TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Euro: Καλό το κίνητρο των Ουαλών, καλύτερη η... τρέλα των Τούρκων

Ο Γιουσούφ Σάρι πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γερμανία
Ο Γιουσούφ Σάρι πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γερμανία @ 2023 MARKUS SCHREIBER / AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει στοιχηματικά το πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε δύο καλοπληρωμένες επιλογές από τα προκριματικά του Euro.

Σε μια προκριματική φάση δεν μπορείς να αφήνεις τις ευκαιρίες να περνάνε, η Ουαλία το έκανε και πλέον δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της, για την ακρίβεια ψάχνει ένα θαύμα για να βρεθεί απευθείας στην τελική φάση του Euro. Το Σάββατο "κόλλησε" στο 1-1 στην Αρμενία και είδε την Κροατία να την προσπερνά στην βαθμολογία και να γίνεται αυτή ακλόνητο φαβορί για την 2η θέση. Αν δεν γίνει κάποια τεράστια έκπληξη, οι Ουαλοί θα προσπαθήσουν να πάνε στη Γερμανία, μέσω της 2ης ευκαιρίας, των play offs του Μαρτίου.

Ο Ρομπ Πέιτζ δεν θέλει να ακούει κάτι τέτοιο, προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα του συγκεντρωμένη και να εξαντλήσει σήμερα αυτές τις λίγες πιθανότητες της απευθείας πρόκρισης. Η Ουαλία φιλοξενεί την Τουρκία (21:45 Novasports Premier League, Live από το SPORT24), η οποία έχει ήδη προκριθεί, αλλά θέλει και την πρώτη θέση, για μια ευνοϊκή κλήρωση στη συνέχεια. Οι Τούρκοι με τον Μοντέλα στον πάγκο μετρούν 3 στα 3, το Σάββατο νίκησαν σε φιλικό την Γερμανία με 3-2, η ψυχολογία βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο.

Συγκεντρωμένη Ρουμανία, κάτι... φταίει στην Ελβετία

Ρουμανία και Ελβετία πάνε... παρέα στο Euro, εξασφάλισαν ήδη την πρόκριση και σήμερα στο Βουκουρέστι, κρίνεται η πρωτιά του ομίλου (21:45 Novasports Start, Live από το SPORT24). Όλα παίζουν ρόλο, υπάρχει κίνητρο και στις δύο ομάδες. Οι Ρουμάνοι επιστρέφουν σε μεγάλη διοργάνωση μετά από 8 χρόνια, τρέχουν ένα αήττητο σερί 10 αγώνων, ο Έντουαρντ Ιορντανέσκου πιστώνεται όλη αυτή την επιτυχία. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα, αλλά και πίστη για κάτι ακόμη καλύτερο. Η Ελβετία εκπλήρωσε και αυτή το στόχο, αλλά το κλίμα δεν είναι το ίδιο ενθουσιώδες, υπάρχει και μια κριτική προς τον προπονητή, Μουράτ Γιακίν, καθώς σε έναν όμιλο θεωρητικά αρκετά εύκολο, χάθηκαν πολλοί βαθμοί, οι ισοπαλίες είναι περισσότερες από τις νίκες, έχει μόλις μία στα έξι τελευταία ματς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο Κάρντιφ, η Ουαλία έχει μεγαλύτερο κίνητρο από την Τουρκία, αλλά δεν πείθει με την εικόνα της. Οι φιλοξενούμενοι βγάζουν ενθουσιασμό, είναι αποτελεσματικοί, ο Μοντέλα σαν να έχει δώσει ένα νέο κίνητρο. Θα πάω κόντρα στο ρεύμα, καλό το κίνητρο, αλλά η Τουρκία είναι καλύτερη ομάδα, θα ψάξω το "διπλό" σε συνδυασμό με ένα γκολ των γηπεδούχων, η απόδοση εκτινάσσεται στο 6.00!

Περίεργο το ματς στο Βουκουρέστι ανάμεσα σε Ρουμανία και Ελβετία, η πρώτη θέση αποτελεί σοβαρό διακύβευμα, δεν βλέπω μεγάλες διαφορές, θα πάω σε προσεκτική προσέγγιση και επιλογή 2-3 γκολ

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουαλία – Τουρκία: 2 & Goal/Goal (απόδοση 6.00), 21:45
  • Ρουμανία – Ελβετία: 2-3 γκολ (απόδοση 1.91), 21:45

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ