FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Εποχή Ίλιτς στον Ατρόμητο, στοίχημα στο 2.40

Ο Σάσα Ίλιτς σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα του Ατρόμητου
Ο Σάσα Ίλιτς σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα του Ατρόμητου ATROMITOS FC

Ανοίγει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League και ο Λάμπρος Μπαλάφας καταλήγει σε δυνατά πονταρίσματα από τα παιχνίδια του Σαββάτου.

Βόλος - Κηφισιά (Σάββατο 17:30)

Αδυνατεί να πάρει αποτέλεσμα ο Βόλος, έφυγε με άδεια χέρια και από το Αγρίνιο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος, δεν αξιοποίησε τις φάσεις που δημιούργησε. Υπάρχει προβληματισμός, η αναμέτρηση με την Κηφισιά έχει χαρακτηριστεί τελικός και είναι, καθώς αν δεν έρθει η πρώτη νίκη ίσως ακολουθήσουν εξελίξεις. Εκτίει ο επιθετικός Κόμπα, παραμένουν εκτός Σιέλης (στόπερ), Σιαμπάνης (τερματοφύλακας), δεν πρόλαβε ο Άλχο.

Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν κόντρα στον ΟΦΗ, έπαιξαν με παίκτη λιγότερο για 60 λεπτά, αλλά κατάφεραν να μην δεχθούν γκολ και να πάρουν τον βαθμό. Το αποτέλεσμα αποκτά μεγάλη σημασία, το ματς έγινε στο γήπεδο της Λαμίας. Ο Αναστασίου είναι ικανοποιημένος από όσα δείχνει η ομάδα του μέχρι στιγμής, εκτίει ο μέσος Ιπαλίμπο. Νοκ άουτ ο μπακ Γκόμπελιτς και ο χαφ Πέιος.

Μεγάλη η πίεση στο Βόλο, πιο άνετη η Κηφισιά, λογικά θα ανοίξει το ματς, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο. Πιέζεται το Goal/Goal που έχει γυρίσει φαβορί.

Ατρόμητος - Παναιτωλικός (Σάββατο 20:00)

Η χρονιά δεν άρχισε καθόλου καλά για τον Ατρόμητο, για την ποιότητα του ρόστερ οι 3 βαθμοί, χωρίς νίκη, είναι φτωχή συγκομιδή, μη αναμενόμενη. Η διοίκηση έψαξε αρκετά για προπονητή και τελικά δίνει τα... κλειδιά στον Σέρβο, Σάσα Ίλιτς, σε μια προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα, ποδοσφαιρικά τον είδαμε στην Ελλάδα με τη φανέλα της Λάρισας. Πολύ σημαντικό το ματς με τον Ατρόμητο, μεγάλο το κίνητρο και για τους παίκτες. Ανέτοιμος ο εξτρέμ Ντιρκς.

Ο Γιάννης Πετράκης έφερε ξανά χαμόγελα στον Παναιτωλικό, η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα ήρθε σε μια στιγμή μεγάλης πίεσης. Πλέον υπάρχει μεγαλύτερη ηρεμία, αλλά και πίστη για μια πορεία αντάξια των προσδοκιών. Μπακάκης και Καρέλης παρέμειναν εκτός μάχης, την αποστολή δεν ακολούθησε ούτε ο Σενγκέλια, ο οποίος επίσης δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Επιστρέφει ο επιθετικός Ντίας.

Θα πάμε με το μεγαλύτερο κίνητρο, θα ποντάρουμε στον άσο και under 3,5, αξίζει η απόδοση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βόλος - Κηφισιά: Goal/Goal (απόδοση 1.78), 17:30
  • Aτρόμητος - Παναιτωλικός: 1 & under 3,5 (απόδοση 2.40), 20:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ