TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Champions League: Ντέρμπι αναμνήσεων στο Μόναχο, στη σκηνή και η "βασίλισσα"

Real Madrid's Jude Bellingham celebrates scoring his side's opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Celta Vigo and Real Madrid at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Friday, Aug. 25, 2023. (AP Photo/Lalo R. Villar)
Real Madrid's Jude Bellingham celebrates scoring his side's opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Celta Vigo and Real Madrid at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Friday, Aug. 25, 2023. (AP Photo/Lalo R. Villar) @2023 LALO R. VILLAR/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει στοιχηματικά τις μεγάλες αναμετρήσεις του Champions League και καταλήγει σε δύο συνδυαστικές επιλογές.

Αυτές είναι οι βραδιές, αυτές είναι οι στιγμές που γιγάντωσαν το μύθο του Champions League. Ο τερματοφύλακας βγαίνει στην επίθεση για την τελευταία φάση, για το τελευταίο γέμισμα και κάνει αυτό που δεν μπορούσαν οι υπόλοιποι για 90 λεπτά. Ο Προβεντέλ έσωσε τη Λάτσιο ή αν θέλετε "πλήγωσε" την Ατλέτικο, κυρίως όμως, χάρισε το χάιλαιτ της πρεμιέρας και αμέσως μας έβαλε στην… πρίζα της αναμονής για τη σημερινή περιπέτεια.

Δύο… θηρία στην αρένα του Μονάχου

Θεωρητικά στο Μόναχο περιμένουμε μια ματσάρα, Μπάγερν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00 MEGA/Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) έχουν δώσει… επικές μάχες στη διοργάνωση με αποκορύφωμα βέβαια τον τελικό του 1999 στη Βαρκελώνη και την μυθική ανατροπή των "κόκκινων διαβόλων" στις καθυστερήσεις με Σέρινγκχαμ και Σόλσκιερ.

Σήμερα δεν είναι τόσο μεγάλο το διακύβευμα, αλλά μιλάμε για τεράστια ονόματα, με εκατομμύρια οπαδών σε κάθε άκρη της υφηλίου και κάθε τους… παράσταση αποτελεί σημείο αναφοράς.

Τούτη την ώρα το κλίμα δεν το λες και ιδανικό στις δύο ομάδες, κυρίως στους Άγγλους, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει άσχημα στο πρωτάθλημα με 3 ήττες σε 5 αγωνιστικές. Ο Τεν Χαγ προσπαθεί να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση, πέραν των κακών αποτελεσμάτων, οι σχέσεις μεταξύ των παικτών έχει διαταραχθεί, όταν τα αποδυτήρια δεν βγάζουν υγεία, δεν πας πουθενά… Αυτό αλλάζει μόνο μέσα από νίκες, αλλά μπορεί να ξεκινήσει η αντεπίθεση από μια έδρα όπως αυτή του Μονάχου;

Ούτε η Μπάγερν ενθουσιάζει, απλά στην Bundesliga είναι πιο εύκολο να… καμουφλάρεις προβλήματα, στην Premier League αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Ακόμη κι αν δεν ενθουσιάζει η Μπάγερν, ακόμη κι αν… μπάζει ανασταλτικά, βγάζει μια μεγαλύτερη σιγουριά από την Γιουνάιτεντ και νομίζω έχει τον πρώτο λόγο για νίκη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ησυχία, κάνει πρεμιέρα η "βασίλισσα"

Σήμερα κάνει πρεμιέρα και η Ρεάλ Μαδρίτης στη διοργάνωση (19:45 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24), η ομάδα που έχει πάρει… σπίτι της το τρόπαιο 14 φορές, 7 έχει η δεύτερη Μίλαν. Έχει αλλάξει η "βασίλισσα" από πέρυσι, έχασε τον Μπενζεμά, τον πιο επιδραστικό παίκτη της, στη μετά-Ρονάλντο εποχή και για την ώρα δεν υπολογίζει στους τραυματίες Βινίσιους, Κουρτουά, Μιλιτάο, Καρβαχάλ, παίκτες με τεράστια εμπειρία και συνεισφορά.

Μέσα στον… ορυμαγδό ήρθε η ελπίδα που ακούει στο όνομα Τζουντ Μπέλινγχαμ, ο… mister 5 γκολ σε ισάριθμες αγωνιστικές στη LaLiga. Ο Άγγλος που έγινε 20 χρόνων τον Ιούνιο, δίνει την αίσθηση ότι φοράει τη φανέλα της Ρεάλ από τη μέρα που γεννήθηκε. Ναι, είναι μια δημοσιογραφική υπερβολή, αλλά οι αριθμοί δεν αμφισβητούνται, μιλάει συνολικά η εικόνα του σε αυτό το εκρηκτικό ξεκίνημα, είναι αυτός που δίνει νόημα και ουσία στα όσα υπερ-χρήσιμα κάνουν οι Καμαβινγκά, Τσουαμενί και οι υπόλοιποι. Ας με συγχωρήσει ο τεράστιος Μόντριτς, αλλά ο Κροάτης, το ξέρει και ο ίδιος, παίρνει σιγά-σιγά έναν ρόλο σύνδεσης της παλιάς με τη νέα φουρνιά.

Η Ρεάλ θα βρει απέναντί της την Ουνιόν Βερολίνου, μια ομάδα που μόλις το 2019 έπαιξε για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία της Γερμανίας και σήμερα θα δώσει την πρώτη της… παράσταση και στο Champions League. Και όχι όπου, όπου, αλλά στην κορυφαία… σκηνή, το πλήρως ανακαινισμένο Μπερναμπέου. Μπορεί στο μυαλό τους οι Γερμανοί να κάνουν πονηρές σκέψεις, τα όνειρα είναι για όλους, αλλά στο δικό μου, δεν βγαίνει σενάριο ανατροπής της θεωρίας και αυτή είναι αμείλικτα με τη Ρεάλ, αυτή ξέρει καλύτερα από κάθε άλλη ομάδα τι σημαίνει… σεντόνι.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Τεράστιο ματς το Μπάγερν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι Βαυαροί δείχνουν πιο ήρεμοι, στην έδρα τους πάντα έχουν πρώτο ρόλο, θα βάλουν πίεση στους Άγγλους, δύσκολα το ματς θα φύγει από τους γηπεδούχους, γκολ πάντως θα πετύχει και η ομάδα του Τεν Χαγ.

Στο Μπερναμπέου η Ρεάλ μόνο με τη αύρα και την εμπειρία, θα βρει τον τρόπο να κάμψει τον ενθουσιασμό της Ουνιόν. Άσος και Over 2,5 στο 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρέαλ Μαδρίτης - Ουνιόν Βερολίνου: 1 & Over 2,5 (απόδοση 2.10) 19:45
  • Μπάγερν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.75) 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ