BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Η πίεση ψηλά και ο νέος ΠΑΣ βοηθούν για το 1.95

Ο Ματίας Αλμέιδα
Ο Ματίας Αλμέιδα INTIME SPORTS

Το BetMarket.gr αναλύει τη σημερινή αναμέτρηση ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννενα και προτείνει ειδικό στοίχημα σε απόδοση 1.95.

Από τα τρία γκολ στην πρεμιέρα με τη Λαμία, στην ήττα από τον Βόλο. Από την αποθέωση, στην γκρίνια. Η ΑΕΚ μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες έζησε το πάνω και το κάτω της κριτικής. Βέβαια, μπορεί τα δύο παιχνίδια να είχαν τα αντίθετα αποτελέσματα, αλλά υπάρχει ένας κοινός παρανομαστής.

Οι εμφανίσεις της ΑΕΚ δεν ήταν και τόσο διαφορετικές. Με το 3-5-2 του Αλμέιδα και πίεση σε κάθε σημείο του γηπέδου. Πίεση με ένταση και διάθεση να ξεκινήσει από πολύ ψηλά στο γήπεδο.

Κάτι που μπορεί να φέρει κλεψίματα και τελικές στον αντίπαλο στόχο ή να αφήσει κενά στην άμυνα, αν «σπάσει» από τον αντίπαλο. Το πρώτο έγινε με τη Λαμία και έφερε τρία γκολ, το δεύτερο συνέβη κόντρα στον Βόλο για να δεχτεί ένα και να δώσει κι άλλες τελικές η ΑΕΚ. Σε παιχνίδι που η ίδια μέτρησε 16 τελικές προσπάθειες.

Τώρα η Ένωση θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ (21:30 COSMOTE SPORT 1 , LIVE από το SPORT24). Και αν μιλούσαμε για την περσινή ομάδα των Ιωαννίνων, εκείνη την τόσο σωστά δομημένη από τον Μεταξά, με την σχεδόν αψεγάδιαστη τακτική συμπεριφορά, τότε το σενάριο να επαναληφθεί ό,τι και με τον Βόλο θα ήταν πιθανό.

Ο φετινός ΠΑΣ όμως είναι μια εντελώς άλλη ιστορία. Χωρίς κομβικά στελέχη της περσινής ομάδας και φυσικά τον αρχιτέκτονα Μεταξά, ο τρόπος παιχνιδιού του είναι εντελώς διαφορετικός. Τουλάχιστον αυτό είδαμε στις δύο πρώτες αγωνιστικές και αυτό έδειξαν και τα νούμερα.

Ο περσινός ΠΑΣ στο "Καραισκάκης" έκανε 4 τελικές. Φέτος στην πρεμιέρα έκανε 11 και δέχτηκε 15. Στο εντός με τη Λαμία μέτρησε 12, δεχόμενος ο ίδιος 11. Στο περσινό εντός με τη Λαμία μαζί οι δύο ομάδες έφτασαν τις 10!

Η στατιστική μαρτυρά πως τα φετινά παιχνίδια του ΠΑΣ έχουν πολλές τελικές προσπάθειες. Και κόντρα σε μια ΑΕΚ που θέλει να πιέσει ψηλά, με τον Αλμέιδα να ετοιμάζει για ακόμη μια φορά μια ενδεκάδα με επιθετικογενή full back, το ενδεχόμενο να δούμε ένα παιχνίδι γεμάτο φάσεις είναι αρκετές.

Το ειδικό στοίχημα να δούμε Οver 18,5 τελικές προσπάθειες στην αναμέτρηση συναντάμε σε απόδοση 1.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • AEK - ΠΑΣ Γιάννενα: Οver 18,5 σουτ (απόδοση 1.95), 21:30

Το νέο BetMarket.gr είναι στον «αέρα»! Διάβασε ψαγμένα ειδικά στοιχήματα, πλούσιες ποδοσφαιρικές αναλύσεις, καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ