BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Champions League: Με ειδικά στοιχήματα στο Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Βιτίνια πανηγυρίζει γκολ της Παρί κόντρα στην Μπαρτσελόνα
Ο Βιτίνια πανηγυρίζει γκολ της Παρί κόντρα στην Μπαρτσελόνα @2024 LEWIS JOLY/AP IMAGES

Οι στοιχηματικές προτάσεις του BetMarket.gr από την αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Παρί Σεν Ζερμέν για τα ημιτελικά του Champions League σε αποδόσεις έως 4,50.

Δεύτερη ημέρα ημιτελικών στο Champions League και σήμερα το ενδιαφέρον μας στρέφεται στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι δύο ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους και στην φάση των ομίλων, με τους Γάλλους να κερδίζουν στον πρώτο αγώνα στο Παρίσι, ενώ ο δεύτερος αγώνας έληξε ισόπαλος με 1-1.

Οι Βεστφαλοί παρότι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο στα προημιτελικά, μετά και το εις βάρος τους 2-1 στον πρώτο αγώνα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα στον επαναληπτικό και πήραν μια σπουδαία πρόκριση. Νωρίτερα είχαν αποκλείσει και την PSV Αϊντχόφεν. Το κακό για τους Γερμανούς είναι πως την δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα, οπότε έχουν να σκέφτονται παράλληλα και την έξοδο τους στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Η Παρί από την άλλη κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο, οπότε στρέφει σχεδόν αποκλειστικά το βλέμμα της στα ημιτελικά του Champions League αρχής γενομένης από σήμερα. Οι Παριζιάνοι έδειξαν αντανακλαστικά στα προημιτελικά, μιας και παρά την εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα, αντέδρασαν στη Βαρκελώνη και έφυγαν με ένα σημαντικότατο διπλό. Φυσικά, ο στόχος δεν είναι άλλος από την πρόκριση στον τελικό, στον οποίο έχουν να βρεθούν από το 2020.

Θα αποφύγουμε το σημείο νικητή ή τα γκολ στην προκειμένη, μιας και περιμένουμε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών, λόγω και της θέλησης των δύο ομάδων να προκριθούν. Έχουμε εντοπίσει δύο ενδιαφέροντα ειδικά στοιχήματα, τα οποία και αναλύουμε παρακάτω.

Η κάρτα του Ντεμπελέ

Ξεκινάμε με τον Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο Γάλλος εξτρέμ έχει πάρει φανέλα βασικού φέτος στην Παρί και έχει χάσει μόλις ένα παιχνίδι στο Champions League. Παρά το γεγονός πως είναι ένας καθαρόαιμος εξτρέμ με αμιγώς επιθετικές τάσεις, δεν ξεχνά να βοηθά και αμυντικά. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε το γεγονός πως έχει 0,4 κίτρινες κάρτες ανά αγώνα, πρακτικά δηλαδή παίρνει μία κίτρινη ανά δύο αγώνες. Τα δε 1,2 τάκλιν ανά αγώνα στο Champions League είναι αριθμοί που ταιριάζουν περισσότερο σε αμυντικογενείς παίκτες. Ακριβώς επειδή η Ντόρτμουντ είναι ομάδα που ψάχνει τις αντεπιθέσεις και είναι ταχύτατη στον transition από τα άκρα, είναι καλό ρίσκο να πάμε με το να δεχθεί κίτρινη κάρτα ο Ντεμπελέ. Σημείο που έχει απόδοση 4,50.

Την "βρώμικη δουλειά" ο Βιτίνια

Το δεύτερο ειδικό που έχουμε εντοπίσει είναι με τον Βιτίνια. Το… μηχανάκι της Παρί Σεν Ζερμέν φέτος, μιας και αποτελεί τον παίκτη που με τρεξίματα του καλύπτει χώρους, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που καλείται να κάνει την… βρώμικη δουλειά. Άλλωστε, μαζί με τον Φαμπιάν Ρουίζ έχουν τα περισσότερα τάκλιν ανά αγώνα από τους χαφ, με τον Πορτογάλο να έχει 1,2 ανά αγώνα, ισάριθμες clearances και 1,4 φάουλ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Περιμένουμε πως και σήμερα, ακριβώς επειδή ο Ζάμπιτσες με τον Τσαν θα κουβαλήσουν τη μπάλα στον άξονα για την Ντόρτμουντ, ο Βιτίνια θα κάνει “βρώμικη” δουλειά. Το over 1,5 στα τάκλιν του Βιτίνια έχει απόδοση 2,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν: Ντεμπελέ να δεχθεί κίτρινη κάρτα (απόδοση 4.50), 22:00
  • Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν: Βιτίνια Over 1,5 τάκλιν (απόδοση 2.00), 22:00

Το Champions League παίζει στο BetMarket.gr με αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ