FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ανοίγει το ματς στο Αγρίνιο

Προγνωστικά Ελλάδα: Ανοίγει το ματς στο Αγρίνιο
INTIME SPORTS

Ανοίγει η αυλαία της 20ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League και ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα δεδομένα των αγώνων του Σαββάτου.

Παναιτωλικός - Λαμία (17:30)

Πολλά σκαμπανεβάσματα για τον Παναιτωλικό, κι ενώ για το πρωτάθλημα ηττήθηκε στην Κρήτη από τον ΟΦΗ, για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson την Τρίτη πήρε τεράστια νίκη με 2-1 και έβαλε πλώρη για τα ημιτελικά. Είναι σημαντικό το ματς με τη Λαμία, ίσως αλλάξει εντελώς τη σεζόν προς το καλύτερο, τιμωρημένος είναι ο Μλάντεν, εκτός ο χαφ Μπαλντασάρα και ο στόπερ Οικονόμου.

Άστραψε και βρόντηξε η ομάδα του Βόκολου στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Κηφισιά, για πρώτη φορά σε επίπεδο Stoiximan Super League πέτυχε 4 γκολ, πλησίασε ξανά σε απόσταση βολής την πρωτη εξάδα. Πάει στο Αγρίνιο για να δώσει συνέχεια, θα στερηθεί λόγω τιμωρίας τους Σλίβκα και Στάνκο, αμφότεροι σημαντικοί και βασικότατοι.

Ματς ανοικτό, υπάρχει κίνητρο για διαφορετικούς στόχους, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, στο 1.91 το Goal/Goal που πέφτει λίγο.

Πανσερραϊκός - Βόλος (19:30)

Βρήκε ξανά φόρμα ο Πανσερραϊκός, μετά τη Λαμία, πήρε διπλό και στα Γιάννενα, άνοιξε για τα καλά τη διαφορά από τις ομάδες που κινδυνεύουν, με τέτοια εικόνα δεν πρόκειται να έχει το παραμικρό πρόβλημα. Ανέλαβε δράση άμεσα στο σκοράρισμα ο Μπετανκόρ, πέτυχε ήδη δύο γκολ, μεταγραφή που αποδεικνύεται... διάνα. Γνωστές οι απουσίες των Ουεντραόγκο και Μασαρίποφ λόγω Εθνικών ομάδων.

Βαριά ήττα (5η συνεχόμενη) για τον Βόλο από τον ΠΑΟΚ και μάλιστα εντός έδρας, προβληματική η εικόνα για την ομάδα του Άνχελ Λόπεθ, νιώθει ξανά μεγάλη πίεση, απέχει μόλις δύο βαθμούς από την τελευταία θέση. Επιστρέφουν οι βασικοί Κόμπα, Ασλανίδης καθώς εξέτισαν, αμφίβολος ο Τρουιγιέ, εκτός ο Τάχατος.

Η φόρμα αλλά και η συνολική παρουσία των δύο ομάδων γέρνει την πλάστιγγα προς τους γηπεδούχους, ο άσος πληρώνει 2.32 καταγράφοντας μικρή άνοδο.

Κηφισιά - Άρης (20:00)

Ξεκίνησε ιδανικά στη Λαμία η Κηφισιά προηγήθηκε στο σκορ, στη συνέχεια... κατέρρευσε, δέχθηκε 4 γκολ, βαριά ήττα σε μια στιγμή που η ανάγκη για βαθμούς είναι τεράστια. Πολλά τα προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία, έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, η άμεση βελτίωση είναι αναγκαία. Παραμένουν εκτός οι τραυματίες, Σνάιντερλεν και Παπασάββας. "Κόπηκαν" Βαφέας, Μασούρας, Μποτία και Νίνης.

Ο Άρης ξέχασε γρήγορα την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό, την Τετάρτη επικράτησε 3-0 της Νίκης Βόλου και ουσιαστικά “κλείδωσε” την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, η ρεβάνς ακολουθεί άμεσα. Η ομάδα του Μάντζιου δεν χαλαρώνει στο πρωτάθλημα, η εικόνα της είναι αρκετά ισορροπημένη, εκτίει ο βασικός στόπερ Μπράμπετς, εκτός οι Ζουλς και Τζούρασεκ. Με ενοχλήσεις ο Κουέστα.

Η Κηφισιά αναγκαστικά θα ρισκάρει, από την άλλη δεν μπορεί να αμυνθεί καλά, δέχεται εύκολα γκολ, λογικά θα σκοράρουν και οι δύο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναιτωλικός - Λαμία: Goal/Goal (απόδοση 1.91), 17:30
  • Πανσερραϊκός - Βόλος: 1 (απόδοση 2.32), 19:30
  • Κηφισιά - Άρης: Goal /Goal (απόδοση 1.85), 20:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ