CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Στους ρυθμούς του Μαρσέλο ο Ολυμπιακός

Ο Μαρσέλο πανηγυρίζει το τρόπαιο του Champions League
Ο Μαρσέλο πανηγυρίζει το τρόπαιο του Champions League 2022 AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Συνεχίζεται η δράση στη Super League με την τρίτη αγωνιστική να παίρνει σειρά. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αγώνων του Σαββάτου (03/09) και καταλήγει σε πονταρίσματα. Στο αστερισμό του Μαρσέλο κινείται ο Ολυμπιακός μετά από τη μεταγραφή του Μαρσέλο. Με χάντικαπ ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Λεβαδειακό. Combo στο Λαμία - Αστέρας Τρίπολης.

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στη Super League με το πρόγραμμα του Σαββάτου (03/09) να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

(Σάββατο 17:45) Λαμία - Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες το πρωτάθλημα. Έβγαλε χαρακτήρα στον Βόλο, επέστρεψε από το 3-1 και πήρε στην τελευταία φάση τον βαθμό. Την δεύτερη αγωνιστική λειτούργησε πολύ καλύτερα στα αμυντικό κομμάτι, κράτησε στο μηδέν τον Ολυμπιακό, ενώ φωνάζει για γκολ που ακυρώθηκε.

Ο Μεταξάς είχε καταφέρει να παρουσιάσει έναν πολύ σκληρό και ανταγωνιστικό στο υψηλό επίπεδο ΠΑΣ, το ίδιο πρόσωπο φαίνεται πως θα έχει και ο φετινός Αστέρας. Προβλημάτισε στο 0-3 στην πρεμιέρα με την ΑΕΚ η Λαμία, είχε επιστροφές και έδειξε καλό πρόσωπο στα Γιάννενα. Συνολικά πάντως είναι ανώτερη ομάδα ο Αστέρας. Δεν πιστεύω πως θα ηττηθεί στη Λαμία και η λογική λέει πως δεν θα έχουμε και πολλά τέρματα. Το Χ2 με under 3,5 στο 1.60, που καταγράφει πτωτική πορεία.

Ο Φέστα θα έχει στην διάθεση του τους νεοφερμένους Μποάκιε, Μαρμεντίνι, αμφίβολοι δίνονται οι Γκέντσογλου (μέσος), Ρόμανιτς (εξτρέμ) και Καραμάνος (φορ). Ο Μεταξάς δεν θα έχει στην διάθεση του τον αρχηγό και αμυντικό χαφ Μπεχαράνο (2/0), εκτός παραμένουν οι Σίτο και Βαλιέντε.

(Σάββατο 19:00) Ολυμπιακός - Ιωνικός

Ο Ολυμπιακός από τα ξημερώματα κινείται στον αστερισμό του Μαρσέλο. Οι ερυθρόλευκοι προκάλεσαν σεισμό και η απόκτησή του έκανε τον γύρω των διεθνών ΜΜΕ. Τα πάντα κινούνται γύρω από τον Βραζιλιάνο μύθο, αφού οι Πειραιώτες πρόλαβαν όχι μόνο να τον αποκτήσουν, αλλά να τον δηλώσουν στην ευρωπαϊκή λίστα.

Την προηγούμενη αγωνιστική άφησε δύο βαθμούς στην Τρίπολη. Η ομάδα του Κορμπεράν συνεχίζει να προβληματίζει με την αναποτελεσματικότητα της στην τελική προσπάθεια, αλλά και με τον αργό τρόπο που χτίζει τις επιθέσεις της. Υπάρχει όμως και χώρος για αισιοδοξία που αφήνει η πολύ καλή εικόνα του Χουάνγκ όπως και οι μεταγραφές των Μπιέλ και Ουί-Τζο, πριν γίνει το μεγάλο μπαμ με τον Μαρσέλο.

Ο Ιωνικός έδειξε πολύ καλά δείγματα σε ένα παιχνίδι που τα θέλω του μοιάζουν με αυτά του παιχνιδιού που θα δώσει στο Καραϊσκάκης. Έχασε δύσκολα 1-0 στη Λεωφόρο, πήρε όμως χαμηλό βαθμό σε αγώνα που έπρεπε να δημιουργήσει και έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό. Ο Ολυμπιακός το πιθανότερο είναι να βρει την άκρη του και να πάρει την νίκη επι του Ιωνικού, δεν βρίσκεται όμως σε μία κατάσταση που να του επιτρέπει να πάει ψηλά το σκορ.

Ο άσος με under 3,5 ανάμεσα στο 1.85 και στο 1.90. Παραμένουν εκτός οι Σωκράτης, Αμπουμπακάρ και Βρσάλικο. Εκτός αποστολής ο Βαλμπουενά και ο Σισέ. Στην αποστολη Μπιέλ και Ρέτσος. Ο Ιωνικός απέκτησε δανεικό τον Φαντιγκά από τον Ολυμπιακό. Στην αποστολή ο σημαντικός μέσος Κάνιας.

(Σάββατο 20:30) Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να γίνει στη Λειβαδιά, η έδρα άλλαξε επειδή γίνονται έργα στο γήπεδο του Λεβαδειακού, ύστερα από συμφωνία των δύο ομάδων. Ο Παναθηναϊκός έκανε τον κόσμο του να ονειρεύεται μετά το εύκολο πέρασμα στο Ηράκλειο. Η Λεωφόρος αναμένεται κατάμεστη και η ατμόσφαιρα θερμή.

Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς δεν είχαν πιάσει καλή απόδοση με τον Ιωνικό και θα θελήσουν να πάρουν καθαρή νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό. Αξιόμαχη η ομάδα του Ταουσιάνη, πήρε λευκή ισοπαλία στη Νίκαια. Την πρώτη αγωνιστική όμως που είχε αγωνιστεί με πιο παραγωγικό αντίπαλο ηττήθηκε 3-0 στο Βικελίδης. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ 1,5 ανάμεσα στο 1.55 - 1.60.

Επιστρέφει ο Μάγκνουσον (1/0), θέλουν τον χρόνο τους οι Σένκεφελντ και Μπερνάρ. Νοκ άουτ ο Χουανκάρ. Για τον Λεβαδειακό δεν προκύπτει κάποιο αξιόλογο φρέσκο πρόβλημα. Νέο απόκτημα ο Ρουμάνος φορ Πέτρε.

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ