ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Champions League: Για την πρωτιά η Παρί με Εμπαπέ στο 2.49

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σε ματς του Champions League κόντρα στην Λειψία | 19 Οκτωβρίου 2021
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σε ματς του Champions League κόντρα στην Λειψία | 19 Οκτωβρίου 2021 @2021 CHRISTOPHE ENA/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις δύο αναμετρήσεις του όγδοου ομίλου του Champions League.

Στον όγδοο όμιλο του Champions League έχει κριθεί ποιες ομάδες θα συνεχίσουν στη φάση των νοκ άουτ. Αυτές είναι η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπενφίκα. Μένει απόψε να φανεί ποια θα καταλάβει την πρώτη θέση. Και οι δύο αγωνίζονται εκτός έδρας. Οι πρωταθλητές Γαλλίας στο Τορίνο με τη Γιουβέντους (22:00 Cosmote Sport 2HD/MEGA, Live από το SPORT24) και οι “αετοί” στη Χάιφα με τη Μακάμπι (22:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24).

Παρί και Μπενφίκα είναι ισόβαθμες και στα μεταξύ τους έφεραν δύο ισοπαλίες, άρα η πρωτιά θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων αν κερδίσουν και οι δύο την τελευταία αγωνιστική. Τη δεδομένη στιγμή υπερισχύει η Παρί η οποία είναι στο +8, ενώ η Μπενφίκα βρίσκεται στο +4.

Εν ολίγοις, αν η Παρί επικρατήσει απόψε της Γιουβέντους, ουσιαστικά θα κλειδώσει την πρώτη θέση και κατά πάσα πιθανότητα μία πιο βατή κλήρωση στους “16”. Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί ότι η "μεγάλη κυρία" δεν είναι αδιάφορη, καθώς ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει την τρίτη θέση.

Προγνωστικά Champions League

Η ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι είναι ισόβαθμη με τη Μακάμπι Χάιφα και έχει το πάνω χέρι στη διαφορά τερμάτων (-3 με -9), ωστόσο αν οι Ισραηλινοί πάρουν αποτέλεσμα από την Μπενφίκα, τότε κινδυνεύει να μείνει εντελώς εκτός Ευρώπης από τον Νοέμβριο.

Αγωνιστικά πάντως, η Γιουβέντους δεν δείχνει ικανή να φρενάρει την ποιοτική υπεροχή της Παρί. Φάνηκε αυτό και την περασμένη εβδομάδα, όπου δέχθηκε τέσσερα γκολ στη Λισαβόνα από την Μπενφίκα (4-3) και αποκλείστηκε για πρώτη φορά μετά το 2014 από τη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης.

Στο πρωτάθλημα πέρασε με τα χίλια ζόρια από το Λέτσε με 1-0 και συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες, ωστόσο σε όλα τα μεγάλα ματς φέτος έχει αποτύχει παταγωδώς. Συν τοις άλλοις, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι “μπιανκονέρι” έχουν σταθερά έναν μακρύ κατάλογο από απουσίες (Βλάχοβιτς, Ντανίλο, ΜακΚένι, Ντι Μαρία, Κιέζα, Πογκμπά, Παρέδες, Μπρέμερ, Ντε Σίλιο), που αναπόφευκτα έχει επηρεάσει τη δυναμική τους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Παρί, που είναι αήττητη από την αρχή της σεζόν (14-4-0), έχει τιμωρημένο τον Νεϊμάρ, ωστόσο τη δουλειά στο Τορίνο μπορεί να κάνει μία χαρά και το δίδυμο Εμπαπέ-Μέσι. Υπενθυμίζεται, ότι στην πρεμιέρα των ομίλων, η Παρί είχε κερδίσει με 2-1 τη Γιουβέντους με δύο γκολ του Γάλλου σούπερ σταρ.

Το ενδεχόμενο να επαναληφθεί απόψε το ίδιο σκηνικό, δηλαδή να επικρατήσει η Παρί με γκολ του Εμπαπέ μας επιστρέφει απόδοση κοντά στο 2.50. Σημειώνεται ότι ο άσος των Παριζιάνων βρίσκεται σε σούπερ κατάσταση, μετρώντας πέντε γκολ στα τελευταία τρία επίσημα ματς με Αζαξιό, Μακάμπι Χάιφα και Τρουά, όπου η Παρί έβαλε συνολικά 14 τέρματα! Επίσης, έχει σκοράρει φέτος σε όλα τα ματς του Champions League, με εξαίρεση το εκτός έδρας 1-1 με την Μπενφίκα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το άλλο παιχνίδι του ομίλου, ενδεχομένως προσφέρεται περισσότερο για live στοιχηματισμό, διότι αν η Μπενφίκα ακούει ότι η Παρί κερδίζει στο Τορίνο, τότε ουσιαστικά θα έχει χάσει εντελώς το ενδιαφέρον της, άρα δεν αποκλείεται να... συναινέσει σε μία ισοπαλία, που θα δώσει το δικαίωμα στη Μακάμπι Χάιφα να τερματίσει τρίτη και να συνεχίσει στο Europa League.

Στο pregame πάντως, προτιμότερο είναι το Goal/Goal στο 1.64, στη λογική ότι η Μακάμπι Χάιφα παίζει θαρραλέα και ειδικά στην έδρα της έχει αποδείξει ότι μπορεί να κοντράρει και ανώτερες ομάδες από την ίδια. Υπενθυμίζεται, ότι έχασε δύσκολα με 1-3 από την Παρί και κέρδισε πεντακάθαρα με 2-0 τη Γιουβέντους μέσα στη Χάιφα. Από την άλλη, η Μπενφίκα είναι αήττητη φέτος από την αρχή της σεζόν (17-4-0) και θα προξενήσει εντύπωση αν δεν βρει έστω ένα γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιουβέντους – Παρί Σεν Ζερμέν: 2 & Εμπαπέ Anytime (απόδοση 2.49), 22:00
  • Μακάμπι Χάιφα - Μπενφίκα: Goal/Goal (απόδοση 1.64), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ