ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Βγαίνει ξανά μπροστά ο Ναν για τον Παναθηναϊκό AKTOR στο 1.85

Προγνωστικά EuroLeague: Βγαίνει ξανά μπροστά ο Ναν για τον Παναθηναϊκό AKTOR στο 1.85
EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την κρίσιμη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με την Μπαρτσελόνα για την 31η αγωνιστική της EuroLeague.

Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζεται η 31η αγωνιστική της EuroLeague, η οποία περιλαμβάνει αναμετρήσεις σημαντικές σε όλα τα μέτωπα. Τόσο για το πλεονέκτημα έδρας, όσο για την τελική εξάδα και δεκάδα. Το ελληνικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην μονομαχία του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων (21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Το "τριφύλλι" βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 19-11. Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με τον Ερυθρό Αστέρα και θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη διπλή αγωνιστική στο ΟΑΚΑ, απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Εκτός δράσης παραμένει ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στον αντίποδα, η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε με 14 πόντους από τη Φενέρμπαχτσε και πλέον κινδυνεύει να χάσει ακόμη και το πλεονέκτημα έδρας. Υπενθυμίζεται, ότι στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει με +8 τους πράσινους, επομένως καλείται απόψε στη χειρότερη περίπτωση να υπερασπιστεί αυτή τη διαφορά για να μην βρεθεί από κάτω και απέναντι στον Παναθηναϊκό, μετά τη Φενέρ. Το θετικό για τον Γκριμάου είναι ότι δεν αντιμετωπίζει ζητήματα τραυματισμών και θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Συνήθως τα τόσο μεγάλα και σημαντικά παιχνίδια τα κρίνουν οι μεγάλες προσωπικότητες. Ο Παναθηναϊκός AKTOR φέτος έχει αν μη τι άλλο αρκετές. Στο σκοράρισμα ξεχωρίζει ασφαλώς ο Κέντρικ Ναν. Έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του coach Αταμάν, βρίσκεται αρκετή ώρα στο παρκέ, ενώ παίρνει και τις περισσότερες αποφάσεις στην επίθεση.

Ακόμη και άστοχος να είναι (σ.σ. όπως στο ματς με τον Ερυθρό), έχει άγνοια κινδύνου και συνεχίζει να επιτίθεται. Το να σημειώσει τουλάχιστον 17 πόντους, προσφέρεται στο 1.85. Έχει στοιχηματική αξία και μπορεί να επιβεβαιωθεί

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός AKTOR - Μπαρτσελόνα: Ναν over 16,5 πόντοι (1.85), 21:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ