους χωρίς τον Έλι Οκόμπο, ο οποίος τιμωρήθηκε επ’αόριστον για ανάρμοστη συμπεριφορά. Στο Πριγκιπάτο πιστεύουν ότι αυτό μπορεί να είναι το σοκ που θα ξυπνήσει την ομάδα. Ο Σάσα Ομπράντοβιτς ανακάτεψε την τράπουλα στην αναμέτρηση με τη Μπασκόνια. Έδωσε λίγα λεπτά στον Στραζέλ, συνέχισε να επενδύει σε σχήματα με δύο «πλάγιους» δίπλα στον Τζέιμς και ελπίζει ότι σύντομα θα καρπωθεί τα ευεργετικά στοιχεία της επιστροφής του Τζόρνταν Λόιντ (ο καλύτερος παίκτης των Μονεγάσκων πέρυσι) που είναι ακόμα «σκουριασμένος» από την αποχή και τα προβλήματα τραυματισμών του.

Super Ενισχυμένες: Kendrick Nunn: 17+ Πόντοι στο 2.67 (από 2.22)

Η Μονακό έχει βελτιώσει την επιθετική της λειτουργία τελευταία παρουσιάζοντας τελευταία λίγο καλύτερους δείκτες στο μισό γήπεδο. Βασίζεται και πάλι στον Τζέιμς, στις «απομονώσεις» και στις Pick & Roll-δράσεις με αυτόν ως βασικό εκφραστή. Είναι δεδομένο ότι θα επενδύσει σε αυτές τις καταστάσεις επάνω στη μπάλα με τον καλύτερο της σκόρερ να επιτίθεται στους γκαρντ των πρασίνων ή να χτυπάει τους ψηλούς στις αλλαγές.

Ο Παναθηναϊκός οφείλει να είναι προσεκτικός στην άμυνα μακριά από τη μπάλα και δη απέναντι στα κοψίματα που θα ενεργοποιήσουν οι Μονεγάσκοι με αιχμή του δόρατος τον Ντιαλό (κυρίως αυτόν) και τους Μπράουν-Μπλοσομγκέιμ. Το «τριφύλλι» θα στοχεύσει στην αδυναμία της αντίπαλης άμυνας σε επίπεδο περιστροφών. Οι παίκτες του Ομπράντοβιτς (και λόγω της έμφυτης επιθετικότητας που διακρίνει πολλούς από αυτούς) βγαίνουν συχνά στις γραμμές πάσας αφήνοντας τη θέση τους και σε πολλές περιπτώσεις δίνουν «βαθιές» βοήθειες στη ρακέτα (παγίδες στο χαμηλό ποστ), αφήνοντας ακάλυπτες περιφερειακές εκτελέσεις. Οι Spot-up σουτέρ του κόουτς Αταμάν (Γκριγκόνις, Μήτογλου, Ναν) μπορούν να βρουν καλές «ματιές» προς το καλάθι κεφαλαιοποιώντας την ποιότητα του Κώστα Σλούκα στη δημιουργία.

Bet Builder με Alpha Diallo Πόντοι 10+ και Kostas Sloukas Ασίστ 5+ σε απόδοση 2.21 στη Stoiximan

Αναμένεται μια μάχη που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι Μονεγάσκοι έχουν κυκλώσει το συγκεκριμένο ματς, γνωρίζοντας ότι μια επιτυχία θα τους βάλει και πάλι στο παιχνίδι του πλεονεκτήματος. Εάν ο Παναθηναϊκός ελέγξει την κομβική μάχη των κατοχών (παίζοντας σε χαμηλό αριθμό λαθών και ισορροπώντας τα ριμπάουντ) και κυκλοφορήσει με ταχύτητα και υπομονή τη μπάλα στο μισό γήπεδο, όντας πειθαρχημένος στην εκτέλεση της έξτρα πάσας, μπορεί να πάρει το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Bet Builder με Χάντικαπ Παναθηναϊκός -1.5 και Πόντοι Over 154.5 σε απόδοση 2.37 στη Stoiximan

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog

TAGS DAILY BET STOIXIMAN STOIXIMAN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ