BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Champions League: Γκολ και σημείο στο Ρότερνταμ, άμυνα στο Παρίσι

Ο Ασράφ Χακίμι πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο ντέρμπι με τη Μαρσέιγ
Ο Ασράφ Χακίμι πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο ντέρμπι με τη Μαρσέιγ © 2023 AURELIEN MORISSARD / AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις του Champions League εκεί όπου έχουμε ξεχωρίσει δύο σημεία.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Φέγενορντ με τη Λάτσιο (19:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Οι Ολλανδοί μετρούν οκτώ νίκες και μία ήττα στα τελευταία 9 παιχνίδια τους, έχοντας τουλάχιστον 2 γκολ σε 3 από αυτά και τουλάχιστον 3 γκολ στα υπόλοιπα 6. Οι περσινοί πρωταθλητές Ολλανδίας διαθέτουν εξαιρετική επιθετική λειτουργία. Χαρακτηριστικό είναι το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου ναι μεν έχασαν, σκόραραν όμως δύο φορές. Αξίζει να αναφέρουμε, βέβαια, πως εκτός είναι για σήμερα ο βασικός επιθετικός της ομάδας, Χιμένεζ.

Μετά από ένα κακό ξεκίνημα, η Λάτσιο έχει βρει τη φόρμα της, βελτιώνοντας σημαντικά την επίθεση της. Οι Ρωμαίοι μετρούν τρεις συνεχόμενες νίκες, πετυχαίνοντας επτά τέρματα. Ως τώρα η Λάτσιο είναι αήττητη στο Champions League, μετρώντας την ισοπαλία στην έδρα της με την Ατλέτικο Μαδρίτης (1-1) και το διπλό στην έδρα της Σέλτικ (1-2).

Παρόντος ή απόντος του Χιμένεζ, η Φέγενορντ είναι εξαιρετική επιθετικά και η λογική λέει πως δύσκολα θα τη σταματήσει η σχετικά μέτρια αμυντικά Λάτσιο. Παράλληλα, όμως, και οι Ιταλοί είναι πολύ καλοί επιθετικά, την ώρα που η άμυνα των γηπεδούχων δεν εμπνέει σιγουριά, συνεπώς κρατάμε το Goal/Goal. Η σταθερότητα στην απόδοση των Ολλανδών, συνδυαστικά με τα αποτελέσματα που έχουν πάρει οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία λεπτά των αγώνων, μας οδηγούν σε μία κάλυψη στο συνδυαστικό σημείο μας. Θα πάμε στο combo 1X & Goal/Goal, που βρίσκεται σε απόδοση 2.10.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μίλαν (22:00 MEGA/Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν αστάθεια στην απόδοση τους. Μετά πάντως τη βαριά ήττα από τη Νιουκάστλ (4-1), επικράτησαν δύο φορές πετυχαίνοντας από τρία γκολ στη Ligue 1. Οι Γάλλοι δεν έχουν ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης και αυτό τους κοστίζει προς ώρας. Η σημερινή αναμέτρηση είναι πολύ σημαντική διότι το σύνολο του Λουίς Ενρίκε χρειάζεται τη νίκη για να μπει σε τροχιά πρόκρισης.

Η Μίλαν παίζει με τέτοιο τρόπο το παιχνίδι της που μόνο έκπληξη δεν προκαλούν οι δύο ισοπαλίες στην έναρξη των ομίλων. Το σύνολο του Πιόλι παίζει με αρκετά προσεκτικό στιλ και απειλεί κυρίως με αντεπιθέσεις, στηριζόμενο την ταχύτητα του. Αξίζει να αναφέρουμε πως για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ηττήθηκε στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους (0-1) και θέλει να παρουσιαστεί πιο συγκεντρωμένη απόψε.

Πιστεύουμε σε ένα ντέρμπι απόψε, ενώ βλέπουμε αρκετά ισορροπημένη την αναμέτρηση. Καμία από τις δύο ομάδες δεν θέλει να χάσει. Ειδικά η Μίλαν αναμένεται να παρουσιαστεί με αμυντική προσέγγιση, θυσιάζοντας αν χρειαστεί κομμάτι της επιθετικότητάς της. Το σημείο που ξεχωρίζουμε, λοιπόν, είναι το Under 2.5, που προσφέρεται σε απόδοση 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φέγενορντ – Λάτσιο: 1Χ & Goal/Goal (απόδοση 2.10), 19:45
  • Παρί Σεν Ζερμέν – Μίλαν: Under 2,5 (απόδοση 2.10), 22:00

Οι κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος από όλους τους αγώνες

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ