TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Ελλάδα: Μόνο η νίκη επαναφέρει τον Ολυμπιακό σε ήρεμα νερά

SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αμιγώς ελληνικό παιχνίδι από τον Λάμπρο Μπαλάφα που ποντάρεις σε τρεις επιλογές έως το 2.27.

Το -8 από την κορυφή είναι τεράστια απόσταση, θα πρέπει να συμβούν πολλά για να μπορέσει να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην διεκδίκηση του τίτλου. Αυτή τη στιγμή προέχει η κατάκτηση μιας θέσης μέχρι την τρίτη, ώστε να είναι εξασφαλισμένο ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν, όπως επίσης και να γίνει η καλύτερη δυνατή προσπάθεια κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, η προοπτική του Conference League είναι ξεκάθαρα το μεγαλύτερο… στοίχημα! Το σημερινό ματς με τον Άρη είναι σημαντικό, καθώς πέραν των βαθμών ζητείται και η πρώτη νίκη στα playoffs, ώστε να υπάρξει ηρεμία και ανάκτηση αυτοπεποίθησης. Ο Άρης παρουσιάζεται σοβαρός, αν και δεν υπάρχει ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο και αυτό είναι έργο Μάντζιου.

Έχει πάρει φόρα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε "γεμάτη" εμφάνιση στη Λεωφόρο, πήρε τεράστιο «διπλό» και φαίνεται να είναι το 2ο φαβορί αυτή τη στιγμή. Ιδανικά θα ήθελε να γίνει… πρώτο, από σήμερα, με μια νίκη επί της Λαμίας και ταυτόχρονα ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα από το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ. Ο Λουτσέσκου συνηθίζει να κάνει αλλαγές, υπάρχει το απαιτούμενο βάθος στο ρόστερ, είναι το μεγάλο όπλο αυτής της ομάδας στη διάρκεια της σεζόν. Η Λαμία ήταν καλή για ένα ημίχρονο στο Βικελίδης, στο δεύτερο… κατέρρευσε, ο Βόκολος προσπαθεί να βγάλει το καλό πρόσωπο αυτού του συνόλου.

Όλα για όλα ο Παναθηναϊκός, έχει υπομονή η ΑΕΚ

Το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας διεξάγεται στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να παίξει το τελευταίο του χαρτί, αν η διαφορά από την ΑΕΚ μείνει στους 6 βαθμούς, ο τίτλος θα απομακρυνθεί για ακόμη μία χρονιά. Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι του ΠΑΟΚ την Κυριακή και ηττήθηκαν, την ώρα που η ΑΕΚ επίσης ήταν χειρότερη του Ολυμπιακού, αλλά νίκησε, είχε ουσία και αυτό μετράει σε ένα μίνι πρωτάθλημα 10 αγωνιστικών. Αυτά τα δεδομένα κάνουν και διαφορετική την προσέγγιση του σημερινού αγώνα, το… πρέπει βαραίνει κυρίως την ομάδα του Τερίμ και προσωπικά τον Τούρκο προπονητή.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Ολυμπιακός θα ψάξει με κάθε τρόπο τη νίκη επί του Άρη, δεν του αρκεί τίποτα λιγότερο, οι φιλοξενούμενοι έχουν ποιότητα και καλό ρόστερ, μπορούν να σκοράρουν.

Ο ΠΑΟΚ είναι καλά, έχει τεράστιο κίνητρο, παίζει με αυτοπεποίθηση, μπορεί να είναι νικητής και στα δύο ημίχρονα του ματς με την Λαμία.

Ο Παναθηναϊκός θα τα παίξει όλα για όλα κόντρα στην ΑΕΚ, η ομάδα του Αλμέιδα θα χτυπήσει στους κενούς χώρους που λογικά θα υπάρξουν, είναι πιθανό να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός - Άρης: Goal/Goal (απόδοση 2.27), 19:00
  • ΠΑΟΚ - Λαμία: ΠΑΟΚ νικητής και στα δύο ημίχρονα (απόδοση 1.82), 19:30
  • Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 21:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ