TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Champions League: Συνεχίζει απόλυτη η Μπάγερν, με νέο προπονητή η Ουνιόν

Bayern's Harry Kane celebrates after scoring the opening goal during the Champions League group A soccer match between Bayer Munich and Galatasaray at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, Nov. 8, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Harry Kane celebrates after scoring the opening goal during the Champions League group A soccer match between Bayer Munich and Galatasaray at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, Nov. 8, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει το πρόγραμμα της ημέρας στο Champions League και καταλήγει σε δύο καλοπληρωμένες συνδυαστικές επιλογές

Απόλυτη και άνετη η Μπάγερν στις 4 αγωνιστικές που προηγήθηκαν, έχει εξασφαλίσει εκτός από την πρόκριση και την πρωτιά στον όμιλο, μοιάζει και είναι, ένα σκαλί πάνω από τους υπόλοιπους. Άλλες φορές εύκολα, άλλες δύσκολα, τις νίκες τις πήρε, η κατάσταση αυτή της δίνει ηρεμία και χρόνο για συγκέντρωση στην Bundesliga, εκεί όπου εκτός της παραδοσιακής κόντρας με την Ντόρτμουντ, φέτος έχει… ξεπεταχτεί και η τρομερή Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο. Οι Βαυαροί υποδέχονται την Κοπεγχάγη (22:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24), η οποία βρίσκεται για τα καλά στο… κόλπο της πρόκρισης και θα παλέψει όσο μπορεί στο Μόναχο. Η νίκη επί της Γιουνάιτεντ της έδωσε το δικαίωμα να ονειρεύεται.

Με την ποιότητα της Μπράγκα

Η Μπράγκα είναι ομάδα που κάθεσαι να την παρακολουθήσεις, παίζει όμορφο, δημιουργικό ποδόσφαιρο, σκοράρει πολύ, κάποιες φορές το παρακάνει με την επίθεση και το πληρώνει, αλλά έτσι είναι… χτισμένη από τον Αρτούρ Ζόρζε. Με τη Ρεάλ στα δύο "κολλητά" ματς, προσπάθησε, αλλά δεν πήρε κάτι, τώρα έχει την ευκαιρία να "κλειδώσει" την 3η θέση και να συνεχίσει στο Europa League (22:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24). Η Ουνιόν περνάει σε ένα μεταβατικό στάδιο, ο άνθρωπος που την αναγέννησε, Ουρς Φίσερ, απομακρύνθηκε και στη θέση του αναλαμβάνει ο Κροάτης, Νέναντ Μπιέλιτσα, πρώην της Τραμπζομσπόρ. Θέλει να αλλάξει εντελώς μοντέλο η ομάδα του, θα προσπαθήσει να την κάνει πιο επιθετική, αυτό μεσούσης της σεζόν μπορείς να το πεις και επικίνδυνο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αν η Μπάγερν πατήσει… γκάζι θα περάσει δύσκολα η Κοπεγχάγη, οι Βαυαροί δεν έχουν χαριστεί σε κανέναν, δεν βλέπω το λόγο να το κάνουν τώρα. Οι Δανοί είναι σκληροί, ίσως μπορούν να πετύχουν ένα γκολ.

Καλύτερη ομάδα η Μπράγκα, για την Ουνιόν δεν μπορούμε να πούμε πολλά τη δεδομένη στιγμή, θα περιμένουμε το δείγμα του Μπιέλιτσα. Αν πάντως ο Κροάτης παίξει ανοικτά όπως το συνηθίζει, θα τα βρει… σκούρα, ίδια επιλογή κι εδώ 1 & Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν - Κοπεγχάγη: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.60), 22:00
  • Μπράγκα - Ουνιόν: 1 & Goal/Goal (απόδοση 4.00), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ