TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Ελλάδα: Θα ψάξει ελεγχόμενη νίκη ο Παναθηναϊκός με το μυαλό στην Τούμπα

Προγνωστικά Ελλάδα: Θα ψάξει ελεγχόμενη νίκη ο Παναθηναϊκός με το μυαλό στην Τούμπα
Ο Φατίχ Τερίμ INTIME SPORTS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με δύο επιλογές στο 2.00 και στο 3.40 από το πρόγραμμα της Τετάρτης.

Συνεχίζεται το βαρύ πρόγραμμα για τον Παναθηναϊκό, καλείται να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στο δρόμο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, απέναντι σε έναν… πληγωμένο Ατρόμητο, ο οποίος προέρχεται από την εντός έδρας συντριβή με 5-0 από την ΑΕΚ.

Ο Φατίχ Τερίμ προσπαθεί να περάσει το δικό του στυλ παιχνιδιού, παράλληλα συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις και μάλιστα Ούγκο και Μπακασέτας βρίσκονται στην 23μελή αποστολή.

Οι πράσινοι είδαν τους Σπόραρ και Βέρμπιτς να μένουν εκτός με προβλήματα τραυματισμών, αλλά επιστρέφει ο Ιωαννίδης, ωστόσο είναι άγνωστο αν θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα, ακολουθεί την Κυριακή το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Ο Ατρόμητος μετά την… προσγείωση από την ΑΕΚ θα προσπαθήσει να πατήσει ξανά στα πόδια του και να αφήσει την πρόκριση ανοικτή για τη ρεβάνς στο Περιστέρι.

Δεν ρίχνει τόνους η Λίβερπουλ, φουλάρει για τελικό

Δεν καταλαβαίνει από απουσίες η Λίβερπουλ, πέρασε… αέρας από το Μπόρνμουθ, το 0-4 τα λέει όλα. Πολλοί περίμεναν ότι θα κάνει κοιλιά η ομάδα του Κλοπ, ωστόσο όποιοι παίζουν καλύπτουν κενά, κάνουν όσα ακριβώς ζητάει ο πολύπειρος τεχνικός.

Οι reds δοκιμάζονται στην έδρα της Φούλαμ, στη ρεβάνς των ημιτελικών του Λιγκ Καπ, είχαν επικρατήσει 2-1 στο Άνφιλντ με ανατροπή. Είναι μεγάλο το κίνητρο, μιλάμε για σοβαρές πιθανότητες πλέον και για τις δύο ομάδες να κατακτήσουν ένα τρόπαιο.

Η Φούλαμ στη μέρα της μπορεί να κάνει ζημιά σε κάθε αντίπαλο, αλλά δεν είναι σταθερή.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Παναθηναϊκός έχει βαρύ πρόγραμμα, είναι συνεχείς οι τραυματισμοί, ο Τερίμ θέλει και αποτέλεσμα να πάρει και να κρατήσει φρέσκια την ομάδα του ενόψει Τούμπας, επιλέγουμε 2-3 γκολ σε απόδοση 2.00.

Η Φούλαμ θα προσπαθήσει να γυρίσει το σε βάρος της 2-1 κόντρα στην Λίβερπουλ, θα πρέπει όμως να επιτεθεί και αυτό θα δώσει χώρους στην ομάδα του Κλοπ. Παίζουμε 2 & Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός - Ατρόμητος : 2-3 γκολ (απόδοση 2.00), 21:00
  • Φούλαμ- Λίβερπουλ : 2 & Goal/Goal ( απόδοση 3.40), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ