TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Προγνωστικά Τσάρλυ: Ψηλά ο άσος της Γιουβέντους, θα βρει χώρους η Νάπολι

Προγνωστικά Τσάρλυ: Ψηλά ο άσος της Γιουβέντους, θα βρει χώρους η Νάπολι
@2022 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης και παίζει μπάλα με δύο καλοπληρωμένα σημεία από το Champions League.

Για τον πρώτο όμιλο του Champions League η Νάπολι δοκιμάζεται στην έδρα της Ρέιντζερς (22:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24), με στόχο να κάνει το 2/2. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι εντυπωσιάζει στα παιχνίδια που βρίσκει χώρους και δυσκολεύεται απέναντι σε κλειστές άμυνες.

Προγνωστικά Champions League: Θα βρει χώρους η Νάπολι

Οι "παρτενοπέι" έμειναν στο 1-1 με τη Λέτσε, αλλά πήγαν στη συνέχεια στο Ολίμπικο και έκαναν σμπαράλια την άμυνα της Λάτσιο. Κέρδισαν 2-1 με εμφατικό τρόπο, 0,34-2,10 xGoals. Την πρώτη αγωνιστική των ομίλων η Νάπολι διέσυρε την Λίβερπουλ με 4-1, με 4,80-1,30 xGoals και το περασμένο Σάββατο ζορίστηκε για να πάρει με 1-0 στο τέλος τη Σπέτσια.

Στην Γλασκώβη το σύνολο του Σπαλέπτι θα βρει χώρους. Η Ρέιντζερς έχει βαριά άμυνα και προέρχεται από δύο ταπεινωτικές ήττες: 4-0 στο ντέρμπι με τη Σέλτικ και 4-0 στην πρεμιέρα των ομίλων από τον Άγιαξ. Ο Φαν Μπρόνκχορστ δέχεται σκληρή κριτική και βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Η Νάπολι έχει ρυθμό, τρέχει καλά το γήπεδο και το διπλό στο 1.85 στο μέσο όρο των εταιριών είναι δίκαιο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Champions League: Με την Μπενφίκα παίζει για την πρόκριση

Η Γιουβέντους έμεινε με 2-0 πίσω στο σκορ στο ματς με τη Σαλερνιτάνα, κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι, όμως το γκολ της ανατροπής ακυρώθηκε. Στο σύλλογο βράζουν με τη διαιτησία, καθώς υπάρχει βίντεο, που αποδεικνύει ότι ο Καντρέβα κάλυπτε τον Μποντούτσι.

Σε κάθε περίπτωση, στο πρωτάθλημα υπάρχει ακόμη χρόνος. Στο Champions League όμως, τα περιθώρια είναι πιο στενά και το σημερινό παιχνίδι είναι οριακό. Το πιθανότερο είναι να παίξει τη δεύτερη θέση η Γιουβέντους με την Μπενφίκα, άρα αν δεν κερδίσει σήμερα, θα έχει ένα σοβαρό μειονέκτημα εν όψει της συνέχειας (22:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24).

Δεν είναι στα καλύτερα της η Γιουβέντους, όμως έχει τα δικά της πλεονεκτήματα. Δεν κερδίζει από μόνη της η φανέλα, αλλά παίζει τον ρόλο της. Η Μπενφίκα παραδοσιακά στην Ευρώπη χάνει τη δύναμή της, στα παιχνίδια μακριά από το Ντα Λουζ. Επίσης, η ομάδα του Αλέγκρι με Μίλικ και Βλάχοβιτς στην κορυφή έχει τη δυνατότητα να ασκήσει πίεση στην τελευταία γραμμή άμυνας του αντιπάλου.

Ο άσος είναι ψηλά, στο 2.30. Μιλάμε για μία αναμέτρηση ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Μπενφίκα. 7-1-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Γιουβέντους με πορτογαλικές ομάδες. 3-1-11 της Μπενφίκα στην Ιταλία. Ο άσος στο 2.30 αξίζει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρέιντζερς - Νάπολι: 2 (απόδοση 1.85), 22:00
  • Γιουβέντους - Μπενφίκα: 1 (απόδοση 2.30), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ