BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Champions League: Με τη φόρμα της Γαλατά και της Ίντερ

Ο Μάρκους Τουράμ πανηγυρίζει γκολ της Ίντερ απέναντι στην Μίλαν σε ντέρμπι των δύο ομάδων για την Serie A | 16 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Μάρκους Τουράμ πανηγυρίζει γκολ της Ίντερ απέναντι στην Μίλαν σε ντέρμπι των δύο ομάδων για την Serie A | 16 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η σημερινές στοιχηματικές προτάσεις του Betmarket.gr προκύπτουν από τους ομίλους του Champions League.

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της Γαλατάσαραϊ με την Κοπεγχάγη (19:45 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24). Οι Τούρκοι έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν, καθώς πέρασαν τρεις προκριματικούς για να φτάσουν στους ομίλους, καταφέρνοντας να κερδίσουν και στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους για τη διοργάνωση. Γενικότερα φέτος, η Γαλατά αναβαθμίστηκε ακόμη περισσότερο και επένδυσε πολλά χρήματα, οπότε είναι δεδομένο πως θέλει να πρωταγωνιστήσει.

Η Κοπεγχάγη πέρασε κι αυτή τρεις προκριματικούς για να φτάσει στους ομίλους, ενώ έχει κάνει καλή εκκίνηση και στο πρωτάθλημα, καθώς βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Τελευταία βέβαια, έχει εμφανίσει κάποια αμυντικά προβλήματα και έχει δεχθεί γκολ σε τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Το κοινό των δύο ομάδων είναι η σχετικά μέτρια αμυντική τους λειτουργία, όμως η Γαλατά δείχνει να είναι ανώτερη συνολικά. Στοιχηματικά, ξεχωρίζει το combo 1 & Over 1.5, που προσφέρεται σε απόδοση 1.80.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στη συνέχεια, θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι της Ρεάλ Σοσιεδάδ κόντρα στην Ίντερ (22:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24).

Οι Ισπανοί δεν έχουν ξεκινήσει καλά στη LaLiga, εκεί όπου έχουν μόλις μία νίκη στις πρώτες πέντε αναμετρήσεις (1-3-1). Συνολικά οι εμφανίσεις τους δεν είναι καλές, κυρίως όσον αφορά στην άμυνα, καθώς στα περισσότερα φετινά παιχνίδια της, ο αντίπαλος τους δημιούργησε τουλάχιστον 1 xGoal.

Η Ίντερ, από την άλλη, βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση. Μετρά τέσσερις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, με την τελευταία να είναι το εμφατικό 5-1, στο Derby della Madonnina, απέναντι στη Μίλαν.

Οι περσινοί φιναλίστ του Champions League έχουν μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση και βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, συνεπώς η επιλογή που ξεχωρίζει είναι το combo X2 & Over 1,5, που προσφέρεται σε απόδοση 1.93.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γαλατασαράι – Κοπεγχάγη: 1 & Over 1,5 (απόδοση 1.80), 19:45
  • Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ίντερ: Χ2 & Over 1,5 (απόδοση 1.93), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ