BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Champions League: Γκολ στη Ρώμη, παράγει ευκαιρίες η Μπαρτσελόνα

Προγνωστικά Champions League: Γκολ στη Ρώμη, παράγει ευκαιρίες η Μπαρτσελόνα
@2023 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr προέρχεται από τους σημερινούς αγώνες του Champions League και έχουν φάσεις και γκολ.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Λάτσιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Οι "λατσιάλοι" δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη σεζόν, έχοντας ηττηθεί στα 3 από τα 4 παιχνίδια που έχουν δώσει ως τώρα, ενώ σε όλα δέχθηκαν γκολ. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι παράγει πάντως ευκαιρίες, μιας και σε όλα τα παιχνίδια έχει σκοράρει ως τώρα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης από την άλλη παρουσιάζει μεγάλες αλλαγές στο στιλ παιχνιδιού της σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, παίζοντας σαφώς πιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Χαρακτηριστικά είναι τα νούμερα της μέχρι στιγμής στη La Liga, έχοντας 3/4 Over 2,5 και σερί 2-1-1.

Με βάση τα παραπάνω, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για γκολ στη Ρώμη, με το Over 2,5 να προσφέρεται στο 2.10, ενώ ενισχύεται και από την πρόσφατη παράδοση (στις 2/3 τελευταίες συγκρούσεις τους επιβεβαιώθηκε το Over 3,5 και μάλιστα και τα δύο ματς έληξαν με 3-1 υπέρ της Ατλέτικο Μαδρίτης). Η Λάτσιο έχει επιβεβαιώσει το Goal/Goal και Over 2,5 στις 4/5 τελευταίες εμφανίσεις της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Champions League

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Αντβέρπ (22:00 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24), στην επιστροφή του Φαν Μπόμελ στη Βαρκελώνη, έχοντας περάσει από την ομάδα σε κοινή θητεία με τον νυν προπονητή των "μπλαουγκράνα", Τσάβι. Η Μπαρτσελόνα πρόσθεσε ποιότητα στο ρόστερ της (Γκουντογκάν, Κανσέλο, Φέλιξ) και τα αποτελέσματα τη δικαιώνουν ως τώρα, ούσα αήττητη σε αυτές τις 5 πρώτες στροφές με σερί 4-1-0. Κρατάμε πως δημιουργεί και σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, αφού στην πρόσφατη τριάδα αναμετρήσεων της έχει πετύχει 11 τέρματα.

Η Αντβέρπ είναι η… νεοφώτιστη της διοργάνωσης, αφού συμμετέχει για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League. Μόνο εύκολο δεν ήταν το έργο της βέβαια, καθώς στα πλέι-οφ χρειάστηκε να αποκλείσει την ΑΕΚ (1-0 εντός, 2-1 εκτός). Όσον αφορά στις εγχώριες διοργανώσεις της, τρέχει σερί 3-2-1, έχοντας αποτύχει να σκοράρει μόλις μία φορά σε αυτά τα ματς.

Απόλυτα φυσιολογικές οι αποδόσεις του αγώνα, με τη Μπαρτσελόνα να έχει τον τρόπο να πάρει τη νίκη, ακόμα κι αν είναι σε κακή βραδιά. Εκεί που θα εστιάσουμε είναι στις τελικές των Καταλανών. Μιλάμε για μία εκ φύσεως επιθετική ομάδα, η οποία έχει παράξει ως τώρα 34 (!) τελικές προσπάθειες στο στόχο στη La Liga. Οπότε το over 8,5 στις τελικές προσπάθειες σε απόδοση 1.87 έχει αξία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λάτσιο – Ατλέτικο Μαδρίτης: Over 2,5 (απόδοση 2.10), 22:00
  • Μπαρτσελόνα – Αντβέρπ: Μπαρτσελόνα Over 8,5 τελικές προσπάθειες (απόδοση 1.87), 22:00

Οι ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ