TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο σκόρερ κι ένα διπλό

Ο Ροντρίγκο πανηγυρίζει γκολ της Ρεάλ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 4 Μαΐου 2022
Ο Ροντρίγκο πανηγυρίζει γκολ της Ρεάλ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 4 Μαΐου 2022 @2022 BERNAT ARMANGUE/AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης και ποντάρει σε δύο anytime σκόρερ κι ένα διπλό από το Champions League.

Δύσκολο πρόγραμμα (και) σήμερα στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Πέντε ζευγάρια με καυτά (Ρεάλ – Λειψία) ή… πολύ καυτά φαβορί (Τσέλσι – Ζάλτσμπουργκ, Μακάμπι – Παρί, Μίλαν – Ζάγκρεμπ, Σίτι – Ντόρτμουντ) και τέσσερα ακόμη που μοιάζουν αρκετά μπερδεμένα (Σαχτάρ – Σέλτικ, Ρέιντζερς – Νάπολι, Κοπεγχάγη – Σεβίλλη, Γιουβέντους – Μπενφίκα).

Προγνωστικά Champions League

Το μόνο σημείο που κάπως μας κάνει είναι το διπλό της Σεβίλλης στην Κοπεγχάγη, σε αποδόσεις λίγο πάνω από το 2.00 (22:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24). Η κατάσταση στη Σεβίλλη είναι αρκετά μπερδεμένη, καθώς ξεκίνησε τη σεζόν με 0-1-4 στα πρώτα πέντε επίσημα παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις και η πίεση στον Λοπετέγκι χτύπησε κόκκινο.

Το Σάββατο που μας πέρασε η Σεβίλλη πήγαινε να παίξει εκτός έδρας στην Εσπανιόλ και τα ρεπορτάζ ήθελαν τον Λοπετέγκι να βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση σε περίπτωση νέας αποτυχίας. Η Σεβίλλη όμως έβγαλε αντίδραση, πέρασε με 3-2 από τη Βαρκελώνη και ο 56χρονος Ισπανός τεχνικός πήρε βαθιές ανάσες. Δεν αρκεί βέβαια μία νίκη για να διώξει τελείως τα σύννεφα, χρειάζεται και συνέχεια σήμερα στην Κοπεγχάγη.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Από κει και πέρα, τα μόνα που μπορούμε να σου προτείνουμε είναι δύο στοιχήματα σε σκόρερ. Στη Ρεάλ, απόντος του τραυματία Μπενζεμά, τα γκολ μοιράζονται και ο πλέον φορμαρισμένος φορ το τελευταίο διάστημα είναι ο Ροντρίγκο, που σκόραρε και στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Γύρω στο 3.00 είναι το anytime του Βραζιλιάνου, πολύ καλή τιμή αν σκεφτείς ότι ο Βινίσους και ο Αζάρ πληρώνουν κάτω από 2.00.

Μια δεύτερη περίπτωση σκόρερ είναι ο Λεάο της Μίλαν. Ο Πορτογάλος φορ έχει σκοράρει 3 γκολ φέτος και το αξιοσημείωτο στατιστικό είναι ότι έχει εξελιχθεί σε σκόρερ εντός έδρας, καθώς και τα 12 τελευταία του γκολ με τη φανέλα των "ροσονέρι" τα έχει πετύχει στο Σαν Σίρο. Κι εδώ καλή η τιμή, στο 2.50, αν σκεφτείς ότι ο Ζιρού είναι σε τιμές κάτω του 2,00 και ο Ρέμπιτς στο 2.20-2.30.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίλαν – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Anytime Λεάο (απόδοση 2.50) 19:45
  • Κοπεγχάγη – Σεβίλλη: 2 (απόδοση 2.15) 22:00
  • Ρεάλ – Λειψία: Anytime Ροντρίγκο (απόδοση 3.10) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από το Champions League, μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, αλλά και στήλες για το EuroBasket, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ