DAILY BET

Προγνωστικά Ελλάδα: Βόλος - Ολυμπιακός με 4.45, Παναθηναϊκός - ΟΦΗ με 3.75

Ο Κώστας Φορτούνης κόντρα στον Άνταμ Τσέριν σε ντέρμπι αιωνίων στη Stoiximan Super League
Ο Κώστας Φορτούνης κόντρα στον Άνταμ Τσέριν EUROKINISSI

Με υποχρέωση νίκης ο Ολυμπιακός στον Βόλο, χωρίς περιθώριο ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΟΦΗ, ώρα αποδείξεων στο ντέρμπι Νάπολι - Ίντερ!

Με τις αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της Stoiximan Super League. Την Κυριακή στις 16:30, ο Βόλος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό. Μετά το 1-1 στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε 1-0 του Πανσερραϊκού και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Ανέβηκε στην 11η θέση, στο +4 από τον ουραγό Παναιτωλικό και το +3 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πιο συντηρητική η προσέγγιση του Άνχελ Λόπεθ, μοιάζει να ταιριάζει στον Βόλο, που άλλωστε έχει ανάγκη τα αποτελέσματα και όχι το θέαμα.

Ο Ολυμπιακός φτάνει στην αναμέτρηση από βαριά ήττα στην Ευρώπη, που έκανε πολύ βαρύ το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας. Παραδόθηκε σχεδόν αμαχητί κόντρα στη Φράιμπουργκ, με το τελικό 5-0 για τη γερμανική ομάδα να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης.

Ασύνδετος, με μεγάλες αποστάσεις στις γραμμές του, χωρίς συνοχή και προσανατολισμό στο χορτάρι ο Ολυμπιακός, θα μπορούσε να πάθει ακόμη μεγαλύτερη ζημιά... Ισόβαθμος με την ΑΕΚ στη 2η θέση της Stoiximan Super League και στο -1 από την κορυφή, δεν έχει χρόνο να σταθεί στο αποτέλεσμα της Γερμανίας και ψάχνει το τρίποντο που θα τον διατηρήσει στο κυνήγι της κορυφής του πρωταθλήματος.

Ο Βόλος πήρε αυτοπεποίθηση και δίχως άγχος κόντρα στον Ολυμπιακό, μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνος. Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν εναγωνίως αντίδραση και έχουν τεράστια ανάγκη το τρίποντο για πρακτικούς και ψυχολογικούς λόγους. Το ειδικό στοίχημα σκορ πολλαπλών επιλογών 1-2, 1-3 ή 1-4 σε απόδοση 4.45 στη Stoiximan.

Στις 19:30 στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς παραμένει στην κορυφή της Stoiximan Super League, εντούτοις δεν διανύει το καλύτερο της διάστημα στη σεζόν. Επικράτησε στις λεπτομέρειες της Κηφισιάς, ηττήθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη, ενώ μεσοβδόμαδα εμφάνισε δύο πρόσωπα απέναντι στη Βιγιαρεάλ.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ήταν πίσω στο σκορ 3-0, ωστόσο έβγαλε αντίδραση, μείωσε σε 3-2 και είχε την ευκαιρία να φτάσει στην ισοφάριση στο φινάλε. Εμφανίζει ανασταλτικά κενά εσχάτως και μοιάζει σχεδόν βέβαιο πως θα ψάξει για στόπερ τον Γενάρη.

Σε κακό μομέντουμ και ο ΟΦΗ, που αγνοεί τη χαρά της νίκης στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια του. Γεγονός που έχει φέρει προβληματισμό στο εσωτερικό της ομάδας. Ειδικά μετά τα κολλητά 1-1 εντός έδρας, κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλο, όπου ζορίστηκε αρκετά απέναντι σε θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους.

Στην 7η θέση για την ώρα, σε απόσταση βολής ωστόσο από τα playoffs που είναι και ο βασικός στόχος της σεζόν. Ψάχνει λύσεις ο Νταμπράουσκας, που είναι σίγουρος πως η ομάδα του θα ανακάμψει.

Δεν έχει περιθώρια για απώλεια ο Παναθηναϊκός, που θέλει οπωσδήποτε τρίποντο μετά τις ήττες από Άρη και Βιγιαρεάλ. Ο ΟΦΗ είναι επικίνδυνος γενικά, εντούτοις χωλαίνει πολύ στα εκτός έδρας παιχνίδια του. Και θα χρειαστεί υπέρβαση για να πάρει κάτι από το ματς της Λεωφόρου. Το συνδυαστικό στοίχημα 1(-1) & Να σκοράρει ο Μαντσίνι, σε απόδοση 3.75 στο Bet Builder της Stoiximan.

Σπουδαίο ματς για τη Serie A το βράδυ της Κυριακής (21:45), όπου η Νάπολι υποδέχεται την Ίντερ στο «Diego Armando Maradona». Οι «παρτενοπέι» δεν έχουν την αποτελεσματικότητα της περσινής σεζόν και δύσκολα θα υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Παραμένουν μια εξαιρετική ποιοτική ομάδα, εντούτοις λείπει φέτος η αποφασιστικότητα, ενώ παρουσιάζουν κενά στα μετόπισθεν. Είναι στο -8 από την κορυφή η Νάπολι και έχει πολύ δρόμο να καλύψει. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε 4-2 στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ, σε ματς που αρχικά προηγήθηκε και στη συνέχεια ισοφάρισε. Λύγισε ωστόσο στο φινάλε, κυρίως λόγω έλλειψης συγκέντρωσης ανασταλτικά.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Ίντερ. Τρέχει αήττητο σερί 11 αγώνων, με οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ σε 18 επίσημα ματς στη σεζόν έχει μόλις μια ήττα. Με ρεκόρ 10Ν-2Ι-1Η και γκολ 30-7, είναι πρωτοπόρος στη Serie A, στο +2 από τη Γιουβέντους. Φυσιολογική εξέλιξη, για μια ομάδα που παρουσιάζει την κορυφαία επιθετική συγκομιδή αλλά και το μικρότερο παθητικό τερμάτων στην κατηγορία.

Έφυγε αλώβητη από την έδρα της Γιουβέντους με το ισόπαλο 1-1, ενώ έδειξε χαρακτήρα σπουδαίας ομάδας στη Λισσαβώνα, στο 3-3 με τη Μπενφίκα. Με εξασφαλισμένη την πρόκριση, ο Ιντσάγκι έκανε ροτέισον και είδε την Ίντερ να χάνει 3-0 στο ημίχρονο. Ωστόσο οι «νερατζούρι» με εντυπωσιακή αντίδραση στο δεύτερο μέρος έφτασαν στην ανατροπή, ισοφαρίζοντας το ματς με γκολ των Αρναούτοβιτς, Φρατέζι και Σάντσες.

Μεγάλο παιχνίδι στον ιταλικό Νότο, με πολύ υψηλό κίνητρο για τις δύο ομάδες. Εν μέσω συνεχόμενων απαιτητικών αναμετρήσεων, Νάπολι και Ίντερ συγκρούονται με φόντο τη μάχη του τίτλου. Το συνδυαστικό στοίχημα Χ & Goal/Goal στο 4.10 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS DAILY BET STOIXIMAN STOIXIMAN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ