FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ντέρμπι δικεφάλων και ερυθρόλευκη δοκιμασία στην Κρήτη

Προγνωστικά Ελλάδα: Ντέρμπι δικεφάλων και ερυθρόλευκη δοκιμασία στην Κρήτη
Οι Ματίας Αλμέιδα και Ραζβάν Λουτσέσκου INTIME SPORTS

Από ντέρμπι σε ντέρμπι εν μέσω μεγάλων ευρωπαϊκών ματς, το ενδιαφέρον είναι τεράστιο, τα μεγάλα ρόστερ, οι πολλές λύσεις από τον πάγκο μπορούν να κάνουν την διαφορά σε ένα τόσο απαιτητικό πρόγραμμα. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει την ένατη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Το ντέρμπι των δικεφάλων είναι το ματς που θα συζητηθεί περισσότερο, την ώρα που ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να σοκάρει τον Ολυμπιακό, όπως έχει κάνει στην έδρα του με όλους τους “μεγάλους”. Είναι αγωνιστική που θα επηρεάσει θετικά ή αρνητικά τους πρωτοπόρους...

Βόλος - Κηφισιά (Σάββατο 17:30)

Το πιο κρίσιμο ματς μέχρι το επόμενο

Αδυνατεί να πάρει αποτέλεσμα ο Βόλος, έφυγε με άδεια χέρια και από το Αγρίνιο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος, δεν αξιοποίησε τις φάσεις που δημιούργησε. Υπάρχει προβληματισμός, η αναμέτρηση με την Κηφισιά έχει χαρακτηριστεί τελικός και είναι, καθώς αν δεν έρθει η πρώτη νίκη ίσως ακολουθήσουν εξελίξεις. Εκτίει ο επιθετικός Κόμπα, παραμένουν εκτός Σιέλης (στόπερ), Σιαμπάνης (τερματοφύλακας), λογικά θα προλάβει ο Άλχο.

Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν κόντρα στον ΟΦΗ, έπαιξαν με παίκτη λιγότερο για 60 λεπτά, αλλά κατάφεραν να μην δεχθούν γκολ και να πάρουν τον βαθμό. Το αποτέλεσμα αποκτά μεγάλη σημασία, το ματς έγινε στο γήπεδο της Λαμίας. Ο Αναστασίου είναι ικανοποιημένος από όσα δείχνει η ομάδα του μέχρι στιγμής, εκτίει ο μέσος Ιπαλίμπο.

Μεγάλη η πίεση στο Βόλο, πιο άνετη η Κηφισιά, λογικά θα ανοίξει το ματς, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο.

Ατρόμητος - Παναιτωλικός (Σάββατο 20:00)

Εποχή Ίλιτς στον Ατρόμητο

Η χρονιά δεν άρχισε καθόλου καλά για τον Ατρόμητο, για την ποιότητα του ρόστερ οι 3 βαθμοί, χωρίς νίκη, είναι φτωχή συγκομιδή, μη αναμενόμενη. Η διοίκηση έψαξε αρκετά για προπονητή και τελικά δίνει τα... κλειδιά στον Σέρβο, Σάσα Ίλιτς, σε μια προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα, ποδοσφαιρικά τον είδαμε στην Ελλάδα με τη φανέλα της Λάρισας. Πολύ σημαντικό το ματς με τον Ατρόμητο, μεγάλο το κίνητρο και για τους παίκτες.

Ο Γιάννης Πετράκης έφερε ξανά χαμόγελα στον Παναιτωλικό, η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα ήρθε σε μια στιγμή μεγάλης πίεσης. Πλέον υπάρχει μεγαλύτερη ηρεμία, αλλά και πίστη για μια πορεία αντάξια των προσδοκιών. Μπακάκης και Καρέλης παρέμειναν εκτός μάχης, την αποστολή δεν ακολούθησε ούτε ο Σενγκέλια, ο οποίος επίσης δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Θα πάμε με το μεγαλύτερο κίνητρο, θα ποντάρουμε στον άσο και under 3,5, αξίζει η απόδοση.

Αστέρας Τρίπολης - Λαμία (Κυριακή 17:30)

Επιστρέφουν στις νίκες οι Αρκάδες

Αδικεί τον Αστέρα κυρίως το σκορ της εντός έδρας ήττας από την ΑΕΚ, ειδικά στο πρώτο κομμάτι του ματς, η ομάδα του Ράσταβατς έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα και να βάλει δύσκολα στην Ένωση. Αυτό δεν συνέβη και στη συνέχεια το πλήρωσε ακριβά. Έχει νέα ευκαιρία μπροστά στο κοινό του να επιστρέψει στις επιτυχίες, τιμωρημένος είναι ο Πέπε Καστάνιο.

Η Λαμία έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά, φιγουράρει στην 6η θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλεύεται άριστα την έδρα της, μαζεύει βαθμούς, θέλει να τελειώσει νωρίς με την υπόθεση παραμονή και μετά γιατί όχι να κάνει την προσπάθεια για τα playoffs. Ο Βόκολος έχει βρει τον τρόπο να παίρνει το καλύτερο από τους παίκτες του, δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα η αποστολή.

Είναι παιχνίδι στο οποίο έχει... επενδύσει Αστέρας για να ανέβει βαθμολογικά, έχει δεδομένη ποιότητα, μπορεί να φτάσει στη νίκη.

Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός (Κυριακή 19:30)

Ξεχνάει την Ευρώπη μέσω Πανσερραϊκού

Ο Παναθηναϊκός έκανε καλή προσπάθεια την Πέμπτη κόντρα στη Ρεν, αλλά στην Ευρώπη η ουσία είναι αυτή που μένει και η ομάδα του Γιοβάνοβιτς δεν την είχε. Στροφή στο πρωτάθλημα και ξεκάθαρος στόχος η επιστροφή στις νίκες. Η κούραση λογικά θα φέρει κάποιες αλλαγές, ένα φρεσκάρισμα, γνωστές οι απουσίες στο κέντρο της άμυνας με Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν.

Ο γνωστός ανταγωνιστικός Πανσερραϊκός εμφανίστηκε και στο Βικελίδης, λύγισε στις καθυστερήσεις από μια στατική φάση, η ομάδα του Γκαρσία αποδείχθηκε ξανά ανταγωνιστική. Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει δημιουργήσει ένα σφιχτό σύνολο, δεν θα αλλάξει την τακτική του στη Λεωφόρο, εκτίει ο αμυντικός Πεταυράκης, ούτε τώρα προλαβαίνει ο Στίνα (χαφ).

Θα επιτεθούν οι πράσινοι από το πρώτο λεπτό, πίσω από τη μπάλα θα περιμένουν οι φιλοξενούμενοι, ο άσος σε συνδυασμό με under 3,5 έχει αξία.

Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 20:30)

Δεν είναι τόσο εύκολο όσο δείχνει...

Σε έναν αγωνιστικό μαραθώνιο όπως είναι το πρωτάθλημα, το θέμα είναι να κερδίζεις ακόμη κι αν δεν είσαι καλός. Ο Άρης δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στον Πανσερραϊκό, αλλά βρήκε το... χρυσό γκολ στο τέλος. Το λες και ανακούφιση για την ομάδα του Μάντζιου, η οποία προσπαθεί να μπει πλέον στην εξάδα, να ξεκολλήσει βαθμολογικά. Ο Σουλεϊμάνοφ βρίσκει ρυθμό, δείχνει ικανός να ηγηθεί της συνέχειας, ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν.

Σφίγγει ο κλοιός για τον ΠΑΣ, ηττήθηκε στη Λαμία, έμεινε χαμηλά στην βαθμολογία. Δεν ήταν κακή η εικόνα της ομάδας, ειδικά στο πρώτο μέρος, έλειψε η ουσία, ενώ αμυντικά πλήρωσε κάθε αδράνεια. Αναγκασμένοι να παλέψουν είναι οι παίκτες του Στάικου, Κλέιμαν και Πανάγου έχασαν κάποιες προπονήσεις αλλά λογικά θα είναι έτοιμοι.

Δύσκολα θα ανοίξει το ματς, ο ΠΑΣ θα παίξει προσεκτικά, θα πάμε με την επιλογή 2-3 γκολ στο 1.91.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (Δευτέρα 19:30)

Σκοράρουν οι δικέφαλοι στην OPAP Arena

Χωρίς... ανάσα συνεχίζεται το απαιτητικό πρόγραμμα της ΑΕΚ, η οποία δεν κατάφερε να πάρει κάτι την Πέμπτη στη Μασσαλία, είχε αρκετές απουσίες στην επίθεση. Ο Αλμέιδα θα περιμένει να δει αν μπορεί να υπολογίζει σε κάποιον από τους τραυματίες, Λιβάι Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς, Αραούχο είναι παίκτες που την ανεβάζουν επίπεδο.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μια ανεπανάληπτη ανατροπή στο Αμπερντίν, έκανε το 3 στα 3 στον όμιλο, ουσιαστικά κλείδωσε την πρόκριση και απλά θα παίξει την πρωτιά με την Αϊντραχτ. Τα πάει περίφημα και στο πρωτάθλημα η ομάδα του Λουτσέσκου, ο Ρουμάνος πιθανότατα θα κάνει κάποιες αλλαγές, Σάστρε, Νάσμπεργκ και Μεϊτέ που δεν ήταν στη Σκωτία, μπορούν να δώσουν λύσεις.

Παιχνίδι στο οποίο η ΑΕΚ ποντάρει στην έδρα, θα επιτεθεί για να σκοράρει, ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα να βρει γκολ κι αυτός.

ΟΦΗ – Ολυμπιακός (Δευτέρα 21:30)

Ρίχνουν το βάρος στις επιθέσεις

Ο ΟΦΗ απώλεσε την ευκαιρία να πάρει το ματς με την Κηφισιά στη Λαμία, μοιραίος ο Φελίπε έχασε πέναλτι στο φινάλε. Στην Κρήτη έχει κερδίσει Άρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, παρουσιάζεται πανίσχυρος το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν έχει προβλήματα ο Νταμπράουσκας, στις προπονήσεις επέστρεψε και ο τερματοφύλακας Χριστογεώργος.

Από την καλύτερη εμφάνιση επί ημερών Μαρτίνεθ προέρχονται οι ερυθρόλευκοι, έκαναν μεγάλο ματς την Πέμπτη κόντρα στην Γουέστ Χαμ, ο Ισπανός τεχνικός έπαιξε για πρώτη φορά με τριάδα στον άξονα, επιλογή η οποία τον δικαίωσε απόλυτα. Πιθανότατα θα δούμε ίδια προσέγγιση και στην Κρήτη, παρά την δεδομένη κούραση, λύσεις υπάρχουν πολλές και στον πάγκο.

Ο ΟΦΗ βγάζει φάσεις και σκοράρει στο γήπεδό του, το έχει εύκολο το γκολ και ο Ολυμπιακός η επιλογή είναι ξεκάθαρη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βόλος - Κηφισιά: Goal/Goal (απόδοση 1.90), Σάββατο 17:30
  • Aτρόμητος - Παναιτωλικός: 1 & under 3,5 (απόδοση 2.40), Σάββατο 20:00
  • Αστέρας Τρίπολης - Λαμία: 1 (απόδοση 1.93), Κυριακή 17:30
  • Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός: 1 & under 3,5 (απόδοση 2.10), Κυριακή 19:30
  • Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα: 2-3 γκολ (απόδοση 1.91), Κυριακή 20:30
  • ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Goal/Goal (απόδοση 2.00), Δευτέρα 19:30
  • ΟΦΗ - Ολυμπιακός: Goal/Goal (απόδοση 1.90), Δευτέρα 21:30
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ