FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Καίγεται για βαθμούς ο Παναιτωλικός

Προγνωστικά Ελλάδα: Καίγεται για βαθμούς ο Παναιτωλικός
INTIME SPORTS

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League και ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της ημέρας.

Ολυμπιακός - ΟΦΗ (17:30)

Οι αλλαγές στον Ολυμπιακό συνεχίζονται, ο Καρβαλιάλ αποτελεί παρελθόν μετά την ήττα στη Λεωφόρο, αναλαμβάνει ο πολύπειρος Μεντιλίμπαρ, ο οποίος όμως θα έρθει στην Ελλάδα τη Δευτέρα και στο ματς με τον ΟΦΗ, στον πάγκο θα βρεθεί ο Συλαϊδόπολος, ο προπονητής της Κ19 των “ερυθρόλευκων”. Τιμωρημένος είναι ο Ντόι, τραυματίες οι Μαρτίνς, Ελ Αραμπί, θα τσεκαριστεί ο Ρέτσος.

Συνεχίζεται ο... κατήφορος για τους Κρητικούς, η εντός έδρας ήττα από την Κηφισιά έχει φέρει τεράστιο προβληματισμό, δεν αποκλείεται αυτή τη φορά να έχουμε εξελίξεις ακόμη και σε διοικητικό επίπεδο. Ο Μελ θα κοουτσάρει, φαίνεται πάντως πως κι αυτός δεν έχει μέλλον στην ομάδα, εκτίει ο στόπερ Λαμπρόπουλος, τραυματίας ο Μπρεσάν.

Περίεργη η στιγμή και για τους δύο, ειδικά για τον Ολυμπιακό είναι ξεκάθαρο πως το ματς εξαρτάται από τις προσωπικότητες που διαθέτει, παίζουμε 1 & under 3,5 στο 2.02, που δέχεται μικρή πίεση τις τελευταίες ώρες.

ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης (19:00)

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι ο ΠΑΣ, γνώρισε τη συντριβή 4-1 από τη Λαμία και μάλιστα στα Γιάννενα, μετράει 5 ήττες στα 6 τελευταία ματς, έμεινε ουραγός στην βαθμολογία. Δείχνει ευάλωτη ψυχολογικά η ομάδα του Γρηγορίου, όταν δέχεται πρώτη γκολ, αδυνατεί να το διαχειριστεί και να απαντήσει. Προφανώς όλα τα ματς είναι “τελικοί” θα γίνει μία ακόμη προσπάθεια... ανασύνταξης.

Ο Άρης κρατούσε τη νίκη στις Σέρρες για 95 λεπτά, στο σημείο αυτό ισοφαρίστηκε, πήρε μόνο έναν βαθμό, η εικόνα της ομάδας δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. Κομβικό το σημείο της σεζόν, ακολουθεί την Τρίτη ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Τιμωρημένος ο Μοντόγια. Τραυματίας είναι ο στόπερ Φαμπιάνο, εκτός και ο μέσος Ζουλς. "Κόπηκε" ο Φεράρι. Την Πέμπτη οι παίκτες δεν ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης, ζητώντας χρήματα που τους οφείλονται, η διοίκηση δεσμεύτηκε πως το θέμα θα τακτοποιηθεί.

Ο ΠΑΣ θέλει βαθμούς, παίζει ανοικτά είναι ευάλωτος ανασταλτικά, ο Άρης βρίσκει γκολ, αλλά επίσης στην άμυνα δίνει δικαιώματα, το Goal/Goal στο 1.95 αξίζει.

Παναιτωλικός - Ατρόμητος (19:30)

Την λες και περίεργη την κατάσταση στον Παναιτωλικό, στο πρωτάθλημα δεν μπορεί να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στα ημιτελικά και την Τρίτη υποδέχεται τον Άρη. Προφανώς και δεν μπορεί να γίνει επιλογή, η ομάδα του Πετράκη πρέπει να τα δώσει όλα και στις δύο αναμετρήσεις. Επιστρέφει ο σημαντικός χαφ Ντουάρτε. Νοκ άουτ Μπακάκης και Σενγκέλια. Πάγια εκτός ο Μπαλντασάρα.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να “χαλάσει” το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, έπαιξε πολύ κλειστά, στο τέλος δεν πήρε τίποτα, ηττήθηκε με 2-0 στο Περιστέρι. Το στοίχημα αυτή τη στιγμή για τον Ίλιτς και τους ποδοσφαιριστές είναι να βρουν κίνητρο, καθώς δεν υπάρχει μπροστά κάποιος ιδιαίτερος στόχος. Είναι διαθέσιμος μετά από καιρό ο Αγκιμπού Καμαρά, καθώς επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα, αμφίβολος είναι ο Κεσχρίντα. Εκτός ο στόπερ Ασεβέδο.

Ο Παναιτωλικός είναι αυτός που... καίγεται, χωρίς να εμπνέει εμπιστοσύνη, επιλέγουμε με ρίσκο τον άσο στο 2.42 που ανέβηκε από το αρχικό 2.25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός - ΟΦΗ: 1 & under 3,5 (απόδοση 2.02), 17:30
  • ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 19:00
  • Παναιτωλικός - Ατρόμητος: 1 (απόδοση 2.42), 19:30
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ