TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Champions League: Βαριά η φανέλα της Μίλαν, θα γίνει της… επίθεσης στο Παρίσι

Ο άσος της Μίλαν Ραφέλ Λεάο με τον τεχνικό Στέφανο Πιόλι
Ο άσος της Μίλαν Ραφέλ Λεάο με τον τεχνικό Στέφανο Πιόλι © 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Όταν αρχίζει το Champions League αλλάζει όλη η διάθεση όσων λατρεύουν το ποδόσφαιρο, είναι η διοργάνωση που καθηλώνει, από την πρώτη στιγμή. Πάμε να προσεγγίσουμε στοιχηματικά δύο παιχνίδια.

Η Μίλαν φιλοξενεί τη Νιούκαστλ (19:45 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24) και το πρώτο που έρχεται στο μυαλό όλων είναι η τεράστια διαφορά εμπειρίας, η κάτοχος επτά τίτλων (πρωταθλητριών και Champions League) από τη μία, η ομάδα που επιστρέφει μετά από 20 χρόνια στη διοργάνωση από την άλλη.

Δεν μπορείς να μην το λάβεις υπόψιν το στοιχείο αυτό, παίζει ρόλο, το έχει δείξει η ιστορία, το έδειξε η ίδια η Μίλαν πέρυσι, που έφθασε μέχρι τα ημιτελικά. Τούτη την ώρα πάντως, η ομάδα του Πιόλι βρίσκεται σε κατάσταση πίεσης και φυσικά η αιτία είναι η συντριβή με 5-1 από την Ίντερ στο μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου. Τίποτα δεν πήγε καλά, οι "νερατζούρι" ισοπέδωσαν τους "ροσονέρι" και ήδη ξεκίνησε κουβέντα περί αντικατάστασης του Πιόλι. Ο ίδιος δείχνει ήρεμος, αλλά τα προσεχή ματς είτε θα επαναφέρουν την ηρεμία, είτε θα τον στείλουν στο… ταμείο ανεργίας.

Πρώτο μέλημα για σήμερα να ξαναβρεί η ομάδα αμυντική συνοχή, η επιστροφή του Τομόρι δίπλα στο Τιάο, θεωρείται δεδομένη, ίσως και να αποτελέσει τη μοναδική αλλαγή αυτή η κίνηση. Από τη μέση και μπροστά η Μίλαν έχει τρομερή ποιότητα και ταχύτητα, το θέμα όμως είναι να αμυνθεί συνολικά καλά, σαν ομάδα.

Την ίδια στιγμή η Νιούκαστλ φέτος έχει να διαχειριστεί το… διπλό ταμπλό, εκτός των πολύ υψηλών απαιτήσεων της Premier League, πρέπει να σταθεί επάξια και στην Ευρώπη, στο κορυφαίο επίπεδο. Δεν είναι εύκολο το εγχείρημα, οι παίκτες που διαθέτει δεν το έχουν ξανακάνει. Στο πρωτάθλημα οι δύο νίκες και τρεις ήττες μάλλον αρνητικά έχουν σχολιαστεί. Ο Έντι Χάουι πιστεύει στην ομάδα του, περιμένει καλύτερη συνέχεια, θα είναι σημαντική η απουσία του Ζοέλιγκτον που αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Προσμονή για γκολ στο Παρί - Ντόρτμουντ

Στο ζευγάρι Παρί - Ντόρτμουντ (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24), η πρώτη σκέψη όλων πάει σε μια αναμέτρηση… φουλ επίθεση, αυτό προδιαθέτει η φιλοσοφία των δύο ομάδων.

Ο Εμπαπέ ζει γι’ αυτά τα ματς, η βαριά άμυνα των Γερμανών δύσκολα θα τον κρατήσει μακριά από τα γκολ, υπάρχουν επίσης οι Μουανί και Ντεμπελέ για να συμπληρώσουν μια τριάδα που δεν αντιμετωπίζεται.

Και η Ντόρτμουντ από την πλευρά της, στην επίθεση έχει τις αρετές της, με Αλέ, Μάλεν και Αντεγέμι θα βρει χώρους για να σκοράρει. Είναι ματς που ένα γρήγορο γκολ θα το κάνει… ροντέο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Παίζει ρόλο η φανέλα στο Champions League, η διοργάνωση προσφέρεται για… απαντήσεις από τον Ζιρού, τον Λεάο και τον Πούλισικ, η Νιούκαστλ δεν είναι μαθημένη σε πολλαπλές δοκιμασίες.

Ματς για γκολ και θέαμα το Παρί - Ντόρτμουντ, αξίζει να το παρακολουθήσει κανείς, οι Γάλλοι θα νικήσουν, οι Γερμανοί θα σκοράρουν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίλαν - Νιούκαστλ: 1 (απόδοση 2.70) 22:00
  • Παρί Σεν Ζερμέν - Ντόρτμουντ : 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.88) 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ