ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Champions League: Το 3.00 του Χάλαντ και το 2.15 της Παρί

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Σεβίλλη μαζί με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Σεβίλλη μαζί με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε © 2022 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Μάντσεστερ Σίτι - Ντόρτμουντ και Μακάμπι Χάιφα - Παρί Σεν Ζερμέν για τους ομίλους του Champions League.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League είναι αυτή της Μάντσεστερ Σίτι με την Ντόρτμουντ, όπου ασφαλώς κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Έρλινγκ Χάλαντ (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Μάντσεστερ Σίτι - Ντόρτμουντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ο Νορβηγός στράικερ θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την πρώην ομάδα του και όλα δείχνουν ότι την περιμένει με άγριες διαθέσεις. Ο Χάλαντ σημείωσε δύο γκολ στην επιβλητική νίκη της Σίτι με 4-0 στη Σεβίλλη στην πρεμιέρα των ομίλων. Επίσης, έχει φτάσει ήδη τα 10 σε έξι αγωνιστικές στην Premier League.

Υπενθυμίζεται, ότι η Σίτι δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο, λόγω πένθους στη Βρετανία, για το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, άρα η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα αναμένεται φρέσκια κόντρα στην Ντόρτμουντ.

Αντίθετα, οι Βεστφαλοί προέρχονται από τη βαριά ήττα με 3-0 στη Λειψία για την Bundesliga, πραγματοποιώντας μία από τις χειρότερες εμφανίσεις τους φέτος (xGoals 2,27-0,69). Ο Έντιν Τέρζιτς σκέφτεται απόψε να αλλάξει το σύστημα της ομάδας του και να παίξει με τρεις στόπερ μπας και φρενάρει την ορμητικότητα της Σίτι.

Το πρόβλημα ωστόσο της Ντόρτμουντ εντοπίζεται κυρίως στο κομμάτι της επίθεσης, όπου είναι πάρα πολύ αργή σε σύγκριση με άλλες χρονιές. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Αντεγιέμι και ο Μάλεν, προέρχονται από τραυματισμούς και έχασαν τα τελευταία ματς. Αμφότεροι μπήκαν τώρα στην αποστολή, όμως είναι αβέβαιο αν είναι σε θέση να ξεκινήσουν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το πιθανότερο λοιπόν είναι πως ο Τέρζιτς θα παίξει ξανά με επιθετική τριάδα τους Ρόις, Μπραντ και Μοντέστ. Δηλαδή με δύο παίκτες που φαίνονται μόνο όταν έχουν την μπάλα στα πόδια και έναν βαρύ στράικερ περιοχής. Με αυτή τη σύνθεση, πολύ δύσκολα η Ντόρτμουντ θα γίνει απειλητική σε καταστάσεις μετάβασης μέσα στο Etihad.

Προφανώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τον άσο θα προκαλέσει μεγάλη εντύπωση. Άλλωστε, η Ντόρτμουντ έχει να κερδίσει από το 2015/16 αγγλική ομάδα και έκτοτε μετράει 0-1-7 κόντρα σε Άγγλους.

Τα 1.20 πάντως δεν έχουν κανένα νόημα. Προτιμότερο να ζητήσουμε να σκοράρει μίνιμουμ δύο γκολ ο Χάλαντ σε απόδοση τριπλασιασμού, στη λογική ότι ο Νορβηγός στράικερ θα έχει έξτρα κίνητρο κόντρα στην πρώην του και φέτος έχει ήδη πετύχει σε τέσσερα ματς πάνω από ένα γκολ (δύο χατ τρικ).

Μακάμπι Χάιφα - Παρί Σεν Ζερμέν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Παιχνίδι γιορτή στη Χάιφα, με τη Μακάμπι να υποδέχεται απόψε τον γαλαξία αστέρων της Παρί Σεν Ζερμέν (22:00 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24). Φυσικά, το διπλό είναι γκράντε φαβορί σε τιμές κάτω του 1.20.

Η Παρί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Champions League επικρατώντας με 2-1 της Γιουβέντους, χάρη σε δύο γκολ του Εμπαπέ. Φέτος σε δέκα επίσημα ματς έχει ρεκόρ 9-1-0 με γκολ 31-5. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της δέχθηκε γκολ μόνο από τη Γιουβέντους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Μακάμπι Χάιφα επέστρεψε φέτος στους ομίλους του Champions League μετά από 13 χρόνια. Στην πρεμιέρα, γνώρισε φυσιολογική ήττα με 2-0 στη Λισαβόνα από την Μπενφίκα. Η ομάδα του Μπακχάρ είχε αξιοπρεπή εικόνα, ωστόσο απείλησε ελάχιστα την εστία του Βλαχοδήμου, όπως μαρτυρούν και τα xGoals (1,37-0,24).

Στοιχηματικά, προφανώς το διπλό δεν έχει καμία αξία. Αν πάντως η Παρί αντιμετωπίσει με σοβαρότητα την αναμέτρηση λογικά θα κερδίσει χωρίς να δεχθεί γκολ. Σε τιμές άνω του 2.10 ανεβαίνει η νίκη των πρωταθλητών Γαλλίας με N/G.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ: Χάλαντ 2+ γκολ (απόδοση 3.00), 22:00
  • Μακάμπι Χάιφα – Παρί Σεν Ζερμέν: 2 & N/G (απόδοση 2.15), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ