TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με τρία combo από το Champions League

Ο Λεάντρο Τροσάρ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Άρσεναλ απέναντι στην Έβερτον | 17 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Λεάντρο Τροσάρ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Άρσεναλ απέναντι στην Έβερτον | 17 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 JON SUPER/AP IMAGES

Δεύτερη φάση της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League σήμερα και το Total Betting του Match Money μετά το χθεσινό 3x3 (Παρί, Λειψια, Φέγενορντ), που έστειλε ταμείο με απόδοση 4.60, επικεντρώνει ξανά σε τρία παιχνίδια.

Μπάγερν – Μάντσεστερ Γ. (22:00 MEGA/Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Σε ένα τέτοιο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, το να δίνεται ο άσος γύρω στο 1.50 ίσως κάπου να ξενίζει. Μόνο θεωρητικά όμως. Γιατί, πέρα από τα ονόματα, στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δεδομένη την παραδοσιακή σοβαρότητα της Μπάγερν στη φάση των ομίλων, δεν θα μπορούσε να δίνει πολύ περισσότερο. Και στη φάση που βρίσκεται η άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει δεχθεί 10 γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στην Premier, ο άσος μπορεί να συνδυαστεί με το Over 2,5, ανεβάζοντας την απόδοση στο 1.85.

Άρσεναλ – Αϊντχόφεν (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Καυτό φαβορί η Άρσεναλ της τάξης του 1.40, τιμή που πρακτικά δεν έχει κανένα νόημα. Οπότε κι εδώ θα πρέπει να ντριμπλάρουμε την κατάσταση. Η Άρσεναλ επιστρέφει στο Champions League μετά από απουσία αρκετών χρόνων και ένα σχετικό άγχος θα υπάρχει στους Λονδρέζους, ενώ και η Αϊντχόφεν είναι λογικό να σεβαστεί το μεγάλο όνομα του ομίλου και να προσεγγίσει πιο συντηρητικά το θεωρητικά πιο δύσκολο παιχνίδι της σε αυτή τη φάση. Πέρυσι οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στους ομίλους του Europa League και η Άρσεναλ νίκησε με το μίνιμουμ σκορ του 1-0 στο Λονδίνο, ενώ τα τέσσερα από τα έξι φετινά επίσημα των Λονδρέζων είχαν λιγότερα από 4 γκολ. Και ο συνδυασμός του 1 με το Under 3,5 ανεβάζει την απόδοση στο 2,50.

Μπενφίκα – Σάλτσμπουργκ (22:00 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24). Κι εδώ πολύ μικρός ο άσος, γύρω στο 1.45, που, όσο κι αν η Μπενφίκα έχει νικήσει τα 23/27 τελευταία της ματς στο Ντα Λουζ, στοιχηματικά δεν ελκύει. Η Μπενφίκα πάντως και στα έξι φετινά επίσημα παιχνίδια της έχει βάλει τουλάχιστον δύο γκολ, και το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τη Σάλτσμπουργκ, που και στα εφτά φετινά επίσημα ματς της έχει πετύχει μίνιμουμ δύο γκολ. Δείχνει λοιπόν ματς που εύκολα μπορεί να ανοίξει και το G/G & Over 2,5 στο 2.10 μοιάζει λογικότατη επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν – Μάντσεστερ Γ.: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.85) 22:00
  • Άρσεναλ – Αϊντχόφεν: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.50) 22:00
  • Μπενφίκα – Σάλτσμπουργκ: G/G & Over 2,5 (απόδοση 2.10) 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ