ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Αποφασισμένη για το πλεονέκτημα έδρας η Φενέρ

Προγνωστικά EuroLeague: Αποφασισμένη για το πλεονέκτημα έδρας η Φενέρ
INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με τη Φενέρμπαχτσε για την 31η αγωνιστική της EuroLeague.

Η κανονική περίοδος της EuroLeague οδεύει προς την ολοκλήρωσή της και ασφαλώς κάθε νίκη σε αυτές τις τελευταίες στροφές έχει διπλή σημασία για την τελική κατάταξη των ομάδων. Μία από τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις απόψε είναι αναμφίβολα αυτή ανάμεσα στο Μιλάνο και τη Φενέρμπαχτσε.

Η Ολίμπια διεκδικεί χωρίς δεύτερη σκέψη τον τίτλο της πιο αλλοπρόσαλλης ομάδας της διοργάνωσης. Την περασμένη εβδομάδα έχασε με 15 πόντους στη Βιτόρια από την Μπασκόνια και τρεις μέρες μετά ηττήθηκε και για το ιταλικό πρωτάθλημα από τη Βενέτσια εκτός έδρας. Μετρώντας τρεις σερί ήττες σε πρωτάθλημα και EuroLeague, πήγε την Τετάρτη στο Μονακό ως το απόλυτο αουτσάιντερ κι έκανε το μπαμ της αγωνιστικής, επικρατώντας με το εκκωφαντικό 98-80 των Μονεγάσκων.

Χάρη σε αυτό το μάλλον ανέλπιστο διπλό, η ομάδα του Έτορε Μεσίνα αναπτέρωσε τις ελπίδες της για τη δεκάδα, αφού πλέον βρίσκεται σε απόσταση μίας νίκης από τις Βαλένθια, Παρτίζαν και Εφές, που έχουν 14.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στον αντίποδα, η Φενέρ είναι ολοφάνερο ότι έχει πατήσει το γκάζι και φουλάρει στην τελική ευθεία με στόχο το πλεονέκτημα έδρας. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες στη EuroLeague. Το εντυπωσιακό είναι πως κέρδισε κατά σειρά όλες τις ισπανικές ομάδες της διοργάνωσης (Μπασκόνια, Ρεάλ, Βαλένθια, Μπαρτσελόνα) και μάλιστα το έκανε με διψήφια διαφορά.

Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στους αγώνες της EuroLeague! | 21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το 88-74 επί των Καταλανών την Τετάρτη, κάλυψε και την ήττα της στον πρώτο γύρο στη Βαρκελώνη, επομένως πήρε το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας με την ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Φενέρ δείχνει αποφασισμένη να τερματίσει στην πρώτη τετράδα στης regular season και στην παρούσα φάση μοιάζει η πιο φορμαρισμένη ομάδα της λίγκας. Το Μιλάνο έχει αποδείξει ότι είναι ικανό για ζημιές εκεί που δεν το περιμένεις, ωστόσο σε επίπεδο συνέπειας και σταθερότητας απέχει πολύ από τη Φενέρ του Σάρας.

Το διπλό με -1,5 πόντο σε combo με το 4+ πόντους του Καλάθη μας επιστρέφει ένα τίμιο 2.10. Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το επιβεβαίωσε και την Τετάρτη, σημειώνοντας 13 πόντους σε 26 λεπτά συμμετοχής. Είναι εξάλλου χαρακτηριστικό, ότι ο Καλάθης πέτυχει 10+ πόντους στις πέντε από τις έξι προηγούμενες συμμετοχές του στη EuroLeague και δεν έπεσε ποτέ κάτω από τους 4 στις 12 τελευταίες.

Κάθε καλάθι της EuroLeague σε Live Streaming*! | *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ | 21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μιλάνο – Φενέρμπαχτσε: 2 -1,5 & Καλάθης 4+ πόντους (απόδοση 2.10), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ