FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ξεχνάει την Ευρώπη μέσω Πανσερραϊκού ο Παναθηναϊκός

Ο Άντραζ Σπόραρ
Ο Άντραζ Σπόραρ EUROKINISSI SPORTS

Η δράση στη Stoiximan Super League συνεχίζεται και ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα δεδομένα των αγώνων της Κυριακής καταλήγοντας σε δυνατά στοιχήματα.

Αστέρας Τρίπολης - Λαμία (Κυριακή 17:30)

Αδικεί τον Αστέρα κυρίως το σκορ της εντός έδρας ήττας από την ΑΕΚ, ειδικά στο πρώτο κομμάτι του ματς, η ομάδα του Ράσταβατς έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα και να βάλει δύσκολα στην Ένωση. Αυτό δεν συνέβη και στη συνέχεια το πλήρωσε ακριβά. Έχει νέα ευκαιρία μπροστά στο κοινό του να επιστρέψει στις επιτυχίες, τιμωρημένος είναι ο Πέπε Καστάνιο. Πάγια εκτός Σίτο και Βίκο.

Η Λαμία έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά, φιγουράρει στην 6η θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλεύεται άριστα την έδρα της, μαζεύει βαθμούς, θέλει να τελειώσει νωρίς με την υπόθεση παραμονή και μετά γιατί όχι να κάνει την προσπάθεια για τα playoffs. Ο Βόκολος έχει βρει τον τρόπο να παίρνει το καλύτερο από τους παίκτες του. Εκτός ο στόπερ Πάβλοβετς με τον γκολκίπερ Ναγκί. "Κόπηκε" ο χαφ Σαντάνα, όπως και χαφ Στάνκο. Εκτός Μούλα, Τσιλιανίδης. Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.

Είναι παιχνίδι στο οποίο έχει... επενδύσει Αστέρας για να ανέβει βαθμολογικά, έχει δεδομένη ποιότητα, μπορεί να φτάσει στη νίκη. Τσιμπάει προς τα πάνω ο άσος τις τελευταίες ώρες.

Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός (Κυριακή 19:30)

Ο Παναθηναϊκός έκανε καλή προσπάθεια την Πέμπτη κόντρα στη Ρεν, αλλά στην Ευρώπη η ουσία είναι αυτή που μένει και η ομάδα του Γιοβάνοβιτς δεν την είχε. Στροφή στο πρωτάθλημα και ξεκάθαρος στόχος η επιστροφή στις νίκες. Η κούραση λογικά θα φέρει κάποιες αλλαγές, ένα φρεσκάρισμα, γνωστές οι απουσίες στο κέντρο της άμυνας με Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν. Εκτός ο Χουάνκαρ. Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.

Ο γνωστός ανταγωνιστικός Πανσερραϊκός εμφανίστηκε και στο Βικελίδης, λύγισε στις καθυστερήσεις από μια στατική φάση, η ομάδα του Γκαρσία αποδείχθηκε ξανά ανταγωνιστική. Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει δημιουργήσει ένα σφιχτό σύνολο, δεν θα αλλάξει την τακτική του στη Λεωφόρο, εκτίει ο αμυντικός Πεταυράκης, ούτε τώρα προλαβαίνει ο Στίνα (χαφ). Εκτός και ο μπακ Ντανκερλούι.

Θα επιτεθούν οι πράσινοι από το πρώτο λεπτό, πίσω από τη μπάλα θα περιμένουν οι φιλοξενούμενοι, ο άσος σε συνδυασμό με under 3,5 έχει αξία. Πιέζεται ελαφρώς το συγκεκριμένο ειδικό στοίχημα.

Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 20:30)

Σε έναν αγωνιστικό μαραθώνιο όπως είναι το πρωτάθλημα, το θέμα είναι να κερδίζεις ακόμη κι αν δεν είσαι καλός. Ο Άρης δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στον Πανσερραϊκό, αλλά βρήκε το... χρυσό γκολ στο τέλος. Το λες και ανακούφιση για την ομάδα του Μάντζιου, η οποία προσπαθεί να μπει πλέον στην εξάδα, να ξεκολλήσει βαθμολογικά. Ο Σουλεϊμάνοφ βρίσκει ρυθμό, δείχνει ικανός να ηγηθεί της συνέχειας, ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν. Επιστρέφει ο χαφ Νταρίντα. Εκτός Ρουπ, Ζουλ, Βέλεθ και Ματαρίτα.

Σφίγγει ο κλοιός για τον ΠΑΣ, ηττήθηκε στη Λαμία, έμεινε χαμηλά στην βαθμολογία. Δεν ήταν κακή η εικόνα της ομάδας, ειδικά στο πρώτο μέρος, έλειψε η ουσία, ενώ αμυντικά πλήρωσε κάθε αδράνεια. Αναγκασμένοι να παλέψουν είναι οι παίκτες του Στάικου, Κλέιμαν και Πανάγου έχασαν κάποιες προπονήσεις αλλά είναι έτοιμοι.

Δύσκολα θα ανοίξει το ματς, ο ΠΑΣ θα παίξει προσεκτικά, θα πάμε με την επιλογή 2-3 γκολ που κυκλοφορεί στο 1.98 από το αρχικό 1.91.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αστέρας Τρίπολης - Λαμία: 1 (απόδοση 2.10), 17:30
  • Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός: 1 & under 3,5 (απόδοση 1.91), 19:30
  • Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα: 2-3 γκολ (απόδοση 1.98), 20:30
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ