BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ο Καρλίτος και οι απουσίες του Πανσερραϊκού

Προγνωστικά Ελλάδα: Ο Καρλίτος και οι απουσίες του Πανσερραϊκού
Ο Καρλίτος INTIME SPORTS

Από το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League προκύπτουν οι σημερινές επιλογές του Betmarket.

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τη Λαμία, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 17:00.

Σε αυτό το παιχνίδι θα σταθούμε στην αγορά των σκόρερ και πιο συγκεκριμένα στον Καρλίτος. Ο Ισπανός έχει καταφέρει να σκοράρει 10 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και να είναι στην πεντάδα των πρώτων σκόρερ της Stoiximan Superleague. Σήμερα, θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα της Λαμίας και σίγουρα θέλει να γράψει την τελευταία του σελίδα με γκολ.

Όσον αφορά το παιχνίδι, η Λαμία θέλει τη νίκη για να κλειδώσει τα playoffs, ενώ κόντρα στην προβληματική άμυνα του Ατρομήτου, η λογική λέει πως θα βρει αρκετούς χώρους.

Κρατάμε λοιπόν την επιλογή να σκοράρει ο Καρλίτος, η οποία είναι σε απόδοση 3.80.

Συνεχίζουμε στη μάχη του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΟΚ (20:00)

Ο Πανσερραϊκός δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση και δεν έχει κερδίσει σε κανένα από τα έξι τελευταία παιχνίδια του (0-3-3). Για την ώρα, κρατά τις αποστάσεις από τις θέσεις που οδηγούν σε υποβιβασμού, όμως κάποια στιγμή πρέπει να σηκώσει κεφάλι. Φυσικά, σήμερα είναι το μεγάλο αουτσάιντερ και το έργο του γίνεται ακόμη δυσκολότερο λόγω των πολλών απουσιών.

Ο ΠΑΟΚ πήρε το διπλό στην έδρα του Παναιτωλικού και βρίσκεται έναν μόλις βαθμό πίσω από την κορυφή. Σήμερα, αντιμετωπίζει μια ομάδα που την έχει κερδίσει ήδη τρεις φορές φέτος, έχοντας σκοράρει 14 γκολ και μη έχοντας δεχθεί ούτε ένα. Συνεπώς, είναι το μεγάλο φαβορί και θέλει να πετύχει μια ευρεία νίκη, που θα του ανεβάσει και την ψυχολογία.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας, ενώ οι απουσίες των γηπεδούχων δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερο φαβοριτισμό στους φιλοξενούμενους. Σχετικά με τα προγνωστικά, αξία υπάρχει στην επιλογή ΠΑΟΚ -1, που είναι σε απόδοση 1.83

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατρόμητος - Λαμία: Να σκοράρει ο Καρλίτος (απόδοση 3.80), 17:00
  • Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ με -1 (απόδοση 1.83), 20:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ