TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Η Μίλαν επιστρέφει στην ελίτ

Ο άσος της Μίλαν Ραφέλ Λεάο με τον τεχνικό Στέφανο Πιόλι
Ο άσος της Μίλαν Ραφέλ Λεάο με τον τεχνικό Στέφανο Πιόλι © 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ έστειλε back to back ταμείο την Τρίτη με δυάδα σε απόδοση τετραπλασιασμού και συνεχίζει απόψε με δυνατή τριάδα από το Champions League.

Στον πέμπτο όμιλο η Τσέλσι έχει καθαρίσει με την πρώτη θέση και στο Μεάτσα, Μίλαν και Ζάλτσμπουργκ θα δώσουν μάχη για το δεύτερο εισιτήριο (22:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24). Η Μίλαν είναι δεύτερη και με ισοπαλία. Επίσης σε περίπτωση ήττας της Ζάλτσμπουργκ και νίκη της Ντινάμο στο Στάμφορντ Μπριτζ, την τρίτη θέση την παίρνουν οι Κροάτες. Σε κάθε περίπτωση το μεγάλο παιχνίδι είναι στο Μεάτσα.

Προγνωστικά Champions League: Στους 16 μετά από εννιά χρόνια

Η ομάδα του Πιόλι έχει την ευκαιρία να συνεχίσει να προοδεύει, να πετύχει ακόμη έναν στόχο, φθάνοντας στους 16 της διοργάνωσης, μετά από εννιά ολόκληρα χρόνια. Η διοίκηση φρόντισε να ανταμείψει τον Πιόλι για τις επιτυχίες του, κάνοντάς του συμβόλαιο μέχρι το 2025. Κίνηση που μαρτυράει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ιταλό τεχνικό.

Η Ζάλτσμπουργκ δεν είναι ομάδα που θα συμβιβαστεί με την ισοπαλία και την τρίτη θέση. Θα ρισκάρει για τη νίκη και την πρόκριση στα νοκ άουτ του Champions League. Θα δημιουργηθεί λοιπόν μία πραγματικότητα, ικανή να δώσει χώρους στους παίκτες της Μίλαν, που θα τους βοηθήσει να πάρουν την νίκη. Ο άσος στο 1.50-1.55 στο μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Τσάρλυ: Καθαρίζει με άνεση την πρώτη θέση

Στον έκτο όμιλο η Ρεάλ εξασφαλίζει την πρώτη θέση με νίκη επί της Σέλτικ (19:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) και η μάχη θα γίνει για το δεύτερο εισιτήριο στην Βαρσωβία, ανάμεσα στην Σαχτάρ και στην Λειψία. Οι παίκτες του Αντσελότι αναμένεται να έχουν εύκολο έργο και να πάρουν την πρόκριση, χωρίς να συναντήσουν κάποια δυσκολία απέναντι στους αποκλεισμένους Σκωτσέζους. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ 1,5 στο 1.70.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Θα τους χτυπήσει στο χώρο η φορμαρισμένη Λειψία

Ο τελικός πρόκρισης θα διεξαχθεί στη Βαρσωβία (19:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24), εκεί όπου η Σαχτάρ δίνει τα παιχνίδια του ομίλου. Οι Ουκρανοί θέλουν μόνο τη νίκη για να περάσουν στην επόμενη φάση, ενώ οι Γερμανοί συνεχίζουν στη διοργάνωση και με την ισοπαλία. Στο πρώτο γύρο, η Σαχτάρ είχε επικρατήσει με 4-1 στην έδρα της Λειψίας, σε ένα αποτέλεσμα που έφερε την απόλυση του Ντομένικο Τεντέσκο.

Με τον αντικαταστάτη του Ιταλογερμανού με τον Μάρκο Ρόζε, ήρθε η μεταμόρφωση . Από τη στιγμή που ανέλαβε, έχει ηττηθεί μόνο σε δύο παιχνίδια, το δεύτερο και το τρίτο που έδωσε, με Ρεάλ και Γκλάντμπαχ εκτός. Έκτοτε τρέχει ένα αήττητο εννιά αγώνων με ρεκόρ 7-2-0 σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι Ουκρανοί αναγκαστικά θα ανοιχτούν για να κυνηγήσουν τη νίκη και ο Ενκουνκού αυτήν την εποχή πετάει, έχει πετύχει επτά τέρματα στα τελευταία οκτώ παιχνίδια, καθώς ο προπονητής του αξιοποιεί την ταχύτητα του, ρίχνοντάς τον πάνω στα αντίπαλα στόπερ.

Το γεγονός πως οι Ουκρανοί θέλουν μόνο τη νίκη, πιστεύω θα βοηθήσει τους Ενκουνκού, Βέρνερ και Αντρέ Σίλβα να παίξουν το αγαπημένο τους ποδόσφαιρο χώρου, να "σκοτώσουν" τη Σαχτάρ στις αντεπιθέσεις και να πάρουν έτσι και την πρόκριση και εκδίκηση. Το διπλό στο 1.67 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ - Σέλτικ: 1 ασιατικό χάντικαπ 1,5 (απόδοση 1.70), 19:45
  • Σαχτάρ - Λειψία: 2 (απόδοση 1.75), 19:45
  • Μίλαν - Ζάλτσμπουργκ: 1 (απόδοση 1,50-1,55), 22:00

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ