TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τριάδα από το Champions League

Ο Αλεξάντερ Ίσακ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Νιούκαστλ κόντρα στην Γουέστ Χαμ | 5 Απριλίου 2023
Ο Αλεξάντερ Ίσακ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Νιούκαστλ κόντρα στην Γουέστ Χαμ | 5 Απριλίου 2023 @2023 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Το Total Betting του Match Money επιλέγει τρία bets από τους αγώνες του Champions League.

Αντβέρπ – Πόρτο (22:00 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24). Η Αντβέρπ είχε την τύχη να πετύχει την ΑΕΚ σε μια πολύ περίεργη κατάσταση μετά τα όσα έγιναν με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και να περάσει στους ομίλους του Champions League, όμως είναι σαφές πως δεν ανήκει σε αυτό το επίπεδο. Η Πόρτο είναι προφανώς πιο ποιοτική, είναι μπαρουτοκαπνισμένη στην Ευρώπη και είναι στο χέρι της να περάσει με διπλό από το Βέλγιο και να αγκαλιάσει την πρόκριση.

Σέλτικ – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24). Η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων είναι και εδώ ξεκάθαρη και το διπλό σωστά δίνεται σε αποδόσεις καθαρού φαβορί στο 1.80-1.85. Με δεδομένο πάντως ότι η Σέλτικ στα εντός έδρας παιχνίδια της παίζει με πολύ πάθος και βγάζει ενέργεια, μπορούμε να σκεφτούμε το combo 2 & G/G, ανεβάζοντας την απόδοση στο 3.60. Η φετινή Ατλέτικο εξάλλου είναι πολύ πιο "ανοιχτή" ομάδα από ό,τι έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια επί Σιμεόνε. Και στις 8 φετινές νίκες της σε όλες τις διοργανώσεις έχει σκοράρει 2+ γκολ (στις έξι μάλιστα από αυτές, 3+ γκολ), ενώ σε έντεκα φετινά επίσημα παιχνίδια έχει κρατήσει το μηδέν μόνο τρεις φορές.

Νιούκαστλ – Ντόρτμουντ (22:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Η Νιούκαστλ δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει τη φετινή ευχάριστη νότα του Champions League. Προφανώς ομάδα με πολλή ποιότητα, αλλά κυρίως ομάδα με ενέργεια και φοβερό ενθουσιασμό που χαίρεσαι να την παρακολουθείς. Έτσι, δεν προκαλεί και τόση εντύπωση που ο άσος δίνεται δυνατό φαβορί στα επίπεδα του 1.60-1.65. Κι εδώ όμως μπορούμε σχετικά εύκολα να ανεβάσουμε την απόδοση, συνδυάζοντας τον άσο με το Over 2,5. H Νιούκαστλ είναι συνήθως καταιγιστική στην έδρα της (4-1 την Παρί στην προηγούμενη αγωνιστική του Champions League, 4-0 την Κρίσταλ Πάλας το Σάββατο) και δίνει ξέφρενο ρυθμό, ενώ η Ντόρτμουντ, έχοντας μόνο έναν βαθμό στον όμιλο, είναι σαφές πως πρέπει να πάρει αποτέλεσμα στην Αγγλία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αντβέρπ – Πόρτο: 2 (απόδοση 2.25) 22:00
  • Σέλτικ – Ατλέτικο Μαδρίτης: 2 & G/G (απόδοση 3.60) 22:00
  • Νιούκαστλ – Ντόρτμουντ: 1 & Over 2,5 (απόδοση 3.10) 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ