BIG GAMES BET

Προγνωστικά EuroLeague: Στον "τελικό" του ΟΑΚΑ, Bet Builder στο 5.80

Προγνωστικά EuroLeague: Στον "τελικό" του ΟΑΚΑ, Bet Builder στο 5.80
EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση της κομβικής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού AKTOR με την Μπαρτσελόνα για την 31η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR με ρεκόρ 19-11 υποδέχεται την Μπαρτσελόνα του 20-10 στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων (21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24). Οι πράσινοι μετά την επικράτηση με 89-76 επί του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι επέστρεψαν στην 3η θέση και βλέπουν δυάδα, αν νικήσουν την Μπαρτσελόνα και παράλληλα καλύψουν και τη διαφορά των 8 πόντων του πρώτου αγώνα. Πρώτιστα όμως για τον Παναθηναϊκό προέχει η νίκη για να κάνει ένα ακόμα βήμα για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ.

Τα σουτ του Γκριγκόνις κι οι ασίστ του Σλούκα

Πάμε λοιπόν στα ειδικά στοιχήματα των παικτών, πρώτη επιλογή από τον Παναθηναϊκό ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο Λιθουανός κάνει πολύ μεστή σεζόν φέτος και είναι από τα βασικά γρανάζια της «μηχανής» του Εργκίν Αταμάν, σουτάρει με 43,8 % από το τρίποντο. Πετυχαίνει δύο τρίποντα ανά ματς ενώ έχει βάλει τουλάχιστον δύο σε έξι από τα επτά τελευταία στη Euroleague. Επιλογή λοιπόν το Over 1,5 τρίποντο κόντρα στους Καταλανούς.

Από την πλευρά του ο Κώστας Σλούκας στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου είναι στην καλύτερη κατάσταση της σεζόν και έχει πάρει την μπαγκέτα της δημιουργίας στον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος γκαρντ μοίρασε 10 τελικές πάσες στο Βελιγράδι και ανέβασε τον μέσο όρο του στις 5,7 ενώ στα τελευταία 4 ματς έχει φτάσει τρεις φορές τις τουλάχιστον 6 ασίστ. Εφικτό λοιπόν το Over 5,5 ασίστ στο ματς με την Μπαρτσελόνα.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Με Λαπροβίτολα και Γουίλι η Μπαρτσελόνα

Από την πλευρά της Μπαρτσελόνα έχουν ενδιαφέρον δύο ειδικά στοιχήματα παικτών. Πρώτα το να ευστοχήσει σε τουλάχιστον δύο τρίποντα ο Νικολάς Λαπροβίτολα. Ο Αργεντίνος πλέι-μέικερ ήταν αυτός που προσπάθησε να γυρίσει το ματς με τη Φενέρμπαχτσε την Τετάρτη, πετυχαίνοντας διαδοχικά τρίποντα, ενώ βάζει τουλάχιστον δύο στα επτά τελευταία ματς στη EuroLeague.

Δεύτερη επιλογή από την καταλανική πλευρά τα ριμπάουντ του Γουίλι Ερνανγκόμεθ. Ο φόργουορντ-σέντερ της Μπαρτσελόνα έχει 4,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στη φετινή EuroLeague ενώ είχε τουλάχιστον 5 στα πέντε από τα τελευταία επτά στη διοργάνωση. Εφικτό λοιπόν το να φτάσει στα 5 ριμπάουντ, τουλάχιστον, παίρνουμε το Over 4,5 στο ποντάρισμά του.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός AKTOR – Μπαρτσελόνα: Γκριγκόνις Over 1,5 τρίποντα & Σλούκας Over 5,5 ασίστ & Λαπροβίτολα Over 1,5 τρίποντα & Γουίλι Ερνανγκόμεθ Over 4,5 ριμπάουντ (απόδοση 5.80), 21:15
TAGS BIG GAMES BET ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ