FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Κρίσιμο ντέρμπι στην Τούμπα, στοίχημα στα γκολ

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Συνεχίζεται η δράση στη Stoiximan Super League με τρεις αναμετρήσεις. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα δεδομένα των αγώνων της Κυριακής και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα (15:30)

Είναι δύσκολη η κατάσταση στον Βόλο, η ομάδα παραμένει πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, αδυνατεί να πάρει... ανάσα, την ίδια στιγμή που ο Αχιλλέας Μπέος κατηγορείται για ρατσιστική συμπεριφορά στον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, Τετέι. Πήρε μεταγραφή για την Τράκτορ του Ιράν ο εξαιρετικός εξτρέμ, Μίλος Ντέλετιτς, τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Ασλανίδης.

Παραμένει η πίεση στον ΠΑΣ Γιάννινα, ούτε η εντός έδρας ισοπαλία με τον Άρη βοήθησε ιδιαίτερα να φτιάξει η ψυχολογία της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου, οι νίκες είναι αυτές που μπορούν να αλλάξουν δραστικά την κατάσταση. Τεράστια η ανάγκη για διπλό στο Πανθεσσαλικό, δεν υπάρχουν τιμωρίες ή σημαντικά προβλήματα τραυματισμών.

Υπάρχει... πρέπει και στα δύο στρατόπεδα, είναι πιθανό να δούμε ανοιχτό ματς μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΑΕΚ - Κηφισιά (19:00)

Άγγιξε την τεράστια νίκη η ΑΕΚ στην Τούμπα, ισοφαρίστηκε στο φινάλε, παραμένει στο -2 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά είναι γεγονός πως βρίσκεται στην καλύτερη φετινή κατάσταση και πιέζει για την... ανατροπή. Έχει πολλούς παίκτες σε φόρμα ο Αλμέιδα, θα εκτίσει τιμωρία ο ηγέτης της άμυνας, Βίντα, παραμένει τραυματίας ο Σιμάνσκι, έτοιμοι είναι οι Μουκουντί και Άμραμπατ. Δεν είναι διαθέσιμοι Πόνσε και Ρότα.

Έπαιξε για ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίκτη παραπάνω η Κηφισιά κόντρα στον Βόλο, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο που είχε τόσο μεγάλη ανάγκη. Δύσκολη η αποστολή στην ΟPAP Arena, το γνωρίζουν άπαντες εκ των προτέρων, η προσπάθεια θα γίνει και όπου βγει. Το θετικό για τον Κώστα Μπράτσο, είναι η επιστροφή των Οζέγκοβιτς, Ματέους Σάντος και Βαφέα, οι οποίοι εξέτισαν.

Το ματς εξαρτάται από την ΑΕΚ, αν οι παίκτες του Αλμέιδα βρεθούν σε καλή μέρα, μπορούν να το πάρουν και άνετα, παίζουμε 1 & over 3,5, το οποίο καταγράφει πτώση από το αρχικό 2.25.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (20:30)

Σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της σεζόν ο ΠΑΟΚ δείχνει να κάνει... κοιλιά, με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα έσωσε την παρτίδα στο φινάλε, με τον Παναθηναϊκό για τον ημιτελικό του Κυπέλλου έχασε 1-0 στην Τούμπα, ο Λουτσέσκου σε αυτό το ματς έκανε αρκετές αλλαγές, εκ του αποτελέσματος δεν δικαιώθηκε. Προφανώς και τώρα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση για το αποτέλεσμα, εκτίει ο Τάισον, λογικά θα είναι έτοιμος ο Κωνσταντέλιας.

Πρεμιέρα με το δεξί για τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του Ολυμπιακού, σημαντικό βήμα πρόκρισης για τους “16” του Conference League, μετά το εντός έδρας 1-0 κόντρα στην Φερεντσβάρος. Ο Βάσκος προπονητής έχει ξεκάθαρο πλάνο, η ομάδα του πιέζει ψηλά, μειώνει τους κινδύνους στο ανασταλτικό κομμάτι. Τραυματίας είναι ο Ζέλσον Μαρτίν. Εκτός Καμπράλ, Αραμπί, Αμπι, Ντόι,Αλεξανδρόπουλος και Κίνι.

Οι δύο ομάδες είχαν ζητήσει αναβολή, το αίτημα απορρίφθηκε, η κούραση θα παίξει ρόλο, επιλέγουμε 2-3 γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα: Goal/Goal (απόδοση 2.07), 15:30
  • ΑΕΚ - Κηφισιά: 1 & over 3,5 (απόδοση 2.02), 19:00
  • ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 20:30
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ