FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Χωρίς περιθώρια η Κηφισιά

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - EUROKINISSI SPORTS

Ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής των Playouts στη Stoiximan Super League. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα δεδομένα για τους αγώνες του Σαββάτου.

ΟΦΗ - Βόλος (18:30)

Πήρε την ισοπαλία ο ΟΦΗ στις Σέρρες, το ματς είχε διακυμάνσεις, το 2-2 ικανοποίησε και τις δύο ομάδες, οι οποίες δεν νιώθουν πίεση για την παραμονή, είναι πολύ κοντά να την εξασφαλίσουν και μαθηματικά. Ο Δέλλας είδε τους Μπρεσάν και Χιμένεθ να επιστρέφουν στις προπονήσεις, αφήνοντας πίσω τους τα προβλήματα τραυματισμών, αλλά δεν βρίσκονται στη σημερινή αποστολή, ο Νέιρα από την άλλη πρόλαβε.

Ο Βόλος ήθελε κάτι παραπάνω από την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με τον Ατρόμητο, ωστόσο και ο βαθμός διατηρεί μια καλή διαφορά (+4) από την προτελευταία Κηφισιά. Ο Κόντης παρουσιάζει μια ομάδα που καταθέτει καλές ιδέες στον αγωνιστικό χώρο, ζητείται βελτίωση στην ανασταλτική λειτουργία, μια μικρή λεπτομέρεια μπορεί να… κλειδώσει την παραμονή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία. Τιμωρημένος ο Σιέλης, εκτός ο Ολιβέιρα.

Σε πρώτη φάση οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να μην χάσουν και με υπομονή θα ψάξουν το κάτι παραπάνω, επιλέγω 2-3 γκολ στο 1.95.

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός (19:30)

Έχει μομέντουμ ο Παναιτωλικός

Άργησε να μπει ουσιαστικά στην διαδικασία των Playouts ο Αστέρας, έφυγε νικητής από τα Γιάννενα με γκολ του Ατιένθα στις καθυστερήσεις, αποτέλεσμα… ανάσα για τον Ράσταβατς και τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι είχαν δεχθεί κριτική για το σερί των κακών εμφανίσεων. Τιμωρημένος είναι ο Καλτσάς, λείπει καιρό ο τερματοφύλακας, Παπαδόπουλος. Εκτός επίσης Σίτο και Μουνάφο.

Τεράστιο διπλό πήρε ο Παναιτωλικός στην Καισαριανή απέναντι στην Κηφισιά, αυτό το αποτέλεσμα άλλαξε την εικόνα στον βαθμολογικό πίνακα, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, βρίσκεται στο +2 από τον υποβιβασμό και η πίστη για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, γιγαντώθηκε. Εκτίει ποινή ο στόπερ Μλάντεν, παραμένει εκτός μάχης ο Σενγκέλια. Ομοίως και οι Σενγκέλια, Μπαλντασάρα.

Ο Παναιτωλικός είναι αυτός που… καίγεται για τους βαθμούς, έχει ιδανική ψυχολογία, επιλέγω Χ2 & over 1,5 που πέφτει τις τελευταίες ώρες και από το 2.27 πλέον κυκλοφορεί στο 2.00.

Ατρόμητος - Κηφισιά (19:30)

Παραμένει σοβαρός ο Ατρόμητος, παλεύει σε όλα τα ματς, μαζεύει βαθμούς αν και θεωρητικά είναι αδιάφορος, o Ίλιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στην ομάδα. Μαζί με την διαδικασία των Playouts, εξελίσσεται και μια περίοδος δοκιμών ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχει την… υπογραφή του Σέρβου τεχνικού. Εκτός Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Γιουμπιτάνα.

Η εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό πόνεσε πολύ την Κηφισιά, είδε την ομάδα του Αγρινίου να την ξεπερνάει στη βαθμολογία, να της βάζει μεγάλη πίεση, καθώς έχει να καλύψει την διαφορά των δύο πόντων, χωρίς πλέον η κατάσταση να εξαρτάται μόνο από τα δικά της αποτελέσματα. Εκτός μάχης μένει ο αμυντικός Τεϊσέιρα, ετοιμοπόλεμοι οι Γκόμπελιτς και Γιόβανσιτς.

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον, η Κηφισιά θέλει μόνο νίκη, αλλά ο Ατρόμητος είναι σοβαρός, επιλέγω 2-3 γκολ στο 1.98.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΟΦΗ - Βόλος: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 18:30
  • Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός: Χ2 & over 1,5 (απόδοση 2.00), 19:30
  • Ατρόμητος - Κηφισιά: 2-3 γκολ (απόδοση 1.98), 19:30
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ